• am76

    BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden

    Cupcaken skrev 2010-01-18 12:39:57 följande:
    .Am76: Imorgon kommer din bebbe!  och sen är det Peos mammas tur
    Åh vad jag hoppas du har rätt !
  • am76

    Bläh vilka nätter. Snacka om att man är väl förberedd på hackad minimal sömn. Sov 24-03:30 inatt sen inget mer. Antingen drömde jag eller så vaknade jag av en rejäl värk och instinktivt spände jag mig och bara nej-nej-neeej. Har visst glömt hur ont det gör. Sen har inget mer hänt så kanske drönde jag bara, kommer säkert logga in här imorgon o börja räkna övertidsdagar. Suckelisuck. Hoppas ni andra sovit bättre!  

  • am76
    Cupcaken skrev 2010-01-19 10:06:24 följande:
    Morrn morrn, hur är dina värkar?Jag har haft molande mensvärk, dem har gjort ont, kom kanske var 10 min och höll i sig 15-20 sek...detta kände jag så fort jag var vaken efter jag hade varit och kissat, konstigt nog så kändes det mycket bättre då jag fick ligga på vänster sida.... Då kom de inte lika ofta...
    Detta var första riktiga "värken" inatt - om jag nu inte drömde! Intensiv strålande smärta i ryggslutet i kanske 30 sek - omöjligt att röra sig. De andra jag haft har inte varit i närheten av något "riktigt" (än), bara ett envist irriterande molande, mensvärksaktigt + stenhård bollmage. Har aldrig testat att klocka några SD då de inte gjort tillräckligt ont för att det ska vara på gång. 

    Hoppas det snart händer grejer för oss resterande !
  • am76
    Cupcaken skrev 2010-01-19 14:25:24 följande:
    Samma här, köpte en snygg adidas velour dress som jag även kan vistsas i ute 8 dagar kvar....Suck jag är lite orolig jag, min sambo har ett viktigt möte över dagen nere i Wien på söndag, han har ingen som kan ersätta honom och jag vill ju inte att han ska behöva sitta här med mig om nu bebisen ändå vägrar titta ut, men så tänker jag, om jag låter han åka så lär hon ju komma just den dagen  vad ska jag göra? Jag vill ju ha med han på förlossningen
    Usch vilken jobbig sits . Sist fick mannen inte åka på resor 2 veckor före BF, men när vi var 1 vecka över lät jag honom åka till Stockhom. Omöjligt att veta hur man ska göra. Nu får min man inte åka nånstans längre bort och telefonen måste vara på, även på möten, känner att han måste va hyfsat nära så vi hinner fixa barnvakt. Önskar man visste när det sker och vilken tid på dygnet.
  • am76

    Ja sover alla redan eller är de på BB månne tro ? Vill oxå men här händer nada.

  • am76

    Wowh nu är jag utsövd! Sovit som en liten gris 23-10:30, uppe och åt frukost kl 06 bara. o så somnade jag om. Så här mycket har jag inte sovit under hela graviditeten, chockad att jag bara kissat 2 ggr inatt mot det vanliga varannan timme. Hostande dottern har sovit hos mormor, så skönt!

    BF + 1 idag då ja.

  • am76

    Det är stjärnteckenbyte imorn, så om bebbarna vill födas till Stenbockar får de allt skynda sig ut idag, from midnatt blir de Vattumän.

    Och så var det dagarna ja: (http://www.9manader.nu/blandat/lattsamt/skrock/mandagbarn)

    Måndagsbarn kan få det slitsamt.
    Tisdagsbarn är vackra men lata och okunniga.
    Onsdagsbarn är argsinta och envisa.
    Torsdagsbarn är kloka barn med extraordinära egenskaper.
    Fredagsbarn har tur med sig.
    Lördagsbarn är starka.
    Söndagsbarn är livsnjutare.

    Och den som tror nåt händer vid fullmåne får vänta till 30:e januari. Sägs ju att då är det ruljans både på BB och sjukhusen i övrigt. Stämmer förresten bra med mitt jobb, när jag jobbade nätter var det hektiskt vid fullmåne, allt tycktes kunna hända. Men jag vill inte vänta såå länge !

  • am76
    Cupcaken skrev 2010-01-20 13:57:23 följande:
    Am76:  Nu får du faktiskt göra ngt, din bebis verkar ju ha det FÖR mysigt i magen!
    Ja ! Men vad sjutton finns kvar att testa. Har verkligen gjort allt. Tror att jag inte ska göra nånting längre, då kanske nåt händer !
  • am76

    BF +2 (el BF +6)

    Godmorgon, hoppas ni sovit gott?

    Själv är jag vaken sen fem. Inga spännande nyheter, är utsövd tydligen då jag inte kan sova mer. Ska försöka mig på en vinterpromenad idag med mannen vid lunch för det har väl snöat inatt igen tror jag. Ska hämta hem min trollunge oxå som sovit två nätter hos mormor .  

  • am76
    Cupcaken skrev 2010-01-21 10:14:36 följande:
    Hej tjejjerJag sitter här med regelbundna intensiva helvetesvärkar med 8 min från start till nästa värk! Detta har hållt på sen kl  5... är så trött i ögonen men så fort jag försöker somna vaknar jag av värken...Sambon har stannat hemma med mig idag, får se hur länge detta håller på...
    Oj oj vad spännande !!!
Svar på tråden BF Januari 2010, GBG, fortsättningstråden