• Tjatte

    Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5

    Angi07 skrev 2011-03-31 09:41:11 följande:
    Tjatte, jag känner precis samma sak, har svårt att gå, det känns som jag kommer gå sönder snart. Jag använder ett stödbälte som håller magen lite men smärtan i underlivet finns där varje dag. Jag är beräknad till 8 maj, så det är en bit kvar.
    Hmm, det lät ju inte bra. Jag har för mig att det brukar kännas så här strax innan förlossning.
  • Tjatte

    Ooiih, jag tror slemproppen börjar lossna! Fick en blodblandad flytning nu på morgonen. Brunt, gammalt blod och inga smdr - men ändå, en liten bit på väg .

  • Tjatte
    mamma Linder skrev 2011-04-01 12:58:48 följande:
    Mens igen, så nu skiter jag i detta. Lycka till ni andra
    Kram.
  • Tjatte
    Minna71 skrev 2011-04-02 12:12:14 följande:
    Hoppar in i verkstaden igen. Lycklig över att mensen kom igår, skönt att kroppen så långt verkar sköta sig efter missfallet.  Varit hos privat gyn som kollat att det såg ok ut. Konstaterade bara att mina mf beror på gamla ägg. Nu är det bara att vänta in ÄL och hoppas att det blir ett guldägg denna gång. I väntan på det så har jag och mannen en resa till Rom att se fram emot nästa söndag. Nu ska jag njuta av denna helg först (utan att böla för mycket, verkar vara extra känslig just nu). Ha en bra helg allihopa!
    Heja heja!
  • Tjatte

    Grattis Isabell! Förstår att det är jobbigt med illamåendet och lite ovanligt att det kommer så pass sent, men är det något som lugnat mig är det just illamående. Har fått förklarat för mig att illamåendet är ett resultat av att kroppen kämpar för att behålla graviditeten - det är alltså ett tecken på att grav fortgår . För mig har det varit så att när jag inte mått illa, då har jag fått MF. Så - vad bra att du mår illa! För mig var Lergigan Comp räddningen, mådde toppen på det.

    Ego - här händer inte ett skvatt. I fredags kändes det som att bebisen skulle komma i helgen. Slempropp, knivar i underlivet, förvärkar och en mage som bara pang bom åkte ner en decimeter. Men nu är här lugna gatan. Bebisen kommer nog inte förrän om tidigast två veckor i alla fall. 8 dagar till BF idag.

  • Tjatte
    isabell05 skrev 2011-04-03 18:38:48 följande:
    Tack tjejer för tipset. Skall ta upp det med läkaren nästa vecka när vi skall in och prata FVP. Är  Lergigan Comp receptbelagt? Men är det så att man mår illa för att kroppen vill behålla graviditeten så mår jag gärna illa Flört .

    Nära nu Tjatte, spännande Glad.

    Kram!
    Ja, det är receptbelagt. Och yes, det är spännande! Tänk att den långa väntan snart är över .
  • Tjatte
    Vigdis skrev 2011-04-04 20:54:06 följande:
    Hej! Jag är i 8:e veckan men inte så hoppfull. Vågar inte tro att det blir en bebbe. Förra gången tog det 6 månader att bli gravid och jag fick ett missfall i 12:e veckan, bara några dagar innan vi tänkt berätta för släkt och vänner. Ett år senare blev jag alltså gravid igen och vågar inte tro på det. lär nog berätta rätt sent...

    Detta är andra barnet, f.ö.
    Tänk positivt! Du känner väl till trådens mantra? Du väntar barn, inte missfall! Kram på dig.
    ViolinaX skrev 2011-04-05 11:32:17 följande:
    Jag fick min mens idag, den andra efter missfallet och nu känner jag mig redo att sätta igång igen. Jag har börjat äta rosenrot eftersom ni skrev en del om det när jag började läsa tråden (jag köpte paketet då) och piller innehållande bla glandin (hittade inte Glandin 25, tror det har slutat tillverkas, så jag köpte det här istället. Det är till för att ge vacker hy - så blir jag inte gravid så blir jag snygg åtminstonde...) eftersom jag såg att det också kunde hjälpa. Nå, får se hur det går...jag har ganska oregelbunden mens (mellan 27-37 dagar) så antagligen borde jag investera i ÄL-stickor också, men den här månaden kör vi bara på "som vanligt"...
    Lycka till i verksta'n.
    Sarah f skrev 2011-04-05 16:34:34 följande:
    Gjorde VUL idag; ett litet hjärta, ett foster som liknade ett dinosaurieyngel och vecka 9+2.
    Jösses, jag ska få nummer fem!
    Hurra för dinosaurieyngel - såna tycker vi om!

    Välkomna till tråden Zelesta och Glada Häxan (skönt nick!).

    Isabell - det var en mycket märklig kommentar, måste jag säga!

    Ego - jag är i v 40 :-O. Hur galet känns inte det? Trodde faktiskt inte att det skulle bli en sladdis. Tre års försök och lika många MF senare ligger man här på soffan och gnäller oavbrutet. Jag blir arg på mig själv, men det är faktiskt inte roligt att vara en strandad val och inte kunna röra sig en millimeter utan att det gör ont. Samtidigt som jag längtar efter smärta! Snacka om paradox. Maken är ett guldägg som sköter exakt allt i hushållet och springer ärenden åt mig hela tiden. Det är långtråkigt att vara så här paralyserad och ändå lyckas jag inte ta mig för något att göra! Jag slösurfar och tittar på tv dagarna i ända. Men mina egenskaper som husmor är efterlängtade . I morse när jag gick upp låg det en lapp till mig från äldsta dottern: "Asså seriöst, du måste börja tvätta, mamma! Pappa förstör alla mina kläder jue. Mitt gula linne som jag köpt för egna pengar är nu grått! Han får köpa ett nytt!!!". Hihi, jag tyckte det var lite gulligt fast jag förstår hennes frustration. Begriper bara inte hur han lyckas missfärga så mycket - det har han aldrig gjort förut... Undrar om det är någon slags protest?
  • Tjatte
    Cissi - jag tror också han har en lömsk plan bakom alla missfärgningar .

    Anyah - så fin bild, blir alldeles varm i hjärtat.

    Mison - hoppas på effektiv verkstad trots frånvaro. Den här bebben som jag har i magen tillverkades hela 4 dgr för ÄL (eller var det 5?).

    Mina Älskungar - skönt att det har gått bra med MKP. Gjorde det ont?

    Ego - ska iväg till BM idag. Tänkte be om en hinnsvepning, hoppas hon gör sånt. Jag har börjat få några enstaka onda förvärkar nu, så det är ju bra. Jag "brukar" inte ha förvärkar innan förlossning, utan bara smärtfria sammandragningar, så det här är en nya upplevelse för mig.
  • Tjatte
    Mina Älskungar skrev 2011-04-07 09:44:06 följande:
    Näe det gjorde inte alls ont faktiskt. Klart man kände som ett nålstick o att det tryckte lite (de gjorde UL samtidigt så det var nog mest den söm kändes som trycket)
    Skönt. Låter som FVP ungefär. Jag har bara fått för mig att MKP ska göra mer ont, men vet inte varför jag har fått för mig det. Hoppas förresten på ett bra resultat för er .
  • Tjatte

    Har ni kollat på de här filmerna som ligger ute på FL nu? Jean-Pierre Barda klipper och intervjuar olika kändisar. Jag har bara kollat på en, den med Martin Rolinski. Jag bara äääälskar honom, han är mitt frikort med stort F! Så himla vacker han är Tungan ute. Men filmen bröts efter halva, har någon av er lyckats se hela?

Svar på tråden Runt 40 och vill följas åt med att försöka få en bebis del 5