Inlägg från: Gersemi |Visa alla inlägg
  • Gersemi

    Vi som har prematura sammandragningar

    Åhej, nu har vi jobbiga sd här. Kommer tätare och tätare, men jag låter mig inte luras Bebis tycker att de är irriterande, far runt där inne, och jag kan omöjligen sova. Sitter o spelar på FB. Jobbigt, detta Å andra sidan har jag ju varit rätt förskonad ett tag nu, så det är väl min tur att plågas lite...

    Kram på er andra

  • Gersemi

    Helenas83: Stor kram till dig! Saker och ting har en tendens att hända samtidigt. Men glöm inte bort dig själv mitt i allt. Kram!

    Vädret är trist här med. Men det är ju jag med, så det gör inte så mycket Har sovit korta, korta stunder i natt. Gjorde svinont att ta sig upp i morse. Fast nu har jag inga sd alls. Ja, det är väl som det är. Man ska härdas lite. Suck.

    Kram tjejer!

  • Gersemi

    Aprilfamilj: Oj. Vad säger man? Lycka till? Ja, lycka till med bebisvräkning i alla fall, hoppas att resten kan tänkas lösa sig på något sätt. Kram.

  • Gersemi

    Nu får ni förlåta mig, har en riktig dipp nu

    Har oooont, är gråtfärdig, orkar ingenting och har inte haft någon som helst aptit sedan igår morse. Haft diarré igen. I förrgår tog vi oss en snabbis (supersnabbis -det var LÄNGE sen!) och så fick jag lite förvärkar av det. Inget som gjorde ont, men blev väldigt andfådd. Ingen fara. Igår så blev det värre, sd ändrade karaktär och tog i, kom med 15 min mellanrum men det gick att leva som vanligt ändå. På kvällen kom de helt plötsligt med 5 min mellanrum och jag trodde ett tag att vi skulle bli tvungna att åka in. Gick och lade mig vid tvåtiden men det var ju meningslöst att försöka sova, gjorde för ont. Slumrade iaf runt 2-3 timmar och har haft det lugnare idag.

    Har inte så mkt sd nu, har bara ont och mår apa. Det trycker på. Och så vill jag bara gråta. I övermorgon ska vi åka till fjällen. Känner att jag bara vill inte! Vill bli kramad och klappad på huvudet *ler*

    Tänkte att ni om några skulle förstå. Kram på er, ni är många som har det värre.

  • Gersemi

    Tack för kramar, tjejer! K'nns alltid bättre då. Och när man fått gnälla av sig lite.

    Hur går det för er? Blir det några bebisar? Ingen som har ångrat sig än? Det brukar ju vara ett säkert tecken på att det satt igång på riktigt.

    Stora kramar till er!

  • Gersemi
    Pilea skrev 2010-04-10 05:09:58 följande:
    Nu åker vi in, vaknade med värkar o att jag blöder!
    Håller tummarna!!
  • Gersemi

    Grattis till alla som verkar få bebis! Men... Jag vill också!! *avis* Helenas, vi skulle ju ha samtidigt!

    Seriöst, håller tummarna för er

  • Gersemi

    Grattis grattis grattis till Pilea och Starfighterpilot )))))))))))))))))

    Helenas: Håller tummarna för dig! Just nu vill jag inte föda, är i fjällen ett par dagar..

  • Gersemi

    Jag blir så trött...

    Har som sagt varit i fjällen. Tagit det väääldigt lugnt, självklart inte åkt skidor, och bara tagit en mindre promenad. Idag skulle vi åka hem och jag hade en sån där tryckande änkestötskänsla i hela underlivet. När vi stannar och äter lunch går jag på toa och inser att jag blött lite. Ringer förlossningen som undrar om jag har sammandragningar också (...), vilket jag svarar att 'visst, sen v 18' på. Då vill de att vi ska åka till Falun och säger att förlossningen är igång. Fast jag kände på mig att det inte var så, så vi äkte ända hem. Väl på plats på förlossningen hade blödningen upphört och värkarna tröttnat och försvunnit.. Klassiskt. Fast jag hade öppnat mig en del, fast utifrån !??! Inte hela vägen, dock.

    Blir inte klok på detta...

  • Gersemi

    Helenas: Vill inte göra dig ledsen, men jag gick i 8 veckor o var öppen 4 cm med första barnet.
    Dock, snart ikapp

Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar