• teasa

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    Nu är jag tillbaka i min vardag igen. Trots snöstorm och sena/inställda tåg och så i fredags kom jag iväg på ålandskryssningen. Det var sååå skönt att bara rå om mig själv. Dessutom fick jag i flera timmar prata med min mor UTAN att bli avbruten en enda gång. En lite batterliladdning kan man väl säga att jag fick i alla fall.

    Snarko: Såg inte din kommentar om terminalen synd... för det skulle ha varit väldigt kul att ses

    Nollan: GRATTIS!! Skönt att allt såg bra ut

  • teasa

    Egentid är verkligen inget som jag skämmer bort mig med. Jag är URDÅLIG på det! Desto mer värt i helgen kanske Fösöker väl att tänka att den dagen kommer när barnen inte sugen all kraft ur en och när de inte vill umgås med mamma alls.

  • teasa

    1 tu 3: Här sitter en som också verkligen känner igen sig i det du skriver. Jag har 1 barndomskompis kvar, thats it. Hennes barn är 19 och 16 så just nu har vi inte speciellt mycket gemensamt alls just nu. Vi träffas kanske 4 ggr om året. Men ärligt talat handlar det mest om henne när vi träffas.... jag lyssnar mest.  Resten av tiden går åt till familjen och föräldrar typ. Ärligt förstår inte riktigt jag när jag ens skulle ha tid att umgås med vänner.... :( Jag tycker att jag aldrig har tid (iofs är ju min familjesituation ganska ansträngd med sjuk sambo, men ändå). Samtdigt tycker jag att det skulle vara skönt att han nån/några som man kan bara vara sig själv ibland UTAN barn.

    Vattenkoppar ja... Molly fick vattenkoppar på sin 4 års dag, men lillebrorsan fick inga.... Vi hade barn på besök med vattenkoppar, men Louie fick inga då heller.... så tydligen är han inte riktigt mottaglig eller nåt :) Men en vacker dag kanske han blir smittad.

  • teasa

    Hej på er alla. Idag har jag efter ytterligare en vecka med vab äntligen kört bägge barnen till dagis idag. Louie har haft feber igen, så den här gången hoppas vi att det är över på riktigt :). Håller på för fullt och förbereder ett 6-års kalas för Molly, hon fyller imorgon.... ååhh vad hon är förväntansfull. Ikväll ska jag göra en marängtårta med chokladkräm, så jag hoppas hon blir nöjd med det!

    Annars är det rätt så mycket stilltje här, det bara rullar på med allt som ska göras och jag hinner inte ens stanna upp och reflektera

    Snarko: Lycka till med jobb diskussionerna, kan ju vara lättare att söka annat när man faktiskt har ett jobb. Själv brinner jag väl inte för det här, men jag har en fast tjänst och nära till jobbet, vilket just nu betyder mest för mig och familjen.

    Less på vintern är väl bara förnamnet.... imorse tickade termometern ända ner till -28 grader på väg till jobbet... huga... det är verkligen föööör kallt.

    Ha det bäst och krya på er till alla sjuklingar.

  • teasa

    Snarko: Mina bägge har haft feber i ungefär en vecka men nån /några feberfria dagar.... ingen infektion, inget snor...lite hosta kanske, men inget mer..... Tydligen är det nåt som går på dagis. Det är bara att hoppas att det är över nu.  Jobbigt att krocka... det är ju väldigt lätt hänt. Hoppas att det inte blir något med nacken på mannen din. Det blir ju en jobbig grej ändå med fixa bilen och så....

    Melodifestivalen... mina barn (framförallt Molly) är helt sålda, MEN vi kollar på söndagar istället för lördagkväll. Vi testade en lördag men fick en fruktansvärd söndag med supertrötta, gnälliga barn... och det var det verkligen inte värt. Molly fick en biljett till genrepet i Globen i födelsedagspresent i helgen, så vi ska ta tåget upp den 12:e .

    Annars följer vi inte mycket saker på TV, däremot fick jag möjlighet att kolla in hela säsopng 1 av Solsidan som jag inte sett för några veckor sen och.... det var skitroligt ju, så verkligen något som jag  missat. Tänker dock vänta med att kolla på andra säsongen tills det finns hela säsongen att kolla på. Orkar inte följa något varje vecka.......

    1 tu 3: Skönt med familjedag... kan inte påstå att vi varit så duktiga med det heller.... i alla fall inte i vinter. Tycker att det är mycket lättare på sommaren Vi är oftast hemma allihop tillsammans, men åker inte iväg på så mycket.

  • teasa

    Snarko: Vad kul, jag håller tummarna för dig!

    Har en sån där hysterisk vecka igen, så det inte mycket tid över för fl Ha det bäst tjejer!

  • teasa

    Helgen är äntligen över. Nu är det dags att sätta sig på jobbet och vila lite Lite skämt och lite allvar.... Ser att vi pratar om babblande.... herregud om de bara kunde var tysta nån gång. Jag har två med mundiarré... det är aldrig tyst. Om de inte pratar eller babblar så låter det.... bara ljud! *stön* men men, det kanske går över

    Snarko: Det blir tight! Vi åker tåg upp och hem och funderar till och med på vad som händer om vi får lite förseningar.... då hinner vi kanske inte till globen.... Men jag håller med, det skulle vara kul att träffas. Nu har ju vi här hållit ihop i drygt 4 är ju

  • teasa

    Godmorgon alla.
    Tillbaka på jobbet nu efter en fruktansvärd vecka med bl a kraschad dator på jobbet (Sorry Snarko, missade alltså ditt inlägg om date utanför Globen) och väldigt mycket på hemmaplan som vanligt. Men i lördags hade vi det jättehärligt min mamma, Molly och jag. Melodifestivalrepet, tåg och restaurang blev en succe för lilla tjejen. Hon var nöjd med sin födelsedagspresent.

    Såg att ni diskuterade leksaker... Louie är helt såld på smålego just nu, han bygger om alla lego grejer vi har med ritningar just nu. Däremellan är det mest bilar som gäller. Han sitter mer och mer själv och leker just nu faktsiskt. Det är väl en ny utvecklingsperiod Fantastiskt!

    Snarko: jag håller tummarna för dig och jobb!

    1 tu 3: Hoppas att ni är friska nu och får vara det ett tag, man blir verkligen galen till slut av allt vabbande Och det där med morgontidiga barn vet jag precis hur det är. Jag blev överlycklig när Molly började sova till halv 6. mycket längre sover hon fortfarande inte tyvärr. Så jag vet precis vad du menar... jag är konstant trött av minussömn (för inte lägger jag mig i tid som passar uppgång kl 05.30 heller )

  • teasa

    Hrm.... lite fundersam blir jag när jag läser om era trolls utbrott och "utvecklingsfaser". Louie verkar vara i världens lugnaste period just nu humörsmässigt alltså. Lugn är han abslout inte annars, han har ett väldigt tempo och MÅSTE vara ute och springa av sig på dagarna. Men han kramas mycket och är en riktig "mjukis", inte mycket bråk alls..... antar att det gäller att njuta för det lär ju komma :).

    Jag har större problem med 6-åringen som verkar vara inne i nån "mini-tonårings-fas" just nu     *stön* Jaja kan ju vara skönt att inte båda kör protestrace samtidigt iaf.

    Nollan: v 17 redan Det går fort.... spännande med RUL....

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~