Inlägg från: faceprimer |Visa alla inlägg
  • faceprimer

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Mary Jo skrev 2012-01-26 17:03:30 följande:
    Vilka envisa bebisar vi har i tråden som inte vill vända sig! Hoppas dom vänder sig!

    Min pojke ligger nog med huvudet neråt,känns som det och han gjorde det under ultraljudet förra veckan.
    (Känns helt sjukt att den är en pojke,kan inte släppa att jag faktiskt vet att det är en han)

    Har fortfarande ont! Tänk att det här är fogarna som känns,tycker synd om er som har mycket ont och som  har haft ont länge..

    Skulle ju inte shoppa mer till bebisen men ja,hittade lite fint begagnat för 300 kr och fick en hel del,kunde inte låta bli.

     

     


    Några bodys och 3 suits.

     


     Byxor från mini rodini

     


     Och så fina lammen från Molo.

    Men nu jäklar; inget mer  
    Jättefina kläder  Kan dock hålla med om att clownbyxorna var lite för läskiga haha haha 
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Kan visa några fynd från igår, 3 byxor, 1 långarmad, 1 tröja med dragkedja, och 4 par strumpor, allt för 75 kr!!!



      


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer
    jempalainen skrev 2012-01-26 17:34:34 följande:
    Vilken fin mage faceprimer!:) jättefin! och du är inte larvig!

    tack söta du
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer
    Becka 77 skrev 2012-01-26 21:16:23 följande:
    Hej! Har inte orkat skriva, har migrän *blä*. Ni har ju trappat upp takten så det är mycket att läsa igenom. Ansiktsbehandlingen var skön men jag fick ligga helt plant på rygg i en timma och det var ingen höjdare för mitt bäcken. Jag tycker att jag kan hålla foglossningen i bra skick men när jag gör annat än vad jag gör till vardags så inser jag att det vore katastrof att ex jobba. Men det är ju därför jag får GP också...

    Jag har virkat glasögonfodralet igår men repade upp det idag eftersom det inte blev bra. Formen blev som en banan Så är det ju när man lär sig nya tekniker. Men nu har jag virkat halva igen och denna gången blev det rätt. Har börjat på converse också men bara gjort sulorna. Är inte riktigt nöjd med mönstret jag hittat så jag kommer att improvisera. Måste bara lära mig att skriva upp hur jag gör. När jag virkar tänker jag alltid att jag kommer ihåg det men det gör jag inte.

    Bebisen är sjövild sen igår. Känns som om den gör vågen i magen!

    Ett försök att kommentera vad som hänt sen senast. Men jag har inte kunnat kommentera allt. Ni är alldeles för aktiva för det. Så på förhand ber jag om ursäkt för ett mastodontinlägg och om någon känner sig glömd.

    Qatteriin - vad har du tänkt dig för fodral till mobilen, utseendemässigt alltså?

    Stinis - skönt att du fick komma in till fl och bra att de skickat odling. Hoppas att sd lättar nu och ta det lugnt.

    Angående blöjor så kör på de som funkar och som hon inte blir röd av. Man kan ju även gå upp en storlek för att se om det gör skillnad vid ex läckage.

    Jag försöker att ha koll på alla så gott det går. Är alltid orolig att missa nån som känner sig utanför. Det går ju så snabbt här i tråden att det är lätt att en del inlägg missas.

    Sinis & kgirl - Usch vad jobbigt med alla som gått bort. Min mans mamma begick självmord i höstas och det var tufft. Fick liknande reaktioner på begravningen och frågan om svärmodern visste om att jag  var gravid. Det gjorde hon men jag förstår inte vad det skulle göra för skillnad. Hon efterlämnade fyra barn med ett ekonomiskt kaos efter sig. Yngsta barnet är 14 och har stora problem med sig själv, missbruk, skolan osv. Hennes bortgång har inte gjort det bättre.... De äldre syskonen gör sitt bästa att ta hand om minstingen eftersom de inte har någon annan familj. Jag börjar dock tro att fosterhem vore bättre. Han behöver komma bort från kompisgäng och droger. Till vuxna som kan ge honom den tid och uppmärksamhet som han behöver och förtjänar.

    kgrírl - skönt att det såg bra ut hos BM.

    Daysis - Skönt att dottern mår bättre.  

    Coriander & Camamill  - fina besked hos mvc.

    TheCoopers - vad roligt att ni kunnat enas om ett ovanligt och fint namn.

    Zorro - förstår att det inte är kul med snabb viktuppgång. Men om man inte svullar en massa "skräpmat" så är det bara att koppla av och njuta Vad ska man annars göra? Min mamma skrattade och sa att: du ser så rolig ut just nu - som Barbapappa! Och det gör jag ju

    Lyckobebisen - hoppas att den lille vänder sig själv. Fina kläder och vagga.

    Carla - söt hund, vår skymtar bakom den virkade ugglan i galleriet. Korthårig collie, 1 år. Busig och söt som få Hoppas att sonen mår bättre. Upplever inte att brösten gör ont eller ömmar men att de är tunga och blodådrorna lyser. 

    Nippertippan - hur går det?

    Nikis & Taraalina - hoppas att ni kan komma fram till ett beslut om en plan för förlossningen och att ni känner er nöjda med den. 

    Nikis & ThereseX82 - Vad många busiga bebisar det är i denna tråden. Lägg er rätt nu! Håller tummarna för att hon vänder sig när det blir trängre.

    Jemps - skönt att lillan mår bra. Jobbigt med moderkakan, hoppas den drar ihop sig och makar på sig.

    Faceprimer - hur är det med det misstänkta fostervattenläckaget? Jag har också trott att jag läckt vatten. Men det är flytningar. Jag har ju upplevt att vattnet gått så jag tycker att jag skulle känna skillnaden men så enkelt är det inte. Speciellt nät jag rör mig så kommer det mycket. Fräscht värre!

    Hur är det med tån?

    Angående förlossningsbrev så finns det en mall på Mamma Mias hemsida som man kan använda. Och vilken fin mage!

    Mary Jo - Jobbigt med fogarma. Fina kläder, vilket fyndpris. Och vilken fin mage!

    Isavanna - Vad härligt att du har fått en plan som känns bra och bra att du delar med dig av dina erfarenheter av snitt. Och fina värden hos mvc

    Evelinas - skönt med bra värden hos mvc. Hoppas att det inte är för mycket fostervatten.

    Kalksten - härligt! Vilken sötnos. 

    JN - vilken fullspäckad dag! Skönt att allt såg bra ut hos BM. 

    ZJN - vad är planen nu? Fler ul? Förstår att det känns jobbigt men vet flera som fått beskedet att deras bebisar är för små och när de sen kommer ut så är de "normalstora". Håller tummarna för att allt går bra.

    åh vad du är söt som orkar skriva till alla. Jag i mina inlägg när jag inte kollat på hela dagen är "Hej, hoppas ni mår men jag orkar inte läsa ikapp.." haha.
    Jag tror att det var flytningar jag hade, har inte märkt av något mer heller så jag misstänker flytningar.  hade det varit fostervatten så känns det som att det borde fortsatt men idag har det inte kommit något
    och fy vad tråkigt med migrän, usch.. det är fruktansvärt jobbigt. Hoppas det blir bättre!
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Becka, såg nu att jag missade lite av det du skrev riktat till mig.
    Jäkla tå säger jag bara, man kan inte tro att det kan göra så ont med en stuktad lilltå men fyfasen vad ont det gör. Det var det sista jag behövde känner jag, har sån foglossning så jag knappt kan gå ibland och sen en stukad tå på det, toppen! 
     Den är blå och jag får halta omkring och typ luta ena sidan av foten när jag går. Mest sur blir jag på sambon "Jag hade också så en gång men jag gick som vanligt ändå" sa han när jag beklagade mig. Tack för omtanken liksom, usch vad sur jag blir. Sen när har alla exakt samma smärtgräns liksom? och en stukning kan ju vara olika, vissa lättare och vissa svårare. Men sånt förstår inte han. Ibland önskar jag han var gravid och fick känna av lite foglossning tex, och se hur mopsig han skulle vara då
        


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Skriver från mobilen så de blir inget långt inlägg nu men så "skönt" att höra att ni är fler som har problem eller vad man ska säga med era män, jag är så in i norden trött på min sambos beteende just nu. Foglossningen är värre och jag har stukat tån så kan knappt gå, det är massa snö ute och halt så han skulle komma hem och ta ut vår hund men nu gör han inte det, trots det var bestämt, fy vad sur jag blir! Han har dessutom mage att klaga på mig att jag inte gör något etc. Åh vad jag önskar han kunde få gå i mina skor en dag. Han har verkligen noll förståelse. Suck... Idag är verkligen en " vara arg på min sambo " dag, haha.

  • faceprimer

    Karol, välkommen hit, kul att du skrev här inne

  • faceprimer
    J N skrev 2012-01-27 17:01:21 följande:
    Åh vad roligt! Jag vet inte vilken skötväska jag vill ha. Måste kolla vad som passar och sitter bra på vagnen också. :)

    Skip hop dash tror jag den jag har heter, den sitter jättebra
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer

    Kalksten är det du som är milamila? Jag blir förvirrad hehe, för det är samma visningsbild men det skrivs från både kalksten och milamila ? eller?


    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
  • faceprimer
    J N skrev 2012-01-27 19:13:18 följande:
    Det är den med lock va? För jag har en skip hop duo i rosa sen innan som jag var supernöjd med. Där var det enda dåliga att den inte hade lock haha.

    Jag sa fel, jag har en Duo deluxe alltså den utan lock, men den sitter verkligen jättebra, stör mig inte så mkt att de inte är lock
    I väntan på vår älskade son - mars 2012 ♥
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)