Inlägg från: Anonym (Lite anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lite anonym)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Anonym (där floden flyter förbi) skrev 2019-04-28 18:37:37 följande:
    spelar det någon roll att tanken är vanlig? du skapar ju själv dina egna tankar om du förstår vad jag menar?.. det är väl upp till den upptagne då att fatta ett beslut.. det beslutet ligger inte hos dig, så tänker jag.
    Absolut skapar man sina egna tankar och det är upp till den upptagna personen att besluta hur den ska göra. Men jag själv skulle aldrig ta första steget, eller någonting med en upptagen person, inte för att beslutet skulle ligga hos mig utan för den stora risken att jag bara skulle bli sårad i längden och tråna länge efter någon jag inte kan få. För..är personens förhållande inte bra borde hen gjort/göra slut, oavsett om någon annan finns eller inte... För att jag skulle känna mig mer säker i alla fall.

    Hur skulle du själv göra?
  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (där floden flyter förbi) skrev 2019-04-29 08:54:36 följande:
    tänker egentligen att det inte finns något riktigt "steg" som ska tas. menar på att det handlar bara om att mötas i det som båda känner, som att låta en lite förbjuden och kanske obehaglig känsla finnas där när man är tillsammans istället för att försöka knuffa bort den. sen brukar det mesta lösa sig av sig självt..
    Visst, om man har den kontakten från början så, och det naturligt blir "djupare"... Men då måste ju båda ligga på, speciellt den upptagna.
    Tyvärr tror jag ändå att dessa fallen bara leder till krossade hjärtan och olycklig kärlek i de flesta fallen, om den upptagna har svårt att lämna den första från början. Stor känslomässig risk...
    Jag hade velat få någon info om att hens förhållande inte är bra eller att de är på g att göra slut/separera åtminstone, för att våga fortsätta, om jag så börjat känna det minsta för personen. 
  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (där floden flyter förbi) skrev 2019-04-29 17:40:58 följande:
    snark

    tänk inte mera - Lisa Ekdahl
    Ibland är det bästa att tänka, för att det "blir så rörigt", annars, istället, ändå.

    Får en känsla av att du är den som är upptagen, och vill att någon du trånar efter ska ta det första steget, trots att du är kvar i din relation?

    Om jag har rätt- vad är det som gör att du inte tar steget?
  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (där floden flyter förbi) skrev 2019-04-29 19:31:19 följande:
    hihi. jo beror väl på hur man är lagd.

    har en sambo men mina tankar är upptagna på andra håll.

    jag trånar inte.. men hade varit mysigt att uppleva kärlek igen.

    som att återuppliva något som varit utan puls i åratal.
    Ja. Eller på situationen i sig, eller kanske på vilka signaler man över huvud taget har fått.

    Menar du att du har en person som du hellre vill ha än din sambo, eller att du inte har någon speciell du hellre vill ha men att du vill ha någon annan än din sambo?

    Har det pågått länge att du känt såhär? I så fall tycker jag faktiskt att du ska bryta med sambon. För allas skull. Och så blir det mycket lättare för dig att helt öppet leta efter och hitta någon som du skulle vara mycket lyckligare med...
  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (där floden flyter förbi) skrev 2019-04-29 21:27:52 följande:
    Man kan väl säga att jag letar och känner efter.

    Du har så rätt :)

    Hur kommer det sig att du lever ensam?
    Har väl inte "hittat rätt" än.
    Haft ett förhållande som var väldigt destruktivt, varit mycket rädd, försiktig efter det.
    Jag tror att jag efter det "hamnat" i sitsen att "bli kär i den jag inte kan få". Det är väl tryggast så. En person trodde jag verkligen däremot var intresserad tillbaka, var upptagen och jag visste det, men det lät som personens förhållande var lite som du beskriver med din sambo, men sen blev jag osäker, magkänsla, gick in på deras sociala media, de var jättekära... Supertydligt. Oh, vad jag blev krossad där. Gjorde så ont. Vill aldrig hamna där igen. sas

    Men jag hoppas "hitta rätt", en dag, även jag.
  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (där floden flyter förbi) skrev 2019-04-30 10:00:05 följande:
    oj. låter jobbigt! på vilket sätt var din tidigare relation destruktiv?

    ibland behöver man tid ensam för att läka ihop innan man far in i något nytt tror jag..
    Svartsjuka, jag fick inte titta på någon, kontrollfrågor, upp till flera gånger om dagen, om vi varit ifrån varandra. Han drack, blev arg, slog sönder saker, kastade möbler, skyllde på mig, jag var inte tillräcklig. Jag är glad att jag tog mig ur.

    Sant. Jag tror att jag är i läget att jag skulle klara det om jag hittar en person som är tillgänglig, stabilt intresserad men inte har bråttom. Har träffat på ett par stycken som sagt att de inte har, men snabbt visat tecken på desperation ändå, det skrämmer iväg mig direkt. Så därför fastnar jag väl mest för personer jag av olika anledningar inte kan få, för att de är mindre "läskiga", kanske.
    Just nu saknar jag dock mest en omtyckt (fd) vän som av oklar anledning helt har kapat kontakten med mig, utan att vilja säga varför, sånt kan också göra väldigt ont.. Nästan ont på samma sätt, upplever jag nog.
  • Anonym (Lite anonym)

    Varför gjorde du sådär nu? Låtsas ta kontakt, först göra mig glad, för att bara såra mig, ännu en gång. Rejält, och det kändes. Jag gjorde ju inget dumt mot dig där? Och trots allt fortsätter jag att sakna dig ändå.

  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (honeybum) skrev 2019-05-22 18:49:41 följande:
    Det är ju bara ni som vet vad som sagts, men i min situation tex så var jag väldigt på för att ses. Inget svar.. Känner då att fokus lagts på annat. Och saker händer i livet som kanske måste ta första plats på listan. Tycker att om man känner varandra bra och bättre så handlar det om kommunikation i båda ändar liksom och att om man kommit såpass långt i vad det nu rör sig om för relation så har ärligheten gjort att det finns en förståelse ändå. Det har jag, så jag ger honom space.

    Hoppas ni kan tala med varandra, helst då öga mot öga så att det inte finns utrymme för missförstånd och tankar som tar massa energi.

    Hör av dig till din person istället inte via mejl, inte sms... Ring om det går och prata så att tonläge och röster hörs och lyssnas på.

    Din person kanske undrar också och känner precis som dig.

    Kram och hoppas att det går bra för er

    Det är precis vad jag skulle vilja, prata öga mot öga med personen, det är lite saker som skulle behöva redas ut. Men det som h*n gjorde gör det svårt för mig att höra av mig. Kan inte skriva ut situationen och allt vad som hänt här i tråden, det skulle outa allting totalt, men h*n har inte varit tydlig någonstans, jag får inte veta vad h*n tänker, tycker eller vill.
    Det finns en stor risk att personen inte vill ha med mig att göra alls, och att det bara kan orsaka problem om jag gör något som att ringa, medans det likaväl kan vara så att det h*n ville var just att jag skulle höra av mig. Eller så var det inte någotdera. 

    Den stora risken att personen inte vill gör att jag inte vågar ta någon sådan kontakt. Det hade varit så mycket lättare om h*n själv hade gjort det, denna gången, och då i form av någonting mer tydligt än att "gömma in" sin "kontakt" i att inte vara riktat mot enbart mig, utan bara lite halvt, som h*n gjorde nu sist. Jag gav försiktig respons på det, och då försvann h*n - Helt. Det gjorde mig ledsen.

  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (honeybum) skrev 2019-05-23 22:05:30 följande:
    Ja tänk om man kunde läsa andras tankar det är en knivig situation som ni är i där allt bara får mer frågor än svaren som kunde givits direkt i ett personligt möte. Jag har varit där du är och förstår precis vad du går igenom. Jag skulle råda dig till att avvakta och se vad som händer. Är din person tillräckligt intresserad så tar den kontakt igen. Försök få till en träff.... Och prata ut.

    Hoppas att din person tar modet till sig <3
    Det vore verkligen fantastiskt om man kunde... åtminstone litet grann. :) 

    Jag kommer att göra så. Hoppas att h*n gör det, men det vore skönt om jag också kunde lägga saknaden och ledsamheten åt sidan, oavsett om det så är under tiden eller om jag aldrig mer kommer att få höra av personen något mer.

    Hur gjorde du för att hantera att din person inte svarade dig när du var på att ses? Var det så att du visste varför du inte fick svar?
  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (Den där R) skrev 2019-05-24 08:59:56 följande:

    Till S,

    Fattar du inte att jag ser igenom den fasad du målat upp, men gömmer dig bakom?

    Vem är det du försöker övertyga egentligen, mig, dig eller din omgivning? Vi vet båda att det du vill allra helst är att få vara med mig, så varför tar du avstånd? Mår du bättre av att få mig att framstå som en efterhängsen idiot för andra, när du vet att du själv vill men inte vågar?

    Är jag verkligen värd det? Om du verkligen tycker det, varför vågar du inte säga det öga mot pga? Varför får du tårar i ögonen när du ser mig och gömmer dig, du inte kan maskera dina känslor för mig.. Att stoppa huvudet i sanden kommer inte lösa vår situation, bara skjuta fram allt. Kan vi inte strunta i alla spel och bara vara ärliga från och med nu? Du behöver inte vara rädd för vad jag kommer tänka om du öppnar upp dig, jag kommer alltid finnas kvar om du vill och behöver.

    Men jag kan inte fortsätta ta kontakt längre, trots att jag inte vill något hellre. Det är en tunn linje mellan att bevisa att man inte kommer ge upp, till att bete sig som en stalker.

    Den linjen tänker jag inte kliva över. Om du nångång väljer att sluta fly finns jag här.

    Jag hoppas du en dag finner mod och vågar möta dina rädslor, med mig vid din sida.

    Inget skulle göra mig mer lycklig än att få dela livet, i mot- och medgång, med dig!

    Saknar dig..

    / R


    Känner så igen mig i beskrivningen att inte veta exakt när man går över från att visa att man bryr sig och inte ger upp, till att istället kanske upplevas som en stalker, det sistnämnda vill man verkligen inte, om man är en normal människa.

    Hur vet du att din person egentligen allra helst vill få vara med dig, fastän han eller hon tar avstånd? Något särskilt tecken?

Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!