• Anonym (nodeep?)

    Kvinnor, hur stor kuk kan ni ta?

    Det försiggår ju mycket snack om kukstorlekar här i Sex&Samlevnadsdelen och de är intressanta....

    På mer än ett sätt, så efter att ha röstat i tråden om "minsta tillåtna kukstorlek" med en del kvinnors bestämda åsikt om att 13- 15 var för liten fick jag för mig att kolla mitt "djup"....så med hjälp av en dildo och ett måttband mätte jag.

    Kan ju säga att MAX vad jag vill ha är 15- 16 cm lång, längre än så stöter HÅRT emot min livmodertapp och gör bara ont. Jag är normallång och inte på något sätt vanskapt på insidan.

    Därför undrar jag nu:

    Ni kvinnor som har en så bestämd åsikt om vad som är "för litet" - har ni egentligen koll på det här med centimeter eller är det ett önsketänkande/skryt om era män från er sida?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-03-05 16:42
    Tanken med den här tråden var alltså INTE att den skulle bli ytterligare en "kukmätartråd" utan en pendang till alla dem, för oss KVINNOR!

  • Svar på tråden Kvinnor, hur stor kuk kan ni ta?
  • Miss M V
    Anonym skrev 2010-02-04 12:22:04 följande:
    Nu är jag ju kille så detta är inte min trådMen jag vill gärna att min tjej ska vara 10 centimeter djup, sen ska hon kunna knipa väldigt hårt och länge. Hon ska inte vara lat och bara ta emot. Och hon måste svälja satsen, det är nästan det viktigaste så man slipper gå upp ur sängen när man är färdig, det bästa efter sex är att man somna direkt.Sen ska hon vara smal men ändå vältränad. Hon ska ha fasta bröst, absolut inget häng någonstans.Hon ska ha rika föräldrar som kan ta hand om oss hela livet, hon ska kunna äta massa kakor och skräpmat utan att gå upp ett gram.Fast detta är nog bara vad de flesta killar vill ha, alla är ju olika dock
    THE Slyna!
  • Anonym (tjocklek)

    Jag vet inte hur långa kukar jag klarar, men två grova kukar samtidigt i fittan klarar jag lätt

  • Anonym

    Min kille har cr 20 cm (har själv mätt). han kunde varit längre , men min livmoder sitter långt in också.  Men jag är nöjd.

  • Anonym

    15 cm. Men där går verkligen gränsen. Är den större än så måste man hela tiden vara på sin vakt så att den inte kommer in längre och gör ont = mindre avslappnat sex. Fast om den är större än 15 cm finns det ju ett större utbud av sexsställningar att välja på, så det går väl på ett jämt ut. Jag vet faktiskt inte vad jag föredrar.

  • Anonym (Liten till medel)
    Anonym (kort) skrev 2010-02-03 15:16:23 följande:
    Får skräckkänslor av för långa kukar. Min karl har väl kanske något mellan 15-17 cm och det är verkligen max för mig. Min livmoder sitter nog rätt så lågt som skulle det dyka upp en kille med 20cm kuk skulle jag nog inte våga.
    Känner samma sak, en man med en stor sak, sorry, det blir ingenting alls.
  • Anonym (nodeep?)

    *puffar*

    Och påpekar att troligtvis vet ALLA att grovleken har större betydelse men det är ju sällan den som diskuteras utan just längden så vi håller oss till den, tack!

  • lemonngirl

    Min sambo har 17 cm lång och är "normalgrov", vilket nästan är på gränsen till för stor för mig. Jag är ganska liten och trång, det gör ont när han kommer för långt in i mig. Upplevde en gång en kille med en ca 8 cm lång, vilket var enormt frustrerande eftersom jag knappt kände att han var inne öht. Normalstorlek för mig räcker alldeles utmärkt, även om stora kukar är väldigt snyggt :O

  • Anonym (mamma mu s)

    18 cm är för min del gränsfall, både i halsen och fi**an. Lyckas inte få ned sista cm i halsen och ibland stöter den imot livmodertappen och det gör så in i he#/¤*(# ont

  • Anonym (tajt)
    Anonym (nodeep?) skrev 2010-02-18 11:21:02 följande:
    *puffar* Och påpekar att troligtvis vet ALLA att grovleken har större betydelse men det är ju sällan den som diskuteras utan just längden så vi håller oss till den, tack!
    Inte för mig!

    Föredrar lång och smal, ca 19 cm.
  • Anonym

    Jag är en liten tjej ( men endå normalbyggd )
    Min sambo har ca 21cm i kuklängd och jag tycker vårt sexliv funkar kanonbra dock så är det ju beroende på hur kåt man är osv som gör hur djupt in han kan komma, vissa ställningar kan ju tex vara skit sköna ena sexgången medans dom inte är lika passande gången efter.
    Det handlar ju om både hur djup du är, men samtidigt hur upphetsad du är för just den gången.

    Men om ja ska ta den i munnen så får han allt nöja sig med att den endast kommer in en liten bit ( är ej någon gud på att få ner den långt, får kväljningar :P.. nån mer som får det?

    hehe.

Svar på tråden Kvinnor, hur stor kuk kan ni ta?