• HCS

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    katinka skrev 2015-02-23 16:17:07 följande:
    Tänker samma, ja menar hur kan du veta att du inte var gravid en kort stund? De allra flesta missfallen sker innan bim. De där första dygnen efter implantationen i livmodern verkar va rätt kritiska....vissa källor säger att 50% av alla försök slutar i "missfall" innan mens, och i vissa fall hinner ju hcg börja utsöndras.

    Jag är skeptisk till spökstreck!
    ni menar att man varit gravid och det bli ett supertidigt mf..? ja skulle kunna vara så för mig denna gång.. trodde verkligen inte det var falska plus trots att de var svaga...
  • HCS
    Iustitiae skrev 2015-02-23 16:32:55 följande:

    Jag vet att det inte var någon slags "kemisk" graviditet eller missfall för jag var på kvinnokliniken i de dagarna och kontrollerades med både HCG blodprov och vul. Ingen graviditet hittades, varken på vul eller enligt blod. Några blödningar hade jag inte heller. Jag fick starta en primolut-nor kur när mensen inte kommit på dag 60 i cykeln. Så annat än spök kan det inte ha varit.


    Har dina spökstreck varit blå i färgen?
  • HCS
    sofie8702 skrev 2015-02-23 18:57:32 följande:

    Någon som vet om man kan ha spöktest på två olika sorters test?


    Jag är förmodligen ett levande exempel, testade svagt positivt med aco preg i lördagskväll och svagt positivt även med cb plus i söndagsmorse. Även rfsu testa tidigt fick jag svag skugga på i fredags. Idag fick jag neg på cb digital och mens :-/ Men trodde inte heller det...

    Kika på min blogg om du vill se bilder på testen..
  • HCS
    Iustitiae skrev 2015-02-23 19:04:02 följande:
    Ja de var blåa.
    ok, de är inte att lita på altså.... :-/
  • HCS

    Eftersom det nu inte tog sig för mig, funderar jag på att prova äl-tester nästa månad. När ska man börja testa? Vilka är de bästa testen? Var är bästa stället att handla? 

    Vill gärna också ha era ERFARENHETER av vilka graviditetstest som är att lita på! Känner mig helt bränd med tanke på att jag denna gång fick starka färgade spökstreck på tre sorter denna månad...


  • HCS
    Hallonfrossa skrev 2015-02-23 12:52:22 följande:
    hej!
    Nu är jag här igen ;)

    Ser ni någon ökning här?
    första bilden är från bim
    andra bilden är från bim. -2
    Ser inget alls tyvär..
  • HCS
    SecretlyMe skrev 2015-02-23 19:23:32 följande:
    Beklagar :(

    Jag köpte mina från billigatester.se och tycker de funkade väldigt bra. Med testen får man en bruksanvisning där det står på ett ungefär när man ska börja testa. För min del så började jag testa dag 13 (har äl dag 19).

    Egentligen ska ju alla tester fungera utan spök. Men jag måste säga att jag litar mer på cb (eftersom de spökstreck jag fått har varit gråa) än på aco där jag fått rosa spökstreck varje gång. Rfsu är oxå bra, men råder dig att undvika billiga tester från nätet.
    Tack, ja jag har också litat på cb, men nu vette tusan. Mitt streck var ju blått och det har kommit fram att fler fått relativt starka blå spökstreck. Har tidigare bara fått grå/rosa. Får nog bli rfsu och ett digitalt cb vid bim om de andra visar nåt svagt innan..
    Iustitiae skrev 2015-02-23 19:21:38 följande:
    Jag skulle inte tycka det nej. De enda testerna jag litar på just nu är graviditetskollens stavar (både ägglossnings och graviditets). Inga stickor överhuvudtaget är i min mening pålitliga och inte heller clearblue efter jag fick spök på de med, det digitala kan jag väl tycka borde vara pålitliga när de visar "gravid" men de är lite för dyra att testa med varje månad. Jag har fått spök på Apotekets, rfsu, testlagret, billiga-tester, graviditetskollens stickor, you name it. Kör bara på gravkollens stavar nu, då de aldrig för mig varit missvisande och efter ett ex antal spök blir de värt de extra kronorna när man slipper besvikelsen och ovissheten efter varje spök..
    Tack, ska kolla dom!
  • HCS
    Annapanna2 skrev 2015-02-24 05:40:23 följande:

    Jag tog dom här nu på morgonen, det understa tog jag tre minuter innan det översta och när jag fotade hade det översta bara gått ett par minuter. Dom är positiva va eller är det mina ögon det är fel på??


    Grattis till dig!
  • HCS
    Sofiakb skrev 2015-02-24 07:40:28 följande:
    Hjälp! Kan det vara så svagt? Bim-3, märkte att jag räknat lite fel förut så var mycket tidigare ute än jag trodde. Det står ju att 90% plussar på bim-3, åtminstone med digitalt o de ska väl mäta från samma... :/ Vet inte ens om det syns nått nu, varför blir kvaliten så himla dålig när man laddar upp här?
    Tyvärr negativt, fick lika hela förra veckan och mens idag
  • HCS
    Beckaan89 skrev 2015-02-23 21:01:37 följande:
    Nån som kan hjälpa mig?
    6 dagar kvar till beräknad mens när testet togs imorse.

    Mixtra gärna med bilden å hjälp mig !
    Negativt tyvärr
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester