Inlägg från: Sofistikerad |Visa alla inlägg
  • Sofistikerad

    Vi som startar utredning Januari 2012 i kampen om ett plus!

    Bara o avboka våran utredning, jag plussade precis!!! Jag kan fan inte tro att de e sant.. har grinat o snorat o skakat ända sen ja såg dom två strecken.. Herreguuuud..... JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Sofistikerad

    tack hörrni men jag har tyvärr vaknat 2 ggr inatt av magsmärtor och det har runnit lite blod.. nu gör de inte de men bara o v¨änta o se... så typiskt om man får missfall nu när man försökt så länge

  • Sofistikerad
    Lillagris skrev 2012-02-07 12:57:33 följande:
    Hur går det för dig :) ?? nyfiken ju. . .
    det har inte blödit någe mer, men de kommer brunt på pappret när jag har kissat. men jag har förstått att de ska vara normalt. eller ja, de kan ju betyda en början på missfall, men kan även va normalt. bara vänta o se :/
  • Sofistikerad
    Yllet skrev 2012-02-07 13:44:17 följande:
    Undrar varför folk tror att det är ok att fråga "Så när ska ni skaffa barn?"  eller ännu värre komma och klappa lite på magen och blinka.
    Jodå är med om båda på min arbetsplats och det är jätteprovocerande för mig.
    Hur har ni andra det?
    Folk tänker inte på att vissa har de mer svårt att bli gravida
  • Sofistikerad
    lantisen02 skrev 2012-02-14 13:23:50 följande:
    Hej hopp.
    väntar på min tid på torsdag, mitt sista blodprov i utredningen, sen läkartid, väntar på mens(BIM) på lör el sön...brukar ha bruna spottings innan ca 1 vecka ,men nu lyser de med sin frånvaro samt att brösten är "fylligare" och ömma, kanske kanske, hoppas hoppas...... 
    var det inte så (spottings) för sofistikerad oxå och då visade sig ett Plus ?

    känner lite hopp... även om det blir mens i helgen, då vi är på G i utredningen

    Ha en härlig alla Hjärta dag tjejer

    Kram
    Jojomensan, mina spottings syndes inte till för 5 öre :) Första månaden sen dom startade som dom va väck :)
  • Sofistikerad
    Cillah skrev 2012-02-19 11:54:42 följande:
    Ja man blir ju så jädrans besviken varje gång man får mensen...just nu håller jag tummarna som bara den gör att det inte ska komma någon. Men eftersom det hittilst inte har blivit så under 1 ½ år så tror jag nog det blir samma denna månad =(
    Usch va negativ jag låter, man försöker ju se positivt men det är svårt ibland. Jag ska försöka tänka på annat. Jag har bröllop att se fram emot då vi gifter oss i April och även en smekmånad till Usa i två veckor, tre dagar efter bröllopet...så jag har det att glädjas åt framöver! ;) 
    Jag var också såååå himla negativ, trodde att de aldrig skulle gå, inte ens med läkarhjälp, jag skulle aldrig bli gravid, aldrig.. Men.. hur fel hade inte jag?  Det som funkade för oss va att vi hade sex 1 gång om dagen i en vecka i sträck, på  kvällen innan vi skulle sova, så la ja massa papper för efter så de inte skulle rinna ut, så låg jag så hela natten till morgonen. Jag var magsjuk en dag, precis på ägglossningsdagen och tänkte Faan nu kommer vi inte kunna ha sex ikväll, men jag TVINGADE mig själv, haha. Och 2 veckor senare dök de upp ett plus på stickan. Helt oväntat, hade inga symtom alls förutom att jag blev känslig som tusan samma dag jag plussade, stängde in mig på toa o började grina över att min styvson höll på och dumma sig. de brukar ja inte göra, då tyckte jag att nått va kontigt. Jag har fortfarande inga sympton förutom ont i tuttarna o lite molvärk ibland, o ja humör kan svänga ibland oxå.. så jag mår oförskämt bra faktiskt. ska på vul imorgon o få se pyret, för jag har haft blödningar i en vecka. hoppas allt ser bra ut. Vill bara ge er lite hopp, för jag trodde itne de fanns nått, vi försökte nästan 2 år, men de GICK!
  • Sofistikerad
    Cillah skrev 2012-02-19 20:39:10 följande:
    Åh va härligt! Stort grattis till dig. Nu blir jag glad då jag läste detta, och jag tänker positivt. Någon gång ska nog chansen komma till oss. Tack för att du delar med dig och gjorde min kväll lite ljusare ;) Är det första barnet för dig? Så underbart härligt att få se pyret i magen! 

    Japp det är första barnet :) allt är nervöst och mest konstigt, jag känner mig inte gravid för fem öreh, mår precis som vanligt så de ska bli dkönt att få se om de verkligen finns nått där!
  • Sofistikerad

    Kul att jag kan ge lite hopp :) för jag lovar er att jag trodde jag skulle va den sista av alla att skaffa barn, men se så bra de gick :) visst tycker man att man fått vänta lite för länge, men vad värt de e när man väl får ett posetivt test :) jag har gjort vul idag och fick se pyret och hjärtat slå, helt fantastiskt

  • Sofistikerad

    Jag är sååå sugen på att ta några öl i solen, festa och ha roligt, men ikke. Unna er så länge ni bara kan :P

  • Sofistikerad
    tystlängtan skrev 2012-04-04 18:18:43 följande:
    Ja, jag är inte helt bekväm i situationen. Dessutom var det två studenter med, så totalt var de fyra personer (läkaren, två studenter och en sjuksköterska som assisterade) som studerade min underliv och min livmoder. På förhand hade jag aldrig trott att jag tyckte det skulle vara ok, men det var inte så hemskt. Bra att man kan bidra som ett bra studieobjekt när man ändå inte duger till att avla fram barn... Obestämd
    men nä säg inte så :/
  • Sofistikerad
    tystlängtan skrev 2012-04-05 12:20:27 följande:
    Nä, jag skojade bara. Jag är inte så bitter (än). Hoppas på att pergotime gör mirakel! :)
    jag hoppas de oxå!! :)
  • Sofistikerad

    här går d bra, tiden går väldans segt bara.. var på nupp ultraljud i onsdags och fick se den lille hoppa omkring

  • Sofistikerad
    tystlängtan skrev 2012-06-26 15:22:06 följande:
    Hej alla. Har varit borta härifrån ett tag, men imorgon påbörjar jag min andra enkelkur pergotime efter en månads uppehåll (ville inte ta förra månaden då det blev ganska mycket alkohol pga möhippa, bröllop och semester). Tycker snart att det börjar bli dags att det ramlar in lite plus i tråden!
    Vad kul det låter!
    Jag kollar in här ibland och undersöker om det dyker upp några plus.

    Jag vet att ni alla kommer få ert efterlängtade barn förr eller senare! 
  • Sofistikerad
    lantisen02 skrev 2012-07-01 09:49:30 följande:
    mens kom i onsdags.... suck.....blodprov på progesteoronet var 30, BM sa att allt över 20 var bra så jag hade troligtvis ÄL i juni..... men vi hade 6 som kaniner i juni... jaja, nya tag i juli, som är en obehandlad månad....

    Ja spyr på detta snart!!!!
    Jag förstår din frustration... Det mest känns piss och längtan äter upp en innifrån, jag mådde så dåligt månad efter månad när plusset aldrig dök upp.. "vad är de för fel på mig, är det inte menat att jag ska få barn?"

    Det är så surt att man aldrig kan få ett riktigt bra svar på VARFÖR alla gånger.. Hur länge va de ni hade försökt? 
  • Sofistikerad
    lantisen02 skrev 2012-07-01 19:34:42 följande:
    vi har försökt i ca 1,5 år, 2 år i november i år....grejen är ju att man har det huvet hela tiden.
    precis så känner jag, att min kropp inte kan bli mamma  och en massa negativa tankar....
    På fredag ska på ultraljud och kolla om det växt till några äggblåsor...

    Har semester om 5 dagar så det ska bli skönt att varva ner från jobbe, tänker att det kanske kan främja barnalstrandet...
    HUr går det för dig och magen?    
    Ja, jag vet, tankarna snurrar i huvet HELA tiden. Även när man sagt till sig själv "nu ska jag inte bry mig" så finns det ändå där vare sig man vill eller inte..

    Det går oväntat bra för mig, är i vecka 26 nu. Förstår fortfarande inte att det faktiskt är på riktigt. Varje gång det sparkar i magen ler jag.

    Jag tror att du tillslut kommer få ditt plus, det gör jag verkligen. Jag trodde så mkt negativt om mig själv, och det funkade aldrig, men tillslut.... tillslut :) 
  • Sofistikerad
    lantisen02 skrev 2012-07-04 07:44:34 följande:
    tack för peppningen, det finns bra och dåliga dagar, idag lite bättre. Underbart att det går bra med graviditeten...
    jo vi måste tro att det blir ett + här framöver, frågan är bara när
    Tack för stödet...
    Nu såhär i efterhand kan jag tänka att jag borde ha njutit av tiden lite mer när jag inte var gravid. Dricka dom där goda drinkarna, ta dom där goda ölen i sommarsolen. Kunna gå på fest, göra vad man vill. Vara ute sent. Allting man kan tänka sig, för nu går det inte längre. Snart har vi en liten bebis hemma som tar upp all vår tid, så inga sena kvällar! SJÄLVKLART är jag glad och överlycklig, men just saying, det finns mkt man saknar när man är gravid! :) Men jag vet, det tar man inte alls åt sig av när man inte är gravid, jag tyckte folk var dumma i huvudet som sa så och tänkte "idiot, vi kan byta". men det är faktiskt sant, man saknar mkt och önskar att man kunde få göra allt dedär bara eeen gång till.
    Så, passa på och njut av allt man som man får, för sen får du inte :) 
  • Sofistikerad

    Den månaden jag blev gravid hade vi sex 1 gång om dagen (på kvällen innan sovdags), han kom i mig och jag tog en massssssa papper och la mellan bena och sen på med sambons kallingar, så låg jag med det hela nätterna och gick inte på toa förns jag vaknade morronen efter. Vi började ha sex ungefär 1 vecka innan ÄL och till typ 4 - 5 dagar efter ÄL. Jag vart magsjuk på självaste ÄL dagen men det hindrade mig inte, jag bet ihop och hade sex ändå, haha. 
    Det var ända månaden vi hade sex så mkt och tätt, och då tog det sig för oss. Annars hade vi bara haft sex kring ÄL som vi trott ska räcka. Det krävs olika för alla, men så gick det för oss iaf! Samt att den månaden åt jag inga tabletter alls av alla naturläkemedel som man proppat badrummet fullt me..  

Svar på tråden Vi som startar utredning Januari 2012 i kampen om ett plus!