För oss som bakar
De ska alltså inte luta utåt som kanten på många stora plåtar gör.
På Ica Maxi och även på typ ÖB har jag sett mindre ugnsformar i två eller trepack! De är oftast gjorda av teflon. Toppen till brownies och sånt :)
Cakepopsen såg ut som vilka cakepops som helst! Eller har jag missat något?
Provade göra sådana för första gången förra veckan, det var både kul och riktigt gott. Ballerina och philadelphia hade jag, och mörk choklad utanpå, med rosa hjärt-strössel
När det gäller kanelbullar så är det väl detsamma som folk brukar säga:
Riktigt smör
Mycket fyllning
Grädda i former så smöret inte rinner ut
Bearbeta degen läääänge med degkrokarna
Skriver via mobilen, så jag kan inte citera, men Tinkerbelle: Vad tror du passar som variation till kummin på kexen? Tänkte göra några satser och ge bort till en vän som fyller år snart! :)
Till pepparkaksmuffins skulle jag personligen göra en vaniljfrosting, då med äkta vaniljpulver och inget annat
Annars kanske en cream cheese och lime-topping, som den Leila Lindholm har till sin morotskaka,
den är oförskämt god!
I helgen bakade jag en helt underbar kaka, som jag tyvärr inte hann få en bild på.
Det är en kexbotten med digestive oc chocolate chip cookies,
ovanpå det en blandning av philadelphia, smält vitchoklad och vaniljsocker. Ovanpå hade jag färska jordgubbar! Behöver jag säga att den gick åt som smör i solsken?