• Wielkip

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Fast känner man barnet varje dag i vanliga fall, och sen blir det lugnt i mer än 2 dagar tycker jag man ska kolla upp det oavsett om man är i v.26 eller inte.

    Det är ju avvikande rörelsemönster man ska vara uppmärksam på, men vissa känner ju inte barnet fören sent, typ v.24, och då är det klart man inte behöver vara orolig.
    Men som sagt, om man BRUKAR känna rörelser varje dag...


    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip
    Mary Jo skrev 2011-11-04 20:40:51 följande:
    jag har känt rörelser varje dag sedan v.13 men samtidigt så vet jag nu när det är 2a gången att 1 dag hit och dit kan dom sparka inåt. Men jag kanske inte hade väntat längre än så heller.
    Kände min bebis för nån minut sen så.. Då hade det gått nästan 1 dygn.  
    Jag känner ju när min sparkar inåt också, haha, och hon vänder och vrider och sparkar åt alla olika håll och vinklar varje dag, så om det hade blivit stilla i MIN mage en hel dag hade jag kollat upp det nästa dag iallafall :)
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip
    Mary Jo skrev 2011-11-04 21:02:11 följande:
    Jo,man gör ju det lite senare typ efter v.20 iaf.. det känns som att dom är överallt.
    har iofs igår tyckt att den typ sparkar mig i röven,väldigt obehagligt. :P 
    haha i know, min ligger ju extra långt bak också, så hon är ofta bak i röven och rör runt!
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip

    Visst är den så himla skön att köra? Längtar verkligen tills premiärrundan :D

  • Wielkip
    viplanerar09 skrev 2011-11-08 12:28:12 följande:
    JO jag har läst att de ska komma men inte då jag hade köpt vagnen. Men visst ska de finnas att beställa? Vet du vad dem kostar?

    Jag var riktigt sugen på någon av de andra färgerna i pp black. men det blev röd då jag gillar rött :) Tog ni sammma på både sitt och ligg del?

    Jag älskar vitt, men eftersom vi både har hund och grusväg(som blir geggamoja varje vår, höst och speciellt när det regnar/har regnat) känns det lite vågat.

    Fast jag tror nitron funkar hyfsat bra i snö också. Har sett många som har de här i Umeå och de verkar inte ha några större problem. För det är inte så ogta man går ut när det är oplogat :)
    Har också hört att det skulle komma vinterhjul, men förhoppningsvis är det inte speciellt mycket snö i gbg i mars, och vi har inga grusvägar att oroa oss för heller så det blir nog till nästa år isf :)

    och ang. smuts på vitt så ska det tydligen inte fastna eftersom att det vita är i skinn, alltså inte sånt vanligt barnvagnstyg/nylon/vaddetnuheter, frågade extra noggrant och det skulle funka bra att bara torka av med vatten/våtservetter :)
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD