Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa

    Retrovagnstråden 19

    ja skulle känna mig superstressad om jai nte hade några blöjor,våtservetter och minst ett ombyte med mig om ja gick utanför dörren..  och nr blöjan ryker helt blir de iaf 2par byxor med.. 

    ja fick kusiner 1995,en i mars och en i juni, å då vet ja att hon som fick i juni sydde mamma en skötvska åt, antagligen med mars-mamans köpta som mönster, då va de en som man vek upp till en skötbädd med fickor på sidorna, sen vek du ihop den och de blev en väska.. jag fick såklart en till dockorna med, ja va 9år då..  riktig dockmamma va ja från start..  å de är min dotter nu med, 2½år gammal, hon "tuttar" (ammar) sina dockor med, iaf ena.. haha.. ja har 5 skötväskor.. hmr.. men en har varit hundarnas utställningsväska..

  • Bambusa
    JKA skrev 2011-08-12 18:02:19 följande:
    Jag gav 400 för den. Är inte hundra på om jag ska sälja, kunde inte låta bli att köpa den för den var så snygg så på ett sätt vill jag behålla. Samtidigt håller det inte att jag samlar på mig en massa saker och den kommer nog kanske mer till glädje någon annanstans. Roligast vore ju om nån ville använda den, skulle lätt göra det själv men vi bor på landet så vagnen ska alltid ut och in ur bilden vilket inte känns så smidigt med denna:( 

    Kanske kan fota sittdelen senare. får se:)  
    de är inge besvligare än en ny vagn tycker ja.. kan ofta få dom indre desutom, har haft en hel del olika, både nyare (2007 å nyare) och 80talare.. 80talarna är mkt bättre å ha i bilen.. just nu har vi en emmaljunga rio i bilen..kanon, kan lgga den åt vilket håll som helst i volvon (en gammal 245a från typ 90talet..) i våra aldre raggarbilar funkar e utmärkt med.. ena är inte kombi och har inte så högt utryme, vet att de va på gränsen med en kombivagn från 2008, men rion går ltt in, och massa packning.. å inte en massa plast som kan gå sönder..  men sen är ju en brsjal eller ergonomisk bärsele bra att ha med i bilen om man ska till affärn eller så.. nu börjar våran bli så stor så hon går mkt, men innan hade ja ringsjalen i skötväskan..
  • Bambusa
    Nemia noj skrev 2011-08-13 17:19:51 följande:
    Den e ju bara såå fin (Så råka mina dockisar komma med på hörnet osså)

     


    vilken tajming, skulle ju precis lägga in bild på en exakt lika dockis (röda rutiga), fast som saknar vindskyddet, å fråga om nån vet vad de är, hittar inget märke nån stans, bara 1familj som haft den före.. den har min mamma räddat från å hamna på tippen nr grannfrun rensa ur uthuset i veckan..
  • Bambusa

    nån som vet nå mer om dockisen? årtal?



    ser att den ser sne ut på bilden, men nog ja som höll mobilen tokigt.. den är i toppskick, men saknar vindskyddet, 1spricka i ena däcket...
  • Bambusa

    ingen som vet när dotterns dockis kan vara från för år ungefär?? ((den som mormor räddade undan tippen..))

  • Bambusa
    Boothwalker skrev 2011-08-17 00:25:12 följande:
    Den rödrutiga?
    Gissar sent 60tal
    precis, ja de har ja med tänkt på..  hon som fick vagnen av sin mormor är född 1970.. dom bor grannar med mina föräldrar..
  • Bambusa
    Boothwalker skrev 2011-08-25 11:14:12 följande:

    Artikel om mig och mina vagnar... =)
    Klicka på den för att se den större. Har svärtat mitt namn eftersom jag inte vill gå ut med det här =)
    Skrattande  va kul..    å sittvagnen på loppis då, har du kikat?
  • Bambusa
    Plly skrev 2011-08-28 11:09:02 följande:
    "upptäckte" härom dagen att min Emmaljunga Rio har totalt plant liggläge...smidigt
    ja, de är kanon, har min rio med, men dom är ju frammåtvända, så tar ju ett tag innan man har användning för dom..
  • Bambusa
    jagäraf skrev 2011-09-26 16:50:34 följande:
    Comfort med stora hjul/på Babynettechassi? www.blocket.se/goteborg/Brio_barnvagn_3628805...
    ja, hjulen är svarta innuti och chassit är ju blått..  har faktiskt gjort så här hemma ja me, men svarta comfort hjul på en kimi som hade helt söndriga däck,mer sten än gummi..  då kan ja iaf använda den -efter ja fixat nya plattor till ryggstödet och sittytan,dom har blivit blöta och böjt sig..
Svar på tråden Retrovagnstråden 19