• HCS

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Ananasen skrev 2015-03-06 12:50:21 följande:

    Vettigare bild :)


    Jag tycker alla ser ganska jämnsvaga ut. Vet du ungefär när du ska ha ägglossning? Så vitt jag förstår kan stickorna reagera på andra hormoner också(och som kvinna finns alltid en låg nivå av detta hormon i urinen)och så länge det inte är en tydligare stegring och teststräcket inte är lika starkt(eller starkare) än kontrollstrecket är det negativt och ingen ägglossning.

    Forstätt testa!
  • HCS
    SecretlyMe skrev 2015-03-06 17:16:24 följande:
    Ser en skugga, men skulle inte våga tro på det. Har fått för många spök på dessa   även ljusblå svaga skuggor..  Vilken dag är du på?
  • HCS
    SecretlyMe skrev 2015-03-06 18:32:02 följande:
    Bim idag. Trodde mensen skulle komma men tempen är fortsatt hög. Testet är taget ganska sporadiskt bara en timme efter att jag redan kissat. :)
    Håller tummarna! Testa igen i morgonbitti! Nyfiken
  • HCS

    Hej tjejer! 

    Har en fråga ang äl-test som jag hoppas att någon kan svara på..

    Jag beräknar ha äl på måndag-tisdag och jag har fått stegring på äl-test senaste dagarna. Tänkte därför ta två stycken idag. När är bäst att lägga dem? Har tidigare testat mellan 14-15 varje dag. 

    Ska jag testa vid typ 10.30 och 17 eller vänta till 14 och ta nästa vid kanske 19? 

    Första gången jag använder äl-test och är tacksam för svar!


  • HCS
    Dakine skrev 2015-03-08 10:56:47 följande:
    Tror det är samma för mig! Jag har fått svagt på flera test, men sedan kommer mensen någon dag senare. och då jävligt rikligt och stora klumpar!! Om ägget är ca 20 mm när det släpper så måste det ju vara det som typ kommer ut!? För de är då runt 2-4 cm. För sedan ett par dagar efter mensen, ser man inget streck alls.... 
    Samma för mig förra månaden! Svagt positivt på 3 olika test och verkligen illamående och andra symtom typiska mig.. Ändå kom mensen, dock en dag tidigare, men inte som den brukar. Varade både längre, mer klumpar och jävulsk mensvärk.

    Min teori är att det fäster, men dåligt och släpper efter ett par dagar..
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester