• Memaja

    AVA klinik i Riga

    Hej, hej,

    Jag är alldeles ny här på Familjeliv och hittade er tråd här när jag googlade på äggdonation och AVA Riga. Jag är nyss hemkommen från Riga där jag har varit på informations och undersökningsmöte. Och jag håller med er, AVA kliniken känns så proffsiga och omtänksamma. Jag är kanske i en lite annorlunda situition än er då jag skaffar barn själv, men hoppas att jag får vara med här ändå. Jag älskar verkligen barn men pga olika situationer i mitt liv har gjort att jag inte har träffat mannen i mitt liv som vill skapa en familj med mig. Och nu börjar klockan ticka och därför gör jag nu detta själv. Jag har en stor omtänksam familj och flera nära kära vänner som har lovat och som jag vet kommer att stötta och hjälpa mig.

    Men det känns härligt att hitta denna tråd där det finns fler som håller på med nedregleringar, mediciner, sprutor, ultraljud, ÄD, ET och känner denna väntan och längtan.

    Jag har en inbokad ET i Riga den 6 december och anmäler mig nu till er "lista".

    Kram från,
    Maja

  • Memaja

    Tack fina Hinos och Tea75.

    Jaa Tea75, Riga känns så bra och tryggt! Jag blev rekommenderat att kontakta dem av väninnas kompis som hade varit där, På hennes första ET försöket fick de tvillingar! Jag har dr. Violet som är riktigt riktigt bra. Vem har du?

  • Memaja

    Nidra, så tråkigt. Kämpa på!

    Tea75, lycka till med ultraljudet idag!

  • Memaja

    Hej, Hej,

    DET=Double Embryo Transfer.

    Idag har jag varit på min första akupunktur någonsin för att förbättra chanserna ännu mer inför min ET. Det var inte alls otäckt och stället har hjälpt många barnlösa och IVF:are med mycket positva resultat.

    Milou67 jag går också på AVA och är supernöjd, Min kordinatör heter Nadja och är supersnabb att svara på mail.
    För mig kommer det ta ca 1½ månad från första besöket till gynstolen, mao ingen kö alls och just nu har massor med donatorer. I början av den här veckan fick jag två alternativ på äggdonatorer och nu har jag valt. Det känns så spännande.

  • Memaja

    Tea75

    Hahaha, mycket förkortningar blir det! Jag håller ju precis på och lär mig alla dessa förkortningar och till min hjälp har jag faktiskt en ordlista på bloggen "Resan till plusset" där hon har gjort en liten ordlista med alla förtkortningar.

  • Memaja

    Tea och Hinos, vad spännande!!! Jag håller tummar och tår.
    Själv tar jag min spruta på onsdag och veckan därpå blir det dags för första ultraljudet.

  • Memaja

    Akkie, även om jag inte alls känner dig så blir jag så glad för er skull! Grattis!

    På tisdag är det min tur att mäta slemhinnorna för första gången. Har inte lärt mig än hur mycket de ska vara första gången, men vi får se.

  • Memaja

    Punu, välkommen hit. Som sagt, här är alla välkomna.

    Tea, hur går det för dig? Är ju lite nyfiken...

    Och Hinos, lycka till med FET, det är väl snart dags?

    Kram,
    Maja

  • Memaja

    Hinos, lycka till i Riga.

    Tea, jag håller varje tumme o tår för ett plus på fredag!

    Irma, när jag kollade upp flyg från Stockholm till Riga låg biljetterna runt ca 2,000kr tor om man flyger med SAS/Air Baltic. Men även Ryan Air flyger till Riga ifrån Skavsta och om man bokar tidigt kan man få riktigt billiga biljetter runt ca 300kr tor. Men problemet är ju att dagen för insättning kan ju ändras någon dag och då är det svårt att boka biljett långt innan.

    /Maja

  • Memaja

    Tea, jag tänkte faktiskt på dig i morse att jag måste gå in här och titta men sedan hände lite annat så det blev först nu och då fick man se ett glädjande besked - Grattis!!!

    Och Hinos hääärligt att det  var toppembryos! Vilken berg och dalbana ni måste ha haft den här veckan. Puh!

    Själv var jag på min andra VUL idag för mätning av slemhinnorna och de såg jättebra ut, 9mm, MEN han såg då en liten liten polyp vilket kan göra att jag kanske måste operera bort den innan insättning. Mailade Riga direkt med beskedet men hann inte få tillbaks något svar så nu vet jag inte vad som kommer att ske. Gynekologen sa att jag INTE skulle googla på vad en polyp är för där står det massor med dåliga saker och det tyckte han inte detta är. Under alla år han har jobbat har han aldrig sett något allvarligt med polyper och det kommer jag lyssna på. Mao inget googlande för mig om det.

Svar på tråden AVA klinik i Riga