Inlägg från: micksaan |Visa alla inlägg
  • micksaan

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Jag gillar heller inte direkt smeknamn. Saga har ju klarat sig ifrån det dä de är så kort men får se vad för namn vi hittar till bebisen. :)

  • micksaan

    Lovin precis som det skrivs. Men har aldrig mött eller hört någon med en Lovin så vet inte hur andra uttalar. :) Gillar även Ludvin, mjukare än Ludvig men risk för missförstånd kanske.

  • micksaan

    Funderar också på ett väggskötbord men isåfall blir det ett brio vegga begagnat :)

  • micksaan

    Jag hade moderkakan i framvägg förra gången men kunde känna bebisen efter ul. Att ha den i framvägg betyder bara att det kan dröja längre innan man känner :)

  • micksaan

    Jag skulle säga att bristningar är hormonellt och även genetiska. Jag smörjde mig hela grav men fick oändligt många bristningar ändå. Likaså fick min mamma. Men jag smörjde och kommer smörja även nu då det är skönt. :)

  • micksaan

    I vecka 20. Hade väl egentligen känt Av redan innan men var för att bm som gjorde ul sa att jag säkert kunde känna om jag låg på mage och mycket riktigt. :)

  • micksaan

    Går in i vecka 15 nästa vecka och har inte känt något än, vet heller inte hur moderkakan är placerad denna gång. Men tror man vet bättre nu då det är andra barnet vad som är vad av det man känner i magen. Tyckte det var svårt att veta som föratagångsgravid. :)

  • micksaan

    Här fick vi lyssna på hjärtljuden först efter UL förra gången (dottern född i april 2010). Antar det är ganska samma lika nu. Men hoppas ändå kunna få en tjuvlyssning på tisdag, då i vecka 15+0. Om inte annat får vi vänta snällt till vårt UL i vecka 19+0. 

    Mina besök hos BM har varit i vecka 8+0 (inskrivning) och näsa nu då 15+0 (då går vi kanske bara igenom provsvaren sen sist?). Sen har jag inga fler besök bokade, men gissar det blir något strax efter UL. Vet inte hur ofta man går här i Umeå, och om man gör skillnad på förstföderskor och omföderskor. Jag tror iaf jag kommer få gå ganska många gånger nu även om det är min andra, men beror på att jag utvecklade havadeskapsförgiftning sist, och även hade GBS i urinen. Så lite extra koll denna gången.

  • micksaan

    Alltså det är väl klart att alla fokuserar på att det är friska barn vi ska få. Men man kommer inte ifrån det faktum att alla barn faktiskt inte föds friska. Det här är en diskussionstråd och nog måste vi väl få kunna ta upp tankar kring den oro vi har. Även kunna ta upp saker vi har med oss i bagaget rörande tidigare graviditet/förlossningar. 

    Jag tycker inte det blivit för stort fokus på det negativa här i tråden. Är ju bara en verklighet. Att tråkiga saker händer. Saker som tyvärr Luscious fått vara med om. Och som vi hoppas ingen annan ska behöva vara med om.  Tycker att dom anser det är för negativt här i tråden och som bara blir oroligare av att läsa om andras erfarenheter kanske borde fundera en eller två gånger innan man går ut på ett forum och läser. För det finns ju dom som är känsligare än andra på vad man läser. Men jag tycker inte det är rätt att man ska blunda för dom tråkigheter som vissa av oss fått gå igenom, för dom sakerna har ju hänt. 

    Jag anser som så att man själv väljer vad man lägger sin fokus på, och även om det skrivs om tråkigheter betyder det alltså inte att man måste fokusera på JUST DET. 

    Så jag tycker absolut du inte ska lämna oss Luscious! Och om du gör det så kommer jag i alla fall att fortsätta följa dig via bloggen. 

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)