• teasa

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    Nollan: GRATTIS till plussandet och hoppas att allt går vägen.

    Jag känner igen mig i barnrumskaoset. Mina bägge delar rum och jag har funderat på våningssäng ett längre tag. Tror Louie skulle fixa det nu, MEN den får inte vara normalstor (alltså 90 bred) för då blir det ändå för trångt, så jag har kört fast. Anser väl mest att problemen kommer att vara "vem ska ligga överst?". Annars tycker jag absolut att det är en super idé för att utnyttja höjden och kanske få lite bättre ordning på leksakerna som idag inte får plats alls (utan ligger i hela huset).

    Vad duktiga ni är som börjar "gymma", jag har också en hemma som skulle må bättre av 15-20 kg mindre ballast, men mitt i en depression känns det inte som om det är läge (även om han är medveten om det). TÄnkte börja med att laga lite "smartare mat i alla fall.

    Ang. musiken har han hållit på jämnt ända tills vi fick barn..... sen tog det liksom stopp (tidsbrist kanske ). Det blir inte lättare med åren att hitta folk att spela med, men förra julen så ringde trummisen och frågade om han inte ville börja igen, och på den vägen är det. De har haft 3-4 spelningar och har en inplanerad i mars igen. Säger som du: Han tycker det är kul.

  • teasa

    Nollan: Det finns mycket han skulle kunna göra för att må lite bättre mitt i depressionen tror jag, I botten ligger ju den kroniska värken, som det känns kommer han inte ur det alls just nu. Han har föör mycket värk som just nu kräver all kraft att stå ut med. Nu handlar det mer om att genomlida dagarna, så jag är glad att han fortfarande hänger i med spelandet. Nu värkmedicin och nya anti-depp tabletter är på gång, så jag hoppas att han kan få ett lyft inom nån månad eller så.......

    Träna tycker jag själv är tråkigt, jag har spelat handboll i många år, men något sånt finns det inte tid för längre, sen börjar man ju bli lite till åren. För att röra mig numera handlar det mest om att göra saker hemma, som att hugga ved eller greja med nåt annat. Det skulle väl vara promenera då möjligtvis, men just nu är det kolsvart här ute på landet , sen är det isgata.... nja, det får vänta till våren (hehe ytterligare en bra bortförklaring va?)

  • teasa

    Nollan: Traggla och kämpa är verkligen vad vi gör just nu. Men det är inte mycket annat jag kan göra Jag tar STORT ansvar för allt som ska fixas och göras hemma, men jag hinner inte göra nåt av sånt jag verkligen skulle vilja göra. Men men... har liksom inget val just nu. Mycket blir lidande och jag har väl mer eller mindre accepterat att just nu är det så, även om jag får "spel" ibland. Jag har aldrig i mitt liv haft så stökigt och smutsigt hemma.....

    Jag känner sååå igen mig i ditt gnäll, och det är ju okej att vräka ur sig här. Tjata och och tjata, det är ju inte direkt det man vill, men mycket tjat är det. När jag kommer hem efter att ha tjatat hem barnen från dagis (ca 16.15)börjar en procedur som pågår tills barnen sover, hungriga gnälliga barn, fixa mat, sluta bråka, nu ska vi duscha, äta, borsta tänderna, dags att sova, vilken saga, kissa, dricka vatten etc etc etc. Tills slut vid 20 brukar det äntligen vara lugnt och då orkar jag oftast INGET mer.

    Bussig: Lycka till med vägningen. Även om det gått upp ett tag vet du ju att du har tappat MASSOR och du kan ju.

  • teasa

    Snarko: Säger som jag sa till Nollan gnäll du, det är ok! Urinvägsinfektion låter verkligen inte kul... hade jätteproblem när jag var liten så jag hoppas verkligen att det är engångsgrej. (och hur ska man få en 4-åring att fatta att man ska kissa i en burk?) Hoppas att det går att få till och styrkekramar från mig.

  • teasa

    Är tillbaka igen efter några VAB dagar här med. Men inget allvarligt, i fredags var det Louie med krupp hosta och feber och igår lördags blev Molly också febrig så vi körde "feberfriadagen" igår och nu är ordningen återställd med 2 barn på dagis och mig på jobbet (tack o lov jag behöver vila upp mig lite ;))

    Snarko: Mask, huga, har sett att det gått på dagis ett par gånger, men vi har klarat oss hittills. Tack och lov, låter inge' trevligt alls.

    Mejja: Usch vad jobbigt att aldrig få vara frisk.... krya på er!

    Bussig: Bara 0,8 kg det var väl skönt!!

    Nollan: Elliot kanske tycker det är skönt att få vara störst och äldst hos dagmamman.

  • teasa

    Nollan: Ups... Självklart menade jag Felix Det ska gå snabbt (men det blir inte alltid rätt.).

  • teasa

    Snarko: Guud vad skönt med beskedet om cystan.

    Vaddå åka skridskor med en dags varsel.... hallå... alla 4-åringar äger inte skridskor. Jag tycker du gjorde rätt som inte köpte några. Mina barn har visserligen ärvt flera skridskor, men vi har aldrig provat :$ Så länge barn går på dagis tycker jag verkligen att de ska göra aktiviteter som alla kan vara med på, utan krav på prylar eller pengar. Det kommer bli problem nog under skoltiden med alla saker som man ska fixa eller vad tror ni?

  • teasa

    Hej tjejer. här har det varit som vanligt kaos senaste veckan. Molly fick feber förra helgen och den höll sig mellan 38 och 39,3 ända till i fredags. Sambon har haft henne hemma. Men han håller på och byter mediciner och känner sig alldeles konstig, med massa biverklningar. På jobbet har jag haft det hysteriskt och håller på att planerar in och sätter ihop en utbildning av vårt nya tidssytem som jag ska köra för hela företaget. Puh.... den här veckan kör det igång. Så... det har varit lite mycket ett tag. I helgen skulle barnen åka med mormor och morfar till Stockholm och kolla på Karlsson på taket, men det fick vi ställa in och min barnfria helg blev en vanlig helg :(

    Nollan: Du ska inte läsa för mycket på en massa sajter.... det kan ställa till mycket funderingar, Det går säkert bra.

    Bussig: Kämpa på med bebisverkstan, hoppas att det tar sig snart...

    Mejja: Grattis.... jag tycker huset ser jättemysigt ut!

    Snarko: Vräk ur dig bara... tror vi känner igen oss i det du skriver alla här.... av lite olika anledningar. Det är fan inte lätt att vara 2-barns mamma alla dagar. Sen ger man sig massa dåligt samvete för att man tjatar och skäller och det gör inte saker bättre.

    Louie drar nog 110/116 på byxor fortfarande, men nytt köper jag i så fall 116. Tröjor har jag kört 116 på länge, skor har jag börjat köpa 29/30.

  • teasa

    Snarko: Jobbar på att behålla kontrollen Faktum är att jag ska på en ålandskryssning fre-lör den här veckan, så jag ska ta mig kortsemester från familjen. Det är jag värd! Har inte varit iväg på nåt på ett helt år så en natt ska jag väl kunna vara borta Jag vet iofs att det kommer varit jättejobbigt hemma, men för en gångs skull tänker jag bara på mig!

    ...och när det gäller resten av kaoset kan man bara ta en sak i taget och sen prioritera. Det jag inte hinner, hinner jag inte och det är ingen idé att ge sig själv dåligt samvete för det! Det har liksom blivit mitt nya motto eller kanske självbevarelsedrift

  • teasa

    Kikar in som snabbast. Håller på att packa ihop för helgen här... två dagar utan familj och hem... ska bli riktigt skönt. Ha en underbar helg på er alla.

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~