Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Nu har vi skickat in papperna, bara dags att vänta nu då{#emotions_dlg.flower} Oroar mig massa för löjliga saker typ som om de kommer ha åsikter om att vi är studenter båda två m.m, typ att vi har för dålig ekonomi. 
    Men massa egna åsikter ska de väl förhoppningsvis inte ha.
    Lite knäppa hjärnspöken såhär på kvällskvisten 

  • Vårväntanochlängtan
    Nellin skrev 2012-10-12 22:57:35 följande:
    Jag och min sambo är båda heltidsstudenter, och vår läkare sa, "ja, tänk så passande i tiden, för då har ni ju verkligen möjlighet att styra hur ni fördelar timmarna själva". Nu jobbar jag förvisso samtidigt och får in lite extra pengar, men min poäng är att du inte ska oroa dig över sådant som vad personalen tycker och tänker. Inte över någon annans åsikter heller för den delen. För det första så tror jag inte att de bryr sig om vad ni gör, för det andra så är det fler än jag (jaTg tänker då främst på andra föräldrar som jag känner) som anser att studietiden är den mest fördelaktiga tiden att skaffa barn, just för att man har så stor möjlighet att styra över veckans timmar själv. :)

    Det finns så många barn som föds in i hem där heltidsjobb och höga inkomster finns, men där det också är det enda. Jag tror på kärleken, omtanken och FAMILJEN. Jag tror på tid. Om vi har tid med våra barn, tid att visa dem att vi älskar dem mer än något annat här på jorden, då har vi kommit långt. Det kan aldrig ett heltidsjobb knäcka! Det är såklart viktigt att kunna erbjuda trygghet i form av ekonomi, men det är långt ifrån allt. Pengar löser sig alltid, för det finns alltid sätt att få pengar på. Jag tror att tid och kärlek är det primära.

    Så släpp hjärnspökena. Du längtar ju efter det här barnet och du älskar det redan innan det blivit till. Mycket vackrare present än så kan man väl inte önska sig? 
    Tack så jättemycket för fint inlägg{#emotions_dlg.flower} Precis vad jag behövde just nu och precis vad jag själv alltid har tänkt innan. Men det är väl att det börjar hända saker nu som gör att alla de små hjulen i hjärnan arbetar lite extra.
    Dessutom så har vi faktiskt lite pengar undanstoppat just eftersom de är tänkta att gå till vårt barn när den dagen kommer. Och jag har bestämt mig för att lite oftare gå in extra på jobbet för att skrapa ihop ytterligare lite.
    Du har så rätt i att jag redan älskar mitt blivande barn, vart det än kommer ifrån och när så längtar vi efter det mer än något annatHjärta Och så tror jag vi alla här inne känner
    JZ79 skrev 2012-10-12 23:09:31 följande:
    Va skönt att ni fått iväg papperna! Oroa dig inte, de kommer inte ha någon åsikt om vad ni jobbar med osv. De fokuserar mer på hur ofta ni ligger med varandra, om du har regelbunden mens, ägglossning eller inte osv. Kram på dig!! Hjärta

     Skönt att veta, känner att jag är inne på så ny och okänd mark bara{#emotions_dlg.flower} Det är väl det som sätter igång hjärnspökena.

     
  • Vårväntanochlängtan
    Ciccie86: Åh vad jag hoppas för din skull! Vad underbart fantastiskt det skulle vara om det kom lite plus här inne nu{#emotions_dlg.flower} I denna tråden blir man verkligen bara glad och inte avundsjuk när det händer andra! Skrattande
  • Vårväntanochlängtan

    Om kroppen är på min sida så bör jag ha ÄL i dagarna, så ska försöka se till att förföra mannen men jämna mellanrum Flört Har redan lyckats både i gårkväll och imorse{#emotions_dlg.flower} Hoppas att det kan bli bebis denna gången!

    Ciccie: Fy vad jobbigt, när mensen är sen vill man ju bara ha ett stort plus när man väl vågar testa, men som sagt  ännu är det inte försent. Fortsätter hoppas med dig!{#emotions_dlg.flower}

  • Vårväntanochlängtan

    Fy Nellin låter jobbigt som fasen Rynkar på näsan Hoppas verkligen ni orkar få till det/ att smärtan går ner och ingen bukvätska behöver tömmas{#emotions_dlg.flower} Tycker synd om dig! Håller tummarna för att det är värt det alla tider!

    Ciccie: Hoppas SÅ att du bara plussar sent!

    Jag själv är så himla sugen på mat & bara äter hela tiden. hoppas på att det är ett tecken på ÄL.
    Måste skärpa till mig till imorgon, det ska bli en bra mat och träningsvecka 

  • Vårväntanochlängtan

    GaH vad spännande det är här inne nu!!! {#emotions_dlg.flower} Jag vill se massa plus när jag går in och läser de närmaste dagarna. Skrattande Hoppas hoppas, hejja hejja!
    Jag borde verkligen ha ÄL typ idag men inget som tyder på det Obestämd Förutom lite extra hungerskänslor. Bara att ha sex som vanligt och tro det bästa.
    Längtar tills de hör av sig om utredning, från att inte vilja ha det alls vill jag nu ha det mer än något.

    Sen så måste jag verkligen ta och köpa nya vitaminer, har helt tappat lusten ett tag och inte ätit det på veckor nu från att ha tagit varje dag i över ett år. Dags för nystart med allt känner jag. 

  • Vårväntanochlängtan

    Roligt med bröllop Pastell!!{#emotions_dlg.flower}, jag går också i giftastankar. Synd att varken ekonomin eller mannen är på samma bana som jag hahaTungan ute

    Angående voltarengel och liknande tror jag inte man ska ta dom när man är gravid i alla fall. Jag fick verkligen inte ta min iprengel åtminstonde när jag var gravid.

  • Vårväntanochlängtan

    Huh, jag hade inte varit inne sedan igår och hade sidor att läsa ikapp hahaFlört Men nu tror jag att jag är i fas.

    Angående känningar när ägget fäster så tyckte jag att jag kände det väldigt tydligt när jag blev gravid då vid MA:t.
    För ca 4 dagar efter ÄL var vi ute på stan och gick med vänner,
    BAM! skarp smärta som något som borrar sig in och jag var tvungen att stanna upp en stund för det kom så plötsligt. Sen inget mer efter en stund. Märkligt, men då var jag typ säker på att det var ett fäste {#emotions_dlg.flower}

  • Vårväntanochlängtan
    Ciccie: Fy förstår att du tycker det är jobbigt!, det känns som man står med skägget i brevlådan när man tror att man kan vara gravid men ändå testar negativtRynkar på näsan{#emotions_dlg.flower} Hoppas att det blir plus snart ändå.

    Imorgon är det vår 6-års dag och då blir det lite restaurangmys och kanske lite kvällsmys ocksåHjärta Vore ju så härligt om det kunde resultera i ett barn nu när det ändå är vår "lyckomånad" 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus