Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa
    passo skrev 2013-08-08 08:04:50 följande:

    Tack snälla! Häftig!!!

    så lite så.. är de just en äldre med kromat chassi du söker? för annars har ja sett 90talare med blåa chassin lite här och var på blocket.. 
  • Bambusa

    å ja bor precis utanför gävle, så kan hjälpa till ja med om de behövs..


    jagäraf skrev 2013-08-11 07:57:25 följande:
    Passo! Du sökte ju en Brio Comfort. I Facebookgruppen är det nu en som säljer en från mitten av 90-talet för endast 100 kr!!! Den finns strax söder om Gävle. Säg till så kan jag försöka medla kontakt om den inte redan är såld.
     
  • Bambusa

    vid gula pilen finns de ögglor för sele, iaf på 90talarna.. Lånade din bild jagäraf, för den såg ja bäst på.. Skrattande


  • Bambusa

    ja trodde inte de skulle vara nå problem, eftersom du precis visat den, och att ja skrev att ja låna den av dig, orkade inte leta efter ett kort på min där ögglan gick att se..

  • Bambusa
    passo skrev 2013-08-15 17:51:42 följande:
    Har hunnit kika lite mer på vagnen och hittade de där öglorna jag med:) blir till att fästa sele och ut och köra!

    ja, va bra.. du får ut och köra å knäppa lite kort på den åt oss.. :)
  • Bambusa

    hur var de med bussningar nu igen, gick de att få tag på?? behöver till min Emmaljunga liggvagn, är vissligen bara i v12 men ändå...

  • Bambusa
    jagäraf skrev 2013-10-25 21:05:28 följande:
    Oh, grattis! 

    Bussningar finns i vissa barnvagnsaffärer men långt ifrån i alla. Man får ringa runt. Eller så går man till Tellus i Stockholm och köpa bussningar som man modifierar om.
     

    okej, får ta att ringa, ska man ta med ett hjul å prova om dom har kanske?? 
  • Bambusa

    ringde barnenshus idag och ska ta med mig ett hjul dit så ska dom se om de finns nån bussning som passar... annars vet ja inte..

  • Bambusa

    ska sälj min kimi och rio men vet inte vad ja ska sätta för pris, kimins bakhjul är lite gropiga, men funkar och korgen under är inte i krom,utan grön eller blå tror ja de va..

    rion har ja färgat lite på suflett och utsida sittdel.. men tycker de vart bra ändå,finns vindskydd/fotsack till rion.. 

    även två babyliftar, en blå som är lite solblekt, och en vinröd, som ja tror finns med på bild här på fl.. ingen aning om pris där heller...   tips??  vill få de sålt, men inte för bliilig då ja behöver pengarna..

    skicka kan ja lugnt göra om nån skulle vilja de.. eller ta med till uppsala, utkanten av sthlm,linköping eller Jönköping, eller nån annanstans på väg till Ullared om 2v men då lär ja va säker på att inte ha de kvar i bilen på vägen hem, behöver allt utrymme i bilen på vägen hem :)   förra gången hade ja en brio duette med mig till utkanten av Linköping, köparen hade betalt till mitt konto innan och vagnen hämtades av en bekant till henne.. gick smidigt tycker ja..

Svar på tråden Retrovagnstråden 19