Inlägg från: micksaan |Visa alla inlägg
  • micksaan

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Lyckobebisen, grattis till lägenheten!

  • micksaan

    Vet att det varit uppe med massa blogglänkar tidigare men dum som jag var har jag inte sparat dom. Kan vi inte göra en liten blogglista? Fyll gärna på!

    Blogglista
    sunshined väntar nr 2 bf 21/3 - micksan.org/syskon 

  • micksaan
    Mary Jo skrev 2011-10-26 20:27:38 följande:
    Blogglista
    sunshined väntar nr 2 bf 21/3 - micksan.org/syskon 
    Sofianordstrom väntar nr 2 bf 27/3- www.fran3till4.blogspot.com
    Vilken fin julig klänning du hittat åt dottern. Var har du hittat den? Var nere på stan i helgen nämligen och tänkte kika ut lite julkläder på bland annat H&M men de hade inte plockat fram något än. 
  • micksaan
    qatteriin skrev 2011-10-26 21:01:51 följande:
    Blogglista
    sunshined väntar nr 2 bf 21/3 - micksan.org/syskon
    Sofianordstrom väntar nr 2 bf 27/3- www.fran3till4.blogspot.com
    qatteriin: fnoffenochqatteriin.wordpress.com 

    Vi var som sagt och kollade på vagnar idag, men vi kan inte bestämma oss för vilken klädsel vi ska välja utav dem jag har bild på på bloggen! Nån som har lust att ge lite input? ;)     
    Tyckte det var svårt att avgöra tyget på andra bilden, men båda verkar se fina ut. Men hade nog kanske valt den bruna ändå.
  • micksaan

    Men din BM kanske bara syftar på att folk som jobbar på kontor oftast inte blir beviljad HP. Jag vet själv att det kan vara oerhört tungt att bara vara stillasittande, kryp i ben osv men tyvärr verkar det ändå bara vara tyngre arbeten som ger HP. Men du kan väl alltid gå ner själv och använda av dina föräldradagar dock kommer jag inte ihåg hur lång tid före bf du får börja plocka av de.

  • micksaan

    Är heller ingen mjölkdrickare i vanliga fall men dricker det numera. Är nog kroppen som talar om attden behöver kalcium bland annat under bebis uppbyggnad :)

  • micksaan

    Jag kommer också amma förutsatt att det fungerar. Fungerade med dottern men hon tillmatades i början på grund av att mjölken dröjde lite och hon tappade mer än 10 % av födelsevikten.

    Är så mysigt att jag har "kontakt" med bebisen varje dag redan. Med dottern var inte rörelserna alls lika tydliga och tidiga som denna gången. Njuter verkligen. :)

  • micksaan

    Jag röstar på Olivia. Finast och passar bäst till syskonens namn i mina öron. Dottern min heter faktiskt det i andranamn och nu har jag Ofelia som förslag.

  • micksaan

    Min mamma hade denna hormonrand med mig och mina bröder. Med mig
    Gick strecket från underlivet upp över naveln medan med pojkarna stannade det vid naveln. Det var tydligen så man sa det skulle vara beroende på flicka eller pojke, men jag tror som ändå inte på sånt. ;) jag hade iaf ingen med dottern och ingen syns än denna gång.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)