Inlägg från: Du och Jag ver2 |Visa alla inlägg
  • Du och Jag ver2

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    amningspaus i "tomteverkstaden" Har 9 mössor nu som ska vändas å sys igen, 2 vetekuddar är så gott som klara - överdragen är broderade men innerkuddarna ska fyllas (visst kunde man ha fodervete???? köpte iaf en 25kg säck i helgen....)
    5 av 7 handdukar är broderade (å nu har tråden börjat gå av igen - blir galen!!!) å 4 förkläden är tillklippta och väntar på att få broderi på fickan å sys ihop.

    Känns ganska så ok än så länge...just ja - 2 par tossor ska sys också - å så håller jag på å virkar Pippi mössor medans jag ammar! (2½ av 5 klara!!! Fast de två sista räcker om de är klara tills den 26e!)

    Sen ska det göras lite godis och bakas Vörtlimpa också! Vaddå - är det inte flera veckor kvar tills jul?!


  • Du och Jag ver2
    tinni78 skrev 2010-12-20 20:26:43 följande:
    Du verkar ju ha lite att göra , hoppas du hinner klart allt.
    ja, puh, det hoppas jag med! Alla handdukarna klara nu iaf å bara 2 mössor kvar att vända - men det får bli imorn!
    TiLo skrev 2010-12-20 20:46:41 följande:
    hur är du skapt människa???? Hur lyckas du virka medan du ammar??? *imponerad*
    Ogabinne skrev 2010-12-20 19:48:13 följande:

     


    Bild! Halshuggen och fin!
    åh, vilken fiiiiin. sån vill jag ju också ha! Måste verkligen lära mig hur man gör egna mönster nu. Ideerna och planerna växer för varje dag nu och jag som inte har tid att sätta mig förrän frammåt slutet av jan.   (Vi flyttar)
    Hahahaha - hängtuttar å en himla bra amningskudde
    plura skrev 2010-12-20 21:36:32 följande:
    Ha ha tänkte samma -själv har jag haft fullt upp med att hålla koll på vart brösten, bäbis och fjärrkontrollen *hrm*

    Ogabinne: snygg -nu blev jag ännu mer sugen på det tyget -fast jag skulle nog vilja ha en slipover med och det kanske blir fånigt med samma sorts tyg

    NCL: -snygg!
    Lär tillägga att jag oftast sitter i en soffa med schäschlong (stavas!??!?!) Så har benen rakt ut (hm??) Nåja - tror nog största "fördelen" är hängtuttarna - nått ska man väl ha för dem
  • Du och Jag ver2
    plura skrev 2010-12-20 23:17:13 följande:
    Hehe ja precis -bara öppna amningsbehån och låta dem falla ner i knät.
    Sen när de är tömda, är de lätta att rulla upp och vika in i kupan igen
    exakt!!!
  • Du och Jag ver2
    Ogabinne skrev 2010-12-21 12:48:22 följande:

    Åh det var väl fan vilken irriterande reklambanner de lagt mitt på blogg.se bloggarna nu då!


    ja - satt å funderade på detta - detta är ju inget som stör mig - då jag har sånt antireklamprogram till Firefox så jag ser ju nästan aldrig nån reklam!! (Men dock så ser ju besökarna den )

    Men ÅH - gick in å tittade nu - menade du den raden längst ner? Det var ju skapligt irriterande ju! (å min antireklam program tar inte bort det..........)
  • Du och Jag ver2

    oki - om det är önskeafton så vill jag också va med! Jag köpte för läääääänge sen (typ 10-15 år sedan) ett jeanstyg med vita tryckta stjärnor på - det går inte att få tag på idag (inte vad jag hittat iaf). Dessa byxor är sydda i det;



    Skulle gärna vilja ha fler jeanstyg med mönster överhuvudtaget! Hittade detta på Skroten - å såklart har de inte kvar det heller Så om nån sett det nånstans - säg till!!!!!!!


  • Du och Jag ver2
    Elias Emil skrev 2010-12-29 20:44:50 följande:
    Speciellt det blommiga, så fint.
    ja - är tokkär i tyget - å många som vill ha kläder i det - men jag håller HÅRT i den biten jag har kvar!!!!
  • Du och Jag ver2

    jeansswettis tyget var tom längre (tvättat tom!), igelkottsvelouren var några cm mindre (otvättat), MEN - sen! När jag kom till det blommiga fleecen - så var det ju klippt ca 20*20cm i det Kan inte minnas alls att kag använt det (är bombsäker) - de var när jag vecklade upp tuget jag såg det!! Men nu är det ju försent att klaga - är ju minst en månad sen


  • Du och Jag ver2
    Humleblomstern skrev 2010-12-29 22:04:12 följande:
    Nejmen jag tycker inte att det är för sent att klaga. Kanske kan man inte förvänta sig att bli ersatt så långt efter, men nog skall man påpeka att det har begåtts ett fel! Jag klagade för en tid sedan på Jofotex bruna tågtyg som jag köpte i december förra året tror jag, och jag fick ersättningstyg fastän det var så lång tid efter. Det kallar jag bra service!
    Ja, man kanske skulle göra det...
    gewjyn skrev 2010-12-29 22:09:25 följande:
    Så var det ju för mig med hjärtvelouren också, skiljde 7cm från ena sidan till den andra.
    När det gäller de där tygerna som var 150 istället för 180 så var det väl på bredden? Då har det ju inte med klipningen att göra, utan hon har dålig koll på hur breda tygerna faktiskt är och borde gå igenom och ändra i shoppen.
    När det var snack om JNYs tryck hos MG så hade hon förresten varit inne i tråden och sett mitt gnällinlägg om att det fattades typ 5 cm på varje tygbit från flera ställen och då PMade hon mig och undrade om jag fått för lite av henne också, för då ville hon kompensera. Hon är såå serviceminded!
    Ah - ja - det e verkligen service det!!!
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd