Inlägg från: Anonym (Lite anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lite anonym)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Auditanne skrev 2023-11-24 02:25:39 följande:
    Om du verkligen talar sanning så är jag inte den person du letar efter. Har ingen boende hos mig. Då är det nån annan du tänker på, jag likaså. 
    Ja, vi har helt olika situationer och tänker på helt olika personer. :)

    Kollade dock på dina tidigare inlägg, och om du har skrivit om samma person i alla så hade jag nästan kunnat tro att jag kanske hade vetat vem det var, om han bara hade varit sisådär 20 år yngre och inte bytt namn. Resten stämmer så väl på en annan jag minns. Mycket svår typ av person att ha att göra med, man kan inte förvänta sig någonting tillbaka av dem. De måste själva vilja ta tag i sina liv, försöker man utan att de själva har viljan vänder man bara ut och in på sig själv, får bara skit tillbaka och går sakta men säkert sönder inombords. Bättre att de får stöd av yrkeskunniga istället medans de har så mycket problematik. Försök att glömma honom, och låt honom flytta om han nu gör det, du är värd bättre än det där.
  • Anonym (Lite anonym)

    Skulle så gärna vilja kontakta dig just nu och bara berätta allt jag känner och fråga allt jag undrar, få prata ordentligt med dig. Men jag misstänker att det kanske inte vore välkommet. Alla konsekvenser som kan bli av det i vår situation, om det inte är det, gör att jag inte kommer att göra det. Jag har så många frågor att det gör ont. Kommer jag någonsin att få svar på dem? Snälla prata med mig nästa gång om detta. Jag kommer inte att kunna ta upp det själv.

  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (26 · 26 · 26 = 17 576.) skrev 2023-12-04 21:58:02 följande:

    Jag vill inte vara trubbel eller ett problem för någon, han om någon förtjänar inte det. Ska jag vara egoistisk för att jag saknar honom?  


    Han är helt klart något speciellt. 


    Har han själv på något sätt uttryckt att du är trubbel eller ett problem? 
    Eller är det du som har den bilden av dig själv bara?
  • Anonym (Lite anonym)
    Knegaren78 skrev 2023-12-13 15:33:42 följande:

    Våga höra av dig, kommer besvara 
    Ser att du kollar, men som gift kommer jag inte ta första steget Drömmer


    Att du är gift kanske är anledningen till att hon inte tar kontakt. Min crush har en partner och trots intresserat kroppspråk mm tar jag själv inga initiativ om jag inte får veta att hen är klar med den relationen först. Skulle bli så sårad i längden om jag skulle inse att personen aldrig ville något seriöst med mig och bara ville gå bakom ryggen på någon annan. Därför känner jag att bollen ligger på hen om hen nu verkligen är intresserad...
  • Anonym (Lite anonym)

    Förstår nu bättre vad det är för människa som döljt sig bakom dig hela tiden. Förstår inte vad det är jag har sett hos dig hela tiden? Eller jo, det gör jag, och jag "ser" det fortfarande. Jag tycker om de sakerna med dig fortfarande. Och hur snygg och söt du är. Fan! Men du är en "player", eller om det finns något bättre ord för det. Du flirtade och allt med mig för att se om du fortfarande som upptagen kan få folk på fall förstår jag nu, och ja jag föll. Stenhårt. Sedan när du antagligen märker det, att du lyckats, så är man inte av intresse längre. Har du hållit på så med andra också? Är det din lilla hobby att få folk att falla för dig för att sedan skita i dem när du nått ditt mål? Gissar det, tvivlar på någonting annat. Du som hela tiden gett bilden av att vara så oerhört empatisk och en "känslomänniska". Jag tycker så synd om din sambo, som troligtvis är helt ovetande om att du flirtar med och söker bekräftelse i om andra kan förälska sig i dig med. Hoppas att hen börjar ana vad du gör snart. Ingen förtjänar någon som inte är seriös, någon som bara leker med andra människors känslor. /Så otroligt sårad och besviken på dig

  • Anonym (Lite anonym)

    Trots att jag är så otroligt ledsen och besviken på dig, så saknar jag dig. Jag vill inte detta mer! Jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte mer.

  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (Paradoxal) skrev 2023-12-22 23:21:28 följande:
    Vad vill du ändra om det gick?
    Antingen att personen var både tillgänglig och seriöst intresserad tillbaka, på samma sätt som jag... Ja, det är väl det jsg önskar allra mest. Annars att jag bara kunde trolla bort mina egna känslor och allt kunde vara som innan jag började känna så som jag gör nu. Försöker, försöker så otroligt mycket att få bort känslorna, men varje gång jag träffar hen blir det helt tvärtom nästan bara ännu starkare. Värre. Nu märker jag mer och mer att jag börjar må dåligt av det, så det måste få ett slut. Har svårt att byta plats jag behöver träffa personen på utan att flytta, vilket gör det ännu mer komplicerat.
  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (SKEN) skrev 2024-01-19 17:46:01 följande:

    Sabbade tillfället igen. 
    Om du läser, vilket du kanske gör. 
    Snälla ge mig en chans till.
    Jag tänker på dig varje dag och jag ångrar det jag gjorde mot dig av hela mitt hjärta. Vet inte vad du tror om mig men jag söker ingen bekräftelse från dig. 

    Fattar nu att det du gjort kan vara för att du ville ha kontakt. Ja ja är trög. Raderade ditt nummer så kan inte kontakta dig på det sättet längre. Kan du ge mig en signal, eller ett tecken på att du vill ha kontakt med mig igen? 
    Annars lämnar jag dig ifred om det är det du vill.. 
      


    Så sorgligt om det vore så att personen faktiskt ville ha kontakt, hen antagligen inte vet att det är du som skriver även om hen nu skulle läsa här och du har raderat numret och inte kan ta kontakt själv. Numret finns inte att hitta på nätet igen? Eller ta kontakt via sociala medier? Eller är du rädd att det ska finnas en risk att personen ser det som obehagligt om du tar mer kontakt? Om inte, försök?
  • Anonym (Lite anonym)

    Jag förstår inte ditt beteende. Det enda jag förstår är att det aldrig kommer att bli vi, hur mycket jag än önskar. Snälla sluta flirta med mig, eller vad du nu gör. Jag mår bara dåligt. Speciellt då jag inte kan komma ifrån att behöva ha fortsatt kontakt med dig. Bete dig normalt som innan. Eller börja prata om vad du vill. Jag lovar att inte säga något till någon om du gör det.

  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (Over again) skrev 2024-01-20 06:22:19 följande:
    Här krossas mitt hjärta varje dag.. Over and over again
    Har du fortsatt kontakt med personen?
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!