Inlägg från: Anonym (Lite anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lite anonym)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Jag vill så gärna bara kunna släppa dig, det är bara det att jag vet verkligen inte hur jag ska göra det. Jag skulle bli så glad om du hörde av dig. Men jag har väntat på det så otroligt länge nu att jag bara känner mig löjlig, och jag känner att jag börjar må dåligt över det.

  • Anonym (Lite anonym)

    Hej, jag skulle så gärna vilja träffa dig och bara kunna prata så som vi gjorde förut. Jag undrar hur du har det. Jag skulle också vilja dela med mig till dig om lite saker som händer i mitt liv just nu. Jag saknar den tiden då vi umgicks, du betydde väldigt mycket för mig. Förlåt, för att jag aldrig sa det?

  • Anonym (Lite anonym)

    Jag kommer nog att vänta hela resterande tiden av mitt liv på att du ska höra av dig, en dag, någon gång. Dumt. Så dumt av mig. För, jag vet, att det aldrig kommer att hända...

  • Anonym (Lite anonym)

    Jag skulle så gärna vilja att du hörde av dig. Du förstår inte hur mycket jag saknar dig och hur mycket du, och allt du gjorde, betydde för mig.
    Den senaste tiden har det funnits ett par anledningar som gjort att jag hoppats på att du skulle höra av dig till mig, speciellt vid en av de situationerna hade du absolut höra av dig till mig för att fråga om saken det gällde. Men det gjorde du inte.
    När jag råkar se dig någonstans, gråter jag sedan, så fort ingen ser och ingen hör. Du ser mig inte, hälsar inte. Mina tårar bara rinner...
    Det finns nog saker du inte vet.Men du var världens bästa vän, och förebild, jag hade velat vara vän med dig för alltid. Snälla hör av dig till mig... Skriv, bara vad som helst.

  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (Poem) skrev 2019-04-27 20:02:15 följande:

    Det där är taskigt, att lägga ut en vädjan utan avsändare. Jag önskar att alla kunde sluta med det, för hur ska någon kunna veta att det är till denna och sen dessutom göra rätt för sig. I min värld är det rent av förvirrande. Skärpning!


    Om du menar oss som skriver här, och det inte var ditt egna mail/sms du inte vågar eller kan slicka...

    I mitt fall kan jag inte det.
  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (Poem) skrev 2019-04-27 20:34:57 följande:

    Läser en text om någon som inte mår bra, vill ha en kontakt men inte tar kontakt. Att den då faktiskt lämnar över ansvaret på någon annan för sitt mående.


    Situationen är komplicerad. Men jag har tagit kontakt några gånger tidigare. Får inga svar. Vet inte ens varför, om personen hatar mig eller det beror på något annat. Men man kan ju inte söka kontakt hela tiden i evigheter om man inte får någon respons tillbaka. Det handlar inte om att personen mår dåligt eller så, utan beter sig och lever helt som normalt, umgås med andra o.s..v.

    Jag finns bara inte längre i personens värld. Det får mig att må dåligt. För jag saknar människan och umgänget vi hade, så mycket.
  • Anonym (Lite anonym)

    Jag funderar på att hitta på något idag. Ta en promenad eller något. Vill du följa med? Som förut? Tyckte att det var så kul att umgås med dig. Uppfattade det som att du tyckte det också. Annars hade du väl inte hängt med mig så mycket, och till och med frågat själv?
    Saknar dig. Om det är något jag gjort, förlåt.

  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (Galet förälskad) skrev 2019-04-28 15:58:19 följande:
    Nej. Jag tror att (i princip säker), på att hon är singel. Men en sak slog mig nu, jag är ju gift på pappret. Ja det låter helt galet men vi är alltså enbart gifta på pappret fortfarande p.g.a. praktiska skäl. Vi äger huset och mycket annat ihop och sköter familjen fortfarande tillsammans sas men vi lever inte i en intim relation längre och är helt överens om allt och vi är fria att gå vidare. Hon tror såklart att jag lever i ett förhållande!
    Varför berättar du inte bara för henne (eller på något annat sätt, så att det når henne) att du du inte lever i ett förhållande trots att ni står som gifta fortfarande?
  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (där floden flyter förbi) skrev 2019-04-28 17:40:18 följande:

    spela roll om man är bunden eller obunden? man kan väl vara obunden fast ändå inte vilja ha någon relation eller vara bunden och längta till en ny relation. det som spelar roll är väl de känslor som finns och hur vida dessa känslor är ömsesidiga. har man kommit så långt att man fått detta bekräftat är väl nästa steg att avgöra om man ska inleda något tillsammans eller inte.


    Fast tror någon att man är bunden till någon så kan det ju få den andra, även om den har känslor, att dölja sitt intresse, till och med undvika helt, och göra allting väldigt svårtolkat och oklart, dvs det kan hända att man inte får det bekräftat.
  • Anonym (Lite anonym)
    Anonym (där floden flyter förbi) skrev 2019-04-28 18:12:15 följande:

    då skulle jag råda den personen att låta känslorna för personen få finnas kvar, man kan inte undvika allt som är jobbigt och svår i all evighet.. förr eller senare måste man konfronteras med sina rädslor. att stoppa huvudet i sanden låter inte som någon bra strategi för att föra något framåt? Hur tänker du själv? att du har gett upp utan att ens veta svaret?


    Men är det inte en väldigt vanlig reaktion, eller tanke, att man ska låta en person som är i en relation (och framförallt gift) vara? Att man inte ska försöka "sno" någon som är upptagen?

    Vet ju att det finns de som flirtar på ändå. Men de flesta försöker nog i alla fall intala sig mer eller mindre att en upptagen person inte är helt intresserad... För i så fall skulle den lämna.
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!