Inlägg från: Anonym (Lite anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lite anonym)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Drömmer om dig hela tiden, ibland verkar de så verkliga...

  • Anonym (Lite anonym)

    Jag förstår ingenting, flirtade du med mig? I en annan situation skulle jag ta det som att det var uppenbart, men nu känner jag mig bara korkad om jag inte ifrågasätter min tolkning av det.

  • Anonym (Lite anonym)

    Ok, förstår nu att du förmodligen har märkt ett ev intresse från min sida och använt det för att bara få bekräftelse genom att visa "intresse" tillbaka. Kommer fortsätta att vara vänlig mot dig, för att jag måste... Men några bekräftelser i form av små tecken på intresse från min sida kommer du inte att få mer ifrån mig.

  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (Tänker på dig) skrev 2023-11-14 11:16:48 följande:
    Risken är nog minimal,men detta va väl inte riktat mot mig?
    Tror inte att den jag skrivit om den senaste tiden hänger här på FL.
    Av det du skrivit här så är du inte den personen.
  • Anonym (Lite anonym)

    Givetvis så saknar jag dig trots allt. Men ska du få visat intresse från min sida får du bryta upp med din partner först. Det gjorde mig så ledsen nu när jag fick veta att du var upptagen. Varför flörta och visa alla tecken på intresse, som att bli närvös så fort vi blir själva, titta på mig med de där ögonen, och allting annat som är så uppenbart, när man är upptagen? 

    Är du intresserad på riktigt? Eller vill du ha uppmärksamhet bara från andra ifall du ännu är attraktiv, oavsett om du har ett förhållande eller inte?

    Tror knappast att du läser här, men men om du gör det och på något mirakulös sett förstår vem jag är, kan du visa något tecken nästa gång vi ses om att du verkligen är intresserad av mig? Och att du är på väg att bryta ditt förhållande? Ta i så fall på dig någonting i någon färg som du inte brukar ha, eller som jag aldrig har sett dig i, iallafall. Någonting blått låter bra? Inte jeans. Men vad som helst, och som är blått. Om inte, då släpper jag dig helt. För jag måste börja fokusera på mig själv och tappa mitt intresse för dig. Kanske att jag får flytta så att vi inte behöver träffas mer. Du är en fin människs dock, du ska veta det.

  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (Over again) skrev 2023-11-15 21:24:43 följande:

    Tycker också att det är många andra som ältar här, om ni tyckte att jag hade issues så har då ni det också.


    Nu är jag inte mod här eller så, men tråden handlar om att man kan lägga upp det man vill smsa, maila eller annat till en person som antingen inte vågar, inte vill skicka direkt, inte har möjlighet eller att personen uttryckligen sagt att den inte vill ha kontakt.

    Visst är det ok med följdfrågor på vad någon har skrivit om, de kan vara till nytta och till hjälp.

    Men att "spamma" tråden med låtar, dikter och texter angr dina egna smärtor, som du inte tänlt skicka till den du tänker på, det gör hela tråden lite jobbig att läsa igenom.
  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (Anonymen) skrev 2023-11-15 21:45:10 följande:

    Jag ångrar att jag inte svarar på dina signaler. Jag vill ju egentligen! 


    Finns det en möjlighet för dig att börja göra det?
  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (Anonymen) skrev 2023-11-15 23:13:24 följande:

     


    Ja, det gör det! Och jag önskar att jag får möjligheten till det också!

    Hur går det för dig? Visar du intresse, men får inget tillbaka? 


    Vad kul! Får jag fråga vad som hindrar dig från att ta kontakt redan nu? Glad Du behöver inte skriva i detalj.
    För mig går det inte så bra nu. Den jag gått och blivit förälskad i började senaste tiden att visa intresse tillbaka, rena flirtar om jag skulle kalla det rätt, alltså det gick inte att ta miste om att jag blev flirtad med... även en del flera andra tecken på attraktion. Särskiltid när vi är ensamma... 
    Fram till ett par dagar sedan då jag fick veta att personen är i en relation... Det krossade mig inombords. Kan människor inte bara avsluta sina relationer först innan de letar nya... Kände mig så lycklig ett tag, nu är den lyckan borta. Förlåt för ledsamt svar.
  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (Galet förälskad) skrev 2023-11-17 22:04:11 följande:

    Jag blir inte klok på dig! Flörtar du med mig? Försöker du visa ett intresse så får du vara lite tydligare, jag är nämligen ganska trög när det kommer till visat intresse så jag fattar långsamt där eller ja, jag kanske fattar men jag tänker bort det genom att förklara det med annat. 


    Men jag faller tillbaka i att undra vad det är du vill, egentligen, så därför vet jag inte om jag kan fortsätta avfärda dina handlingar som annat? 


    Om du är attraherad eller intresserad, visa det rejält då! Ge mig ett tecken som jag inte kan bortförklara! Bär något grönt klädesplagg på julbordet, då vet jag. Vi måste inte ta fler steg än så men allt blir så mycket enklare när det inte ligger som en outtalad dimma i vägen. 


    Tips... kolla på pupillerna, när personen tittar bort och fokuserar/tänker på något annat eller pratar med någon annan, och sedan när personen kollar på och fokuserar på dig. Förutsatt att det är samma ljusförhållanden båda gångerna. Blir de större när personen tittar på och fokuserar/tänker på dig finns det något form av intresse... finns massa på youtube som beskriver kroppspråk som man gör när någon är attraherad av en. :) och ser du det i personen så försök spegla och göra samma sak lite diffust och se om det blir tydligare. Om du inte vågar eller kan fråga rätt ut!
  • Anonym (Lite anonym)

    Jag vill ändå veta om du menar någonting seriöst eller inte. Får jag bara veta, så väntar jag tills att du har fixat upp din situation först. Bara det inte tar väldigt lång tid som i att du håller på och velar, utan att du verkligen menar det. Om vi inte lyckas prata om det, kan du ändå visa något tecken på något annat sätt nästa gång vi ses? Något tydligt, men ändå subtilt nog för att våga visa det? Det någon ovan skrev om klädfärg känns som en bra idé? Kan du bära någonting blått nästa gång, så att jag vet? Inte jeans, men någonting blått? Tror inte att jag har sett dig i den färgen.
    Inte för att jag tror att du läser här. Men jag hoppas väl, precis som de flesta andra i den här tråden.

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!