Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Sådär ja, nu är sambon tillbaka hemma och vi har täckt upp med sex Flört Inte för att jag tror att det blir något denna månaden med så sen ÄL och sedan sex en ggr i fredags och en gång idag. Men, men nu ska vi ju börja ta prover om mensen kommer så nu känns det som man är påväg någonstans i alla fall{#emotions_dlg.flower}

  • Vårväntanochlängtan
    Pastell skrev 2012-10-25 18:05:11 följande:
    Får hoppas det beror på det och det är bättre nu

    Här mår jag illa, om det beror på magkatarr eller inte vet jag inte. Har inte ont längre eller känner mig svullen på det viset.

    Vi ska ut och äta sambon och jag ikväll Firar 10 år tillsammans idag Hjärta
    Grattis till dig & sambon{#emotions_dlg.flower} Hoppas ni får en mysig kväll!

     
  • Vårväntanochlängtan

    Hur fungerar det egentligen om man nu fick ÄL på cd22 fastän man brukar ha det på cd 16? Förskjuts mensen också då med 6 dagar? Är det så att ÄL-BIM brukar vara konstant och att det är perioden mens - ÄL som kan variera?
    Är lätt förvirrad och hade bara önskat att kroppen kunde tala om vad den tänker hålla på med.{#emotions_dlg.flower} Har dessutom mått illa flera mornar i rad och senaste 2 dagarna varit mycket på toa. Kan ÄL test visa på eventuell graviditet tidigare än vad gravtest gör?
    Haha, många frågor men ni brukar vara så bra på att besvara dom så det är därför jag bombar er med det just nuFlört 

  • Vårväntanochlängtan
    Nellin: Vännen jag håller också mina tummar för dig, det finns ingen rättvisa om du inte har blivit gravid nu{#emotions_dlg.flower} Är det inte så att man kan få en blödning vid sex för att man är gravid då slemhinnan är skörare? Jag tror det. Hoppas, hoppas!

    JZ79: Åh jag hoppas på bebis för dig! 

    Här händer inte mycket, jag vet ju inte hur jag ska räkna eller om det faktiskt var ÄL som testen gav utslag på eftersom jag bara tog 2 test 2 dagar i följd när jag kände lite värk på ena sidan.
    Jag har i alla fall illamående vissa mornar och så sjukt dålig hy men det har jag haft 1-2 veckor nu Obestämd 
  • Vårväntanochlängtan
    Maramina skrev 2012-10-27 21:22:12 följande:


    Jag har kanske missat, men när testade du senast med gravtest? Du kan ju ärligt talat vara gravid, trots att du haft blödning. Det finns ju de som får en mensliknande blödning i tidig graviditet, även om det är ovanligt
     Jag har inte haft någon blödning nyligen men jag testade med både gravtest och ÄL test den 22 oktober så någon graviditet trots mensblödning är det i alla fall inte{#emotions_dlg.flower} Däremot fick jag starkt på ÄL-test men blir ändå inte riktigt klok på om den faktiskt inföll då eftersom jag inte har följt någon stegring.
    Var det ÄL på G så tror jag dock inte vi lyckats denna månaden heller då sambon var borta under den helgen och ända fram till onsdagen. 
    Men nu ska vi ju få utredning i alla fall vilket känns bra även om folk i vår närhet tycker vi är lite förhastadeRynkar på näsan 
  • Vårväntanochlängtan
    Nellin skrev 2012-10-28 10:11:29 följande:
    Som ett brev på posten så hoppade mensen igång idag, på BIM-dagen. Det var länge sedan jag hade sån här jävla mensvärk. Wow vad ont det gör! Just idag är jag inte fullständigt knäckt, för jag hade nog den dagen igår. Jag grät från och till hela dagen. Hemskt jobbigt men samtidigt skönt att få ur sig en massa dålig energi. 

    Allt känns orättvist, men jag antar att jag får vara glad för att mensen i alla fall kommer när den ska. I morgon får jag ringa och beställa tid för den hemska spolningen. Skit också! Skrikandes

    Anyway... jag tror jag måste hålla mig härifrån i nån vecka eller två. Men jag ska hålla mina tummar för er allihop härinne! Kämpa på nu damer!

    Hjärta 
    {#emotions_dlg.flower} Styrkekramar i mängder
  • Vårväntanochlängtan

    Vet inte varför man utsätter sig för att titta på program med förlossningar, just nu kollar jag på riskförlossningar och gråter och snyftar i soffan.{#emotions_dlg.flower} Tur att det bara är jag & katterna hemma.
    Jag tycker det är så fint när ett nytt liv kommer till världen, jag vill också vara med om det men hoppas såklart att det blir mindre traumatiskt än för de kvinnorna på tv:n 

  • Vårväntanochlängtan
    Maramina skrev 2012-10-28 22:23:23 följande:
    Grattis till alla fruar och hus och radhus och allt vad det nu är! Underbart med positiva händelser i livet under tiden som man väntar på det där plusset.

    Själv så är jag lite i chocktillstånd blandad med salighet. Tänk er en budget på 10000 kr och en klädstång full med kläder som är i din storlek och framplockad av en personal shopper... DET har jag fått vara med om i helgen! Fick det i tidig födelsedagspresent av svärföräldrarna (3000 la jag till själv från mina besparingar), jag som inte ens fyller jämt i år! Jisses vad underbart kul det var! Tänk om man hade dom pengarna varje halvår att lägga på klädshopping tillsammans med en petsonal shopper. Men det lär nog aldrig upprepas, mina kläder brukar i vanliga fall kosta max 500 kr plagget, så gott som aldrig märkes kläder och i de allra flesta fall på rea. Gissa om min garderob nu är som ny
    Åh jag började inte alls se det framför mig, dregla och bli sååååååååå avundsjuk Flört Jisses vilken present!! Och grattis i förskott{#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus