• HCS

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Hopeing skrev 2015-02-23 23:47:07 följande:

    Finns det någon annan som tror sig se något på dessa? (lugna en förvirrad och stressad tjej)


    Jag ser! Håller tummarna
  • HCS
    Sofiakb skrev 2015-02-24 09:25:33 följande:
    Så himla trååååkigt :/ varför kan det inte bara bli kritvitt om det nu inte är något... Blir väl att vänta in mensen på fredag då... Nästa månad ska jag verkligen försöka att inte testa förrän bim. Men det är ju sååå svårt! Beklagar att du fick mens den här månaden, de e nu man tänker på hur många som blir gravida som inte ens vill det/inte försöker och själv värker hela hjärtat av längtan o inget blir det :'(
    Håller tummarna för att jag bara ser dåligt.. Skriv gärna hur det går!
  • HCS
    Dakine skrev 2015-02-24 13:11:51 följande:

    Ser ni något på dessa? (Ett isärplockad CB i olika vinklar) 


    Jag ser, men skulle dessa svaga skuggor är inte att lita på. Kan både vara (då ditt är blått) men lika gärna bara ett spökstreck tyvär. Testa igen om ett par dagar! Vilken dag är du på?
  • HCS
    Diana P skrev 2015-02-24 15:30:07 följande:

    Tftn: Grattis!!

    h

    HCS: Fick precis som du mens idag BIM+2. Helt galet att ha alla dessa gravidsymptom och ändå inte vara det. Riktig PMS måste det vara. Trodde man kunde sin kropp efter 4 barn, men icke då. Vi hade inte planerat någon bebis än iaf så resultatet kvittar egentligen. Jag gillar för övrigt Testlagret stickor och tänker beställa hem ett gäng så man har!


    Trist, men vi får hoppas att det tar sig för oss nästa månad! Hoppa gärna med i denna tråd;

    www.familjeliv.se/forum/thread/74910070-vi-med-bim-i-slutet-pa-mars

    Jag har en teori om att jag hade ett ägg som blev befruktat och fick ett supertidigt mf. Min "mens" kom en dag tidigare än beräknat och jag har haft extrem mensvärk, mer än vad jag brukar ha, särskilt i ryggen. Fick också mina tre svaga plus med tre olika sorters tester... :-/
  • HCS
    Miiia skrev 2015-02-26 01:33:12 följande:

    Håller på att flippa ur,

    Detta är ett utländskt test, det borde inte vara möjligt. Men tog ett test då mensen inte kom samtidigt som illamående. . Ser ni ett lr två streck?


    ja, grattis, du är gravid
  • HCS
    Dakine skrev 2015-02-26 13:47:56 följande:
    Ser ni något på detta? (Jag har brutit upp CB:s test för att plastrutan var repig och blev svårt att se. Men annars behållt det precis som det var innuti. 

    Är det någon som kan trixa med dem ännu mer? 
    Ser svagt, men fick ett starkt spökstreck på detta test denna månad ungefär som ditt, hoppas verkligen att ditt är positivt!
  • HCS
    amj77 skrev 2015-02-26 14:38:20 följande:

    Jaha, då var det testdag efter ivf nr1. Har mensliknande blödning idag, men testade ändå. Kan väl vara hormoner etc som spökar men nog tycker jag att det var ett litet plus på CB-testet och ett litet streck på Apotekets test? Ny testning om ett par dagar får avgöra, men hoppet lever i alla fall!


    Grattis! Håller tummarna!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester