Inlägg från: Gersemi |Visa alla inlägg
  • Gersemi

    Vi som har prematura sammandragningar

    Har faktiskt en smula dåligt samvete. Sambon fick ju leka gynekolog igår, men det blev väl ingen av oss klokare av. Dock har han ju varit och petat, så visst är det en retning. Sen fick jag mig en komplett färdknäpp (tjohoo, inget mer celibat!), och idag har jag promenerat till affären och handlat. Därmed har jag burit hem två tunga matkassar också. Är lite öm nertill och så, men inga sd... Ska försöka inse att det helt enkelt inte är dags än, men viiiill inte!!!!!

  • Gersemi
    Pilea skrev 2010-04-23 16:59:13 följande:
    Ut o klipp/såga ner lie buskar vett ja, det var det som satte igång det hela för mig Nä skämt o sido, jag förstår verkligen er frustration! Kramisar!
    Ja, det verkar ju vara effektivt Fast jag har inga buskar att beskära Bor i lägenhet och har en takterass, men om man börjar inreda den, kanske? Annars får jag våldsgästa min pappa som är gräsänkeman just nu, där finns det iaf tillräckligt med trädgård att jobba i! Tror inte att han skulle bli ett dugg ledsen, faktiskt.
  • Gersemi

    Hm, mer och mer slemmis kommer, och så läcker vänster bröst lite grann mest hela tiden idag. Kanske? Vågar inte hoppas. Me nOM det skulle ske snart, så kan jag kidnappa min kompis fotografen som ska komma hit och ta magbilder. Egen fotograf med på förlossningen? Vad sägs? Blir hon i vägen kan man ju alltid 'kasta ut' henne

  • Gersemi

    PuH: Första gången var jag öppen 4 cm i v 30, men det slutade med igångsättning v 38+1... Denna gången vet vi inte än.

  • Gersemi
    Izzen skrev 2010-04-24 09:04:26 följande:
    Hej tjejer!Var ett tag sen jag var i tråden nu igen...Är idag i 36+3 och trodde i veckan att det verkligen var förlossning på G!Vid besök hos BM i tisdags var jag öppen 2 cm. Slemproppen gick i torsdags och jag har haft rejält med molvärk i både mage och rygg som kommer och går.MEN ICKE!! Det drar inte igång ordentligt och det är ju såå drygt.Jobbigt att ha sån molvärk typ hela tiden... Vore skönare att få igång det hela.Undrar ju om jag har en lååång latensfas som pågår.Men då jag har 19 mil till förlossning så blir man ju lite orolig att man smygöppnat sig en bit och sen drar det igång med en superfart..!Är väl bara att vänta och se... Men då slemmisen gick och jag var lite öppen trodde jag det var på g, känns ju alltid lite snopet när det sen inte händer något!
    Samma här. Lossnade massa slemmis igår och det verkar fortsätta idag. Dck inga sd! Konstigt, iom att jag haft så mkt under så lång tid, men så har vi det ju alla... Kände verkligen på mig igår att  det var på G, men icke!

    Blääääääääääääää!
  • Gersemi

    PuH: Jag blev igångsatt pga en bäckenlåsning. Hade fått nog då, sa blankt åt dem att 'På måndag komemr jag tillbaka och då får ni sätta igång mig!!'. Och det gjorde de Jag prkade inte mer, och det såg de nog.

  • Gersemi

    Sitter här än... Har en antydan till en blödning, men inga sd. Däremot trycker det på som bara den emellanåt, känns helskumt iom att jag uppriktigt sagt inte har några sd. Känner hur all vävnad nertill blir helt mörbultad och misshandlad. Och uppmjukad

    Ska ta ut sambon på en promenad strax, se om det gör ngn skillnad.

  • Gersemi

    Tur att vi har varandra, Helenas Jag var just ute och tog en rask promenad, till ingen som helst bebis-nytta. Suck. Kan inte tvinga ur sambon mer färdknäppar. Hallonbladste och salvia, kanske??

  • Gersemi
    mammaNena skrev 2010-04-24 18:45:11 följande:
    usch va jag kommer bli avundsjuk på dig om du får din bebis nu (slipper vara gravid) och jag får vänta i flera veckor till!
    As will I Men det är nog ingen risk att den kommer nu, känns hur lugnt som helst nu. Skulle vilja gå o lägga mig och vakna upp och bara veta att nu är det dags. Vet att jag har lyxen att kunna begära igångsättning utan problem, men jag tror att jag skulle ångra det sen.

    Icka: Tja du, det kan ju vara vilket som. Vad du kan göra är ju lite beroende på hur långt du gått, men vila brukar underlätta på alla tre orsaker. Alvedon kan också vara skönt att ta ibland, beroende på hur ont du har.

    Hoppas att ni får en tevlig lördagskväll. Jag ska sitta vid datorn och vara sur över att jag inte är inne och föder barn. Så det så!
  • Gersemi

    LOved: Stooort grattis till killen Självklart vill vi gärna veta mer om förlossningen! Rena porren för Helenas och mig själv ju

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar