• Wielkip

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Jag jobbar på ett tvätteri/textilleasings-företag och kommer behöva jobba ända till bf, har ingen Sgi så har inget val :}

  • Wielkip

    Stinis: fin! Vill också se riktigt graviiiid ut nån gång :D
    sådär lär jag inte ens se ut som höggravid typ, jag förblir en smygfet barbamamma!

  • Wielkip

    Som jag sagt tidigare; bristningar är inte bara genetiskt, för hur troligt ät det att alla 100kg+tjockisar ska ha samma anlag?

    Smörj kan förebygga bristningar om man inte har anlag för dem, men har man anlag så spelar det ingen roll :)

  • Wielkip

    Känns så overkligt att ha gått från 240somethin (när jag fick reda på det i V6) till inte ens hundra! :D
    Känns som att det kommer gå undan nu...

  • Wielkip

    Bitter sweet; ååh, är avis på din mage nu när min 'äntligen' börjat växa, förut var det tvärtom, avis på de med kanonkulor :)
    Vill minnas att vi var rätt jämlika på 'ickegravidmage-fronten' ett tag?
    Nu är jag så stört nojig över att få bristningar, smörjer vid minsta lilla kliande..

  • Wielkip
    Bittersweet2012 skrev 2011-12-04 14:24:52 följande:
    Tack! Själv känner jag som att mangen börjar bli RIKTIGT stor, men det är nog för att jag hade helt platt mage innan graviditeten
    Är oxå rätt så mojig vad gäller bristningar och har läst en hel del artiklar om det nu. Läser man svenska artiklar så står det typ att bristningar är genetisk o man kan inte göra nåt åt det, men läser man artiklar på andra språk så står det faktiskt att det är BARA DELVIS genetiskt. Det står framförralt att man kan förebygga bristningar genom att ha balanserad kost och få i sig alla nöjvändiga vitaminer (som t.ex. E), sen kotrollerad viktuppgång minskar oxå risk för bristningar och framför allt SKA man smörja sig med fet salva eller olivolja så att huden blir mer elastisk o inte spricker vid uttöjning.
    Så jag gör som du o smörjer mig med bodybutter våde morgon o kväll Så hoppas att det funkar för oss.

    Förresten hur mycket har du gått upp än så länge? Jag vägde mig när jag gick in i v.24 o då visade vågen 55,8kg (+5,8kg). 
    jag tror på att det är både genetiskt men att man även kan förebygga på diverse sätt (om man inte har de dåliga generna då)
    Jag har gått upp 6 kg nu i vecka 27, känner mig asfet och ful Rynkar på näsan
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip
    IEmelieI skrev 2011-12-04 17:44:25 följande:
    Fy va fjantiga ni är tjejer 6 kg i v 27? Det är ett barn ni bär på. Sluta med vikthetsen. Själv har jag gått upp 14 kg i v 29 och och de finns dom som gått upp mer.

    Blir så fruktansvärt frustrerad när det är en sån jäkla vikthets när man är gravid?! Speciellt när de inte ens syns
    Med tanke på att du kritiserat allt jag skrivit som går att kritisera hittills så antar jag att du har något emot mig personligen.
    Och med tanke på att jag tidigare skrivit att jag lidit av ätstörningar så antar jag även att du hånar folk med andra sjukdomar och problem.

    Tycker jag att det är hemskt att gå upp i vikt så gör jag det, hade jag opererat in ett par sillisar hade jag fått ångest för att vågen visar 1 kg mer trots att jag vet att det inte har något med fett/kalorier att göra.
    Har du aldrig haft anorexi/bulimi själv så förväntar jag mig inte att du ska förstå, men snacka inte om sånt du inte är insatt isånnafall.
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip
    IEmelieI skrev 2011-12-04 20:23:38 följande:
    men när de är en sund viktuppgång så tycker jag bara de är löjligt. man har själv satt sig i den här situationen och det borde verkligen inte vara en chock att man går upp i vikt.

    tycker de är så fuktansvärt tråkigt att bara sitta och läsa när folk klagar. är de verkligen ingen som har nått bra att säga?!
    vad är tråkigast; att läsa att en eller två personer tycker det är lite jobbigt att gå upp i vikt, eller att andra sitter och hoppar på dessa och säger att dom är löjliga och typ "otacksamma"?
    Tycker man det, fine, men håll det för dig själv då!

    Om man däremot tar illa upp för att någon som har gått upp mindre än en själv klagar på att dom känner sig feta får man väll säga det då, att dom har det rätt bra i jämförelse typ, men inte att någon är löjlig för att dom känner som dom gör.
    Alla är olika. Alla tycker olika. Låt det vara så utan att skrika att någon är löjlig för att den inte är precis som en själv.
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
  • Wielkip
    IEmelieI skrev 2011-12-04 21:50:31 följande:
    jag hade ingen aning om att du har haft ätstörningar. och försöker inte håna nån. vad får du det ifrån?!

    men man kan ju då hålla sina diskussioner om gravidkrämpor och viktuppgång i dom vanliga diskussionstrådarna. eftersom det är där dom hör hemma :.)

    jag kollar bara bildtrådrna av en anledning. jag vill se fina kläder vagnar och magar :)
    jag kommenterade ju en bild, och sen var det du bland andra som fortsatte diskutera hur löjligt det var att nojja över vikten.

    Jag hade ingen mage fram tills för 2-3 veckor sen typ, och enligt vågen här hemma var jag +2 kg,
    att sen på två veckor få bautamage (i jämförelse) och att på mvc få reda på att vågen visat fel på hela 4kg OCH att tillpåköpet ha haft ätstörningar gjorde att viktuppgången faktiskt visst kom som en chock för mig, eftersom att jag var inställd på 2 kg och ingen mage.

    och att säga att någon är löjlig pga. nånting är vad jag menar med håna.
    Väntar en flicka med BF: 8 mars 2012 Http://Minifohlinis.blogg.se
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD