Inlägg från: Bambusa |Visa alla inlägg
  • Bambusa
    Plly skrev 2012-01-24 19:51:13 följande:
    Bambusa: meeeh vilken idiotisk annons!!! :-l
    ja, så skulle ja aldrig kunna göra mot nån, allra helst inte en så nära släkting..  vill man inte ha den så säger man de, eller låter bli att anvnda den, inte ljuger man å sljer den, kanske nån annan ville ha den, eller svärmor  ville ha den kvar i familjen???  

    när ja va gravid undrade min svärmor lite försiktigt om vi ville låna sambons bebiskorg, vi hade köpt spjälsäng och vagn,tnkte havagnen som bdd inne, men tyckte de vore roligare ed krogen, å den låg hon i rätt kt, när hon inte låg hos oss.. allt tyg tvättades sen va den som ny, fast den va från 1975.. han va den första som låg i den, sen hans bror, och sen kusiner.. direkt efter oss blev de barnbarn numer 2 som låg i den.. de sliljer 7mån mellan dom så de vart ganska precis.. nu står den hos svärmor och svärfar igen Skrattande  jag hade görna tagit hans gala vagn med, men kusinerna va många och den  blev utsliten...  mina gamla bebiskläder har vi använt med, och min gamla lekspis och några dockor.. mer fanns inte kvar efter mig..
  • Bambusa
    tifa såg ju ut att funka bra..  min dotter hade sittvagn av liknande modell, som hon ofta hasade ner i när hon sov, och den vart inte ostadig ändå, då va hon ändå en bra bit över 10kg..
  • Bambusa
    Plly skrev 2012-02-20 18:26:28 följande:
    Jag hänger kvar här jag
    jag med, vill inte ha fb.. Solig
  • Bambusa

    nån som är intresserad av en syskonsits??  vet inte om man får länka sin egna annons, men ja har en på blocket...

  • Bambusa

    ja, jag vart osäker så ville inte..  är ju annars bara att söka på blocket, ja har skrivit retro/vintage syskonsits, just för den skulle va lätthittad.. å bild finns även i mitt galleri..

  • Bambusa

    har blivit säljargalen,vill rensa ut allt ja inte bara måste spara.. men att sätta pris är skitsvårt ju!  behöver alltid pengar,eftersom jag är hemma-mamma men vill ju få sälja med, just nu är de matstolens tur att flytta har ja bestämt..  nån som har förslag på pris?? ska alltså lägga ut den på blocket! 


  • Bambusa

    mammas granne har en 70tals sittvagn (har funnits liggdel till) typ olivgrön emmaljunga med som rutönster på sidorna skinnaktig klädsel, ytrost på chassi, inga sprickor i däcken.. sufletten vill inte hela vägen till helt uppspänd...  nå sorts spakchassi är de, rörde grejjen under sitdel så kom de en grej i fram och en i bak och låste fast sittdelen i chassit.. hon skulle förs slänga den, men när mamma sa att ja ville ha den blev hon säljsugen, så ja avvaktar, sa att de va ändå en del som ska fixas innan den är användbar, den har stått i alla år sen hennes barn växte ur den.. äldsta är 41 år..   hennes avlidne sambo har dock slängt liggdelen och en till vagn :(  men dockvagn räddade mamma därefrån förra året.. så den leker min dotter med hos mormor..   ska höra om hon inte hittar vindskyddet till vagnen med..  hon har sålt huset och ska flytta till lägenhet så de blir mkt och gå igenom, har ett skapligt uthus..

  • Bambusa

    mitt fredagsmys -putsa chassit på nya emmaljungan från 1976 (troligen eftersom barnet föddes då..) bilden ville inte :(


  • Bambusa


    den va mkt skitig,stått helt oanvnd i minst 15år (nått barnbarn hade väl sovit i den nån gång, annars har den stått sen typ 1979, då bebisen som fick denna är född 1976, och va ändå barnet som använde den då..  man får bortse från sköket i soffan, haha.. är sjuka och har legat där mest hela dan igår och idag.. men kunde inte motstå att fixa till vagnen som kom hem igår..  Solig
Svar på tråden Retrovagnstråden 19