• teasa

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    1 tu 3: Härligt somriga bilder.... känner att jag verkligen längtar, för nu är jag trött på snön

  • teasa

    Snarko: Har ingen erfarenhet alls av överdragsbyxor, mina barn har aldrig haft några Men man kan ju anta att POP är bra, deras kläder är verkligen kvalitet.


    Här nalkas första helt obokade helgen på oerhört länge..... jag vill inte göra något annat än att bara vara hemma! Får väl se hur det faller ut Igår var vi hos ett par bekanta och gick igenom 10 papperkassar med tjejkläder, Molly var överlycklig, hon bara sa vill ha eller vill inte ha, 5 påsar med kläder fick vi iaf med oss hem, en helt ny sommargarderob blev det en en massa mer. Tack och lov för att det finns kläder att ärva! I är måste vi nog skaffa nytt till bägge och köpa allt hade inte funkat. Louie har stuckit iväg på längden en del såg jag igår när han tog fram ett par jeans från i höstas.....

    Ha en underbar helg alla tjejer!

  • teasa

    En bra helg har det definitvt varit. Har haft tid att gå igenom alla kläder (både alla nya och lagret med tidigare ärvda förstora) och plockat lite hemma (kändes som det var länge sen). Håller på att försöka rensa ut och göra om "datarummet" hemma, så barnen ska få eget skrivbord nämligen, Men det går saaaakta det är inte ofta jag har energi kvar på kvällen.

    Sandlådelek görs i fodrade brallor (tills det är för varmt med fodrade iaf)  och galonisar här, funkar hur bra som helst och ingen har klagat hittills så jag har inte ens tänkt tanken överdragsbrallor Även om det onekligen låter smidigt.

    Vad gäller husköp, så blir jag nästan mörkrädd när jag hör vad det kostar i storstan. Priserna blir ju helt osannolika... och nu när räntorna går upp också.... Hoppas verkligen att ni hittar nåt bra ni som letar.

  • teasa

    Bussig: Grattis! Hoppas att allt går bra


    Nollan: Håller verkligen med... nu får våren gärna komma.... snön smälter som tur var även  här


    Snarko: Hoppas Barcelona var fantastiskt


    Mejja: Förkylningsastma låter besvärligt, hoppas verkligen ni får vara friska ett tag nu.


    Hemma hos mig har det varit Sharlakansfeber hela förra veckan.... Molly fick feber förra helgen och på tisdagen var hon helt rödflammig.... en fröken på dagis frågade om jag hade funderat på om det var sharlakansfeber kanske.... Nääää hade jag inte. Hem och surfa, och symptomen stämde lite väl bra så det vara bara att åka till VC och få penicillin. Efter första dosen hade febern sjunkit en grad och Molly var hur pigg som helst. Men hemma hela veckan ändå.... Nu är ordningen återställd iaf.


    Ha det bäst tjejer.

  • teasa

    Nollan: Känner igen det där med krävande och bråkande. Säger väl som Snarko det går i perioder.... Men så fort kidsen är lite uttråkade och rastlösa börjar de bråka med varandra, sparkas, slåss, tjafsa retas... you name it. Jag har börjat sätta dom på varsitt ställe för att de ska tagga ner. Men jag kan bli tokig på att jag ska aktivera.... jag låter medvetet bli ibland för jag tycker att de ska försöka lära sig att hitta på saker själva också.

    Men jag vill ju inte vara den där evigt tjatande och skällande morsan....

    Som tur är har jag inget strul vid läggdags (peppar peppar)  Molly verkar vara otroligt beroende av sömnen. I fredagskväll tyckte jag att okdå var uppe lite längre, MEN det straffade sig hela lördagförmiddag... hon var vidrig rent ut sagt. Till slut fick hon lägga sig och vila nästan en timma, inte för att hon sov, men om inte annat blev det ju lite lugnare för resten av familjen.

    Snarko: Kämpigt att inte hitta jobb, men jag önskar dig lycka till i vad det än blir....

  • teasa

    Bussig - en styrkekram från mig med. Jag tänker på er!

    Nollan: Det med en lite tjej är inte så annorlunda, Jag är också något av en tomboy, men jag har en jätteprincessig tjejig liten tös ändå. (iaf just nu). Hon gillar skor och att sminka sig och det kan jag tala om att jag INTE lärt henne, det kommer ändå. Det kommer av sgig självt med hjälp av TV, leksaker och dagis tror jag :).

    VIlken härlig helg det har varit ÄNTLIGEN är det vår på riktigt och man har fått njuta. Hoppas att alla får en fantastisk påskvecka med underbart väder.

  • teasa

    Kikar förbi och visar mig lite snabbt.... är mitt inne i en kaos karusell med massor inbokat, ungar som är sjuka om vartannat och massor att göra på jobbet. Läser ikapp vid tillfälle.

  • teasa

    Snarko: Fy f-n när allt kommer samtidigt. Känns helt omöjligt att få pengarna att räcka till allt. Hemma hos oss är ju sambon sjukskriven och så jävla bra tjänar jag inte. Vi har precis kört ett race med laga bilar för ca 20 tusen, luftvärmepumpen skulle servas, nu har avfuktinganläggningen gått sönder, vattenanläggningen behöver ses över och så håller jag på att renovera ett rum, så jag har köpt golv och tapeter...... till det allt annat som kostar förståss. Så jag förstår dig verkligen.

    Äntligen har väl tempot i livet lagt sig lite, men det finns väldigt mycket på att göra listan med och runt huset, så jag och sambon försöker beta av så gott vi kan. Inte alltid till barnens förtjusning som tycker att helger fyllda med vuxengöra kan vara tråkiga

    Annars inte mycket nytt på fronten här....

  • teasa

    Nollan: HAHAHA de resonerar så skönt kidsen!!


    1tu3: önskar självklart lycka till med försäljningen och hoppas att budgivningen kommer igång.


    Snarko: Se nu till att njuta av egentiden! Det är du värd.

  • teasa

    Guud vad skönt 1 tu 3! Grattis och lycka till med radhusjakten

    Ingen semester här heller.... vi ska inte vara lediga förrän v28. Men veckorna går fort nu.... Det är mycket som ska fixas och göras och sen är det massa kalas och firande varenda vecka tycker jag. Idag ska vi till Mollys "pojkvän" och fira att han har slutat skolan midsommarfirande på dagis nästa vecka och så min egen födelsedag är det som väntar nu. På fredag ska sambon och hans band spela på en pub i stan, så då ska jag förlja med och barnen ska sova hos mormor och morfar.... lite sovmorgon på lördag är aldrig fel.

Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~