Inlägg från: Du och Jag ver2 |Visa alla inlägg
  • Du och Jag ver2

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    tinni78 skrev 2010-11-22 19:29:41 följande:
    Jag tänkte göra en beställning från Stoff & Stil, ni som har fått flammig muddväv vad har det varit för några färger? Jag ska beställa vadd/stoppning till bakelser och mjukadjur, vad är det jag ska välja då? Helst skulle jag vilja ha plattvadd och riva sönder men dom har bara så tunn. Ni som har beställt däriftån nu det senaste, hur lång leveranstid har dom haft?
    Du bor inte i närheten av ett ikea?? Jag köper deras billigaste sovkudde - för ynka 9kr!!! - å stoppar mina virkade grejer! Har gått på en vecka - men nu är det iofs ett par veckor sedan jag beställde...
  • Du och Jag ver2
    Jalapeno skrev 2010-11-22 20:43:42 följande:
    senast jag betällde kom paketet från stoff och stil på mindre än en vecka men då var det bara saker, inga metervaror för då tar det tydligen längre tid. Jag anv också ikeas kudde som stoppning.
    hihi - ja var in å köpte 17 (!!!) kuddar på Ikea i fredags Kändes lite halvknasigt
  • Du och Jag ver2
    ErikaFika skrev 2010-11-22 22:33:07 följande:
    Åh ikeas kudde har jag totalt missat. Jag brukar köpa deras täcke för 25kr och klippa sönder och riva ur vaddet i.. Men det där med kudden för 9kr verkar ju mycket smidigare :)
    hihi, ja, lite grann Deras billiga täcke är ju dock bra när man ska sy plata saker (tex lekfiltar å sånt!). Men annars så rekommenderar jag nog kudden skarp
  • Du och Jag ver2

    skarpT skulle det ju stå...

    Här har jag (nog) funderat klart. Lägger ner min kollektions plan och tänker inte starta upp företaget igen, inet på några år iaf. Känner att jag haft så mycket som jag velat sy till mina tjejer som jag inte hunnit med alls nu.

    Å sen slitit en massa till marknaden å sytt en massa till affären där jag lämnar in - å det blir ändå inte sålt där. Så då lägger jag hellre ner energi å pengar på mina tjejers kläder istället!! Har ju så mycket tyger hemma å så mycket idéer - men på tok för lite tid! Men nu så ska jag få lite tid över att sy till dem!

    Väntar på att min Meedom bok ska komma! (bör komma imorn) Stora tjejen är i behöv av lite varmare långärmade tröjor, så lär bli några såna! Samt några mysbyxor och fleece byxor.

    Nån som vet var man hittar nått bra mönster till enkel långärmad tröja!? (98cl) Finns det i meedoms bok?? Eller finns det nått i Ottobre??


  • Du och Jag ver2
    plura skrev 2010-11-24 11:57:19 följande:
    Vilket underbart uttryck. Ska använda mig av det i smyg, när jag får "hjälp" av mina små

    Tackar för tipset om IKEA kuddar, det blev ett gäng igår och nu kostade de 7 kronor.
    Maken såg till att ge mig lite dåligt samvete, med att kommentera -Vilka stackars malaysiska barn, som fått sitta och sy dessa, för att jag sen bara ska klippa sönder dem.
    Fast hemsk som jag är, så är jag nöjd med mitt fynd. Kommer att fylla finfina julklappar -åt mina barn *hrm*
    hm, fast då ar det nog "fel" kudde (fast dessa går ju säkerligen lika bra!) Du köpte de blåa va!? Det finns på sov avd som är ihoprullade i plastförpackning - mera vadd i dem! (å tar mindre plats hemma när man inte använder dem!, ja, innan man öppnat förp då!)

    Haha - dock så kostade de ju inte särsklit mkt så gissar att det inte spelar nån roll
  • Du och Jag ver2
    plura skrev 2010-11-25 09:32:51 följande:
    Jepp, letade efter "vanliga", men var nog alldeles för radiostyrd på sovavd. för jag hittade inget. Mycket billigare än sybehörsaffären iallafall
    Ska leta bättre nästa gång.
    Ja, oh ja! Blir ju betydligt billiagre i vilket fall! Den heter GOSA Slån!
  • Du och Jag ver2
    madebyinferno001 skrev 2010-11-26 11:31:32 följande:

    Irriterande!!


    Har nästan alla barn hemma idag för de är lite hängiga, snoriga och hostiga hela bunten inkl jag själv så vi stretade inte ut i den isande kylan imorse


    Tänkte passa på att smygpynta lite inför advent om barnen höll sig lugna eller sy om jag har tur - upptäcker att strykjärnet har farit i golvet och är helt paj så jag kan varken stryka julgardinerna, dukarna eller något av de vävda tygerna jag tänkt sy i
    Hoppas maken förbarmar sig över mig i em och köper ett nytt för att vänta till julafton på ett strykjärn vägrar jag - INTE årets julklapp i detta hus


    uh vad irriterande - vaddå - har inte alla som jag 3 strykjärn?!?! Jag hade två nämligen å maken 1

    Å självklart ska du få ett strykjärn idag - det tillhör ju hemmet tycker jag! INTE personlig julklapp!
  • Du och Jag ver2
    Ogabinne skrev 2010-11-26 15:26:22 följande:
    Haha jag hade blivit vansinnig om jag fått ett strykjärn i julklapp av min sambo om jag haft någon. Känns lite i stil med att ge sin tjej en dammsugare i födelsedagspresent.
    exakt!

    Var som när jag var tillsammans med mitt ex - å HAN önskar sig en bordsdammsugare - GISSA vem som fick den i julklapp utav min mormor å morfar.....*grrr* Jag ville ju inte ens ha en sån!!!!
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd