• Kim J

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Hej! Här har ni en 24-årig tjej. Jag tänkte jag skulle försöka hinna med en tråd att följa emellan åt :) (om jag hittar den igen, har laddat ned appen och den är lite bökig att lära sig, haha)
    Men jag har också fått ett efterlängtat plus!! :) efter nästan 1 års försök. Jag har en son sen innan på snart 2,5 år. Han tog över 2 år att få till. Men nu är det alltså dags igen!
    Jag hade en, för mig och min man, ganska tuff förlossning och är näst intill panikslagen inför denna. Jag har inte hunnit ringa BM men har haft kontakt med Aurora redan under "försöksperioden". Jag hoppas på ett planerat snitt. Det vore helt fantastiskt om det fanns någon att prata med, eller om någon har positiva erfarenheter kring snitt att dela med sig av (eller, ja vaginal förlossning med för den delen!)

    Oj, det blev långt! :) men men, lika bra! Haha. Det jag främst ville komma fram till är hur GLAD jag är att det ligger en liten där inne!!! BF-vad jag kan räkna ut är i mitten av mars.

  • Kim J

    Det är jag beredd på! Att det kommer göra ont och inte är helt smärtfritt. Så det känns okej ändå :) om jag nu får det beviljat.
    Tack! Hur känns ärret nu efter en tid? Syns det mycket? Tänker du på det ofta?
    Var det planerat eller akut?

  • Kim J

    Hej igen allihop! Nu har jag försökt läsa ikapp mig på allt ni hunnit prata om medans jag semestrat på med familjen :) ska jag vara ärlig så har jag fått hoppa över några Sidor, haha! Jag hinner läsa nån sida och så blir jag avbruten. Nästa gång jag kollar är det 100 nya inlägg!! :D roligt att så många skriver.
    Såg att ni pratade om vagnar :) jag har haft en brio sing 09 fram tills nyligen (ca 2 år) tycker den är skit snygg med liggdelen. Men det är absolut ingen vagn jag skulle vilja ha igen, eller rekommendera.
    Nu har jag köpt en baby jogger mini city till min 2 åring som jag fullkomligt älskar! Väldigt smidig. tänkt som lättare vagn/sulky. Men det braiga är att det även finns liggkorg till den, så förhoppningsvis kan jag använda den till bebis i mars. Då lär lilleman troligen inte åka så mycket. (det gör han inte nu heller vagnen är mer med som rekvisita!! ;))
    Funkar inte det är jag jättesugen på en Phil

  • Kim J

    Konstigt! Jag ser bara fram till "jättesugen på en Phil......" sedan tar det slut :D
    (inte JÄTTE imponerad av FLappen än, haha!)

  • Kim J

    Mäh!!! Nu försvann allt IGEN efter Phil!!! Måste prova igen... Phil

  • Kim J

    Haha, d e helt sjukt! Jag försöker skriva ett "och-tecken" och då försvinner ALLT som kommer därefter... Å jag som skrivit massvis :( kan inte nån testa?? ;) Phil AND Teds sport, dårå

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)