Inlägg från: PennyJenny |Visa alla inlägg
  • PennyJenny

    Vi som har prematura sammandragningar

    060810 skrev 2010-08-05 20:38:40 följande:
    Det var planen men i o m att jag blev inlagd så vart det inte så då de åkte till stödfamiljen istället.. Sen orkar min autistiske bror inte med dem och därför går det inte att ha dem där ute egentligen heller, men han skulle stannat hemma hos mig när de var i husvagnen. Sen säger min mamma så snällt att hon inte vill köra slut på sig.. Så stödfamiljen är enda egentliga alternativet efter imorn förmiddag om det inte blir bättre här. Men sen vill jag passa på att umgås så mycket som möjligt med dem inför Lund-vistelsen som nu inte är så långt borta längre... Så delad i allt nu.. Vill va med barnen men orkar inte med dem...
    Jobbig sits! Hoppas ändå att det på nåt sätt löser sig för dig. Känn dig inte som en dålig mamma om du måste bli inlagd, du kan verkligen inte styra över detta själv. Och i det stora hela är det så kort tid (jag försöker tänka så efter mina 6 veckor här... inte lätt!!) det gäller. *kramar*
  • PennyJenny

    Konstigt, jag skrev ett svar till dig Schnappi men det verkar inte ha postats? Iaf, tycker inte heller du ska vänta för länge innan du åker in så det blir "för sent" så att säga.

    Jag har fått ny snittid idag Hon hade räknat fel på veckorna! Känns så himla bra nu! Hoppas bara att jag lyckas knipa till snittet så det blir ett lugnt och fint planerat snitt istället för ett katastrofsnitt som det annars blir :/  Känner nu när det börjar närma sig att man börjar bli orolig att nåt ska hända igen... Hoppas och ber till högre makter att lilla liten fixar detta, klarar inte mista honom oxå.

  • PennyJenny
    Tyvärr girls, snittdatumet håller vi hemligt tills vidare (hur jag nu ska klara det?!). Vi känner att vi vill berätta själva när allt är över och slippa en massa sms och grejer om hur det gått osv (och oroliga påringningar och sms om man inte svarar typ 7 minuter efter Flört). Hoppas ni förstår :) Men schnappi - vi lär träffas i Lund  om allt går som det ska för oss :) Jag är jättenervös, är så otroligt rädd att något ska hända :(

    jmynt: Lycka till med stundande förlossningen. Hoppas det drar igång av sig själv snart för dig.
  • PennyJenny
    060810 skrev 2010-08-08 21:11:22 följande:
    ja just idag har det kännts som att det hjälper att vila! :) imorgon är det 5 dagar kvar, sen räknas hon inte som prematur längre! :)  och 14 dagar till snittet imorn!  ser ett slut på skiten i a f! :)
    Gott att höra att vilan hjälper!

    Här har jag en bebis som verkar vilja gräva sig ut :( Känner hur han rör sig under blygdbenet och i ljumskarna, hur obehagligt som helst. Hoppas verkligen inte att vattnet går nu för sambon är långt härifrån :o)
  • PennyJenny
    2små2stora skrev 2010-08-08 22:46:25 följande:
    PennyJenny: lägg en kudde under rumpan så att han åker tillbaka upp igen.
    Jag ligger redan i tippat läge här i sängen. Antar att det aldrig kommer hålla fram till snittet om det fortsätter såhär :( Känns bara så läskigt, för då blir det katastrofsnitt igen - är livrädd för det! Blir isf mitt tredje och jag hade hoppats få slippa det och få uppleva ett lugnt snitt.
  • PennyJenny

    Jag blev sjukskriven från 9 juni till 15 augusti direkt. Nu har jag fått nytt intyg (för ett tag sedan) från dr här inne som gäller t om 9 september, och då är lilla liten född så då gäller det ju vård av sjukt barn istället. Har dock inte hört nåt från FK ännu... Inga pengar i sikte! Tur man har besparingar för nyss kom första sjukhusräkningen på 2300:- utöver de vanliga utgifter man har varje månad.


    Schnappi, såg på min blogg att du ska ner hit till Lund den 16 och 19. Den 19:e blir du inlagd då fram till snittet?? Isf ligger vi ju i samma korridor :) När du är snittad flyttas du till andra korridoren, dock på samma avd :) Vi lär ju ses både här uppe och på neo då! Kommer du bli förflyttad till Neo i K-stad senare eller hur är planen? Liten "tillhör" ju egentligen CSK från v28 (två dagar till) men eftersom jag inte får flyttas ska han födas här men blir förflyttad så fort han är stark nog till CSK.

  • PennyJenny
    060810 skrev 2010-08-10 18:02:37 följande:
    Nix jag kommer nog få åka hem igen och vara hemma till den 23:e. Det hoppas jag i a f. :) Jag har stora planer för sista helgen hemma med ungarna så därför hoppas jag få åka hem igen. Jag stannar bara på neo max 3 dagar sen flyttas hon till biva efter operationen och sen när hon inte har resp. längre så flyttas hon till kirurgavd. på BUS. Vi kommer inte att ligga i Kristianstad alls... Utan hon kommer skrivas ut från kirurgen i Lund och sen ska hon ha sina kontroller där med. Jag tänker inte låta läkarna i K-stad ha med hennes bråck att göra. Den okunskap de redan visat skrämmer mig!
    Lättare för dig/er att va på csk kan jag tänka mig, men jobbigt att behöva bli flyttad.. Det kan ju bli rätt snabbt om han nu mår bra fort.
    Men säg bara till om du har lust att ses den 16:e eller 19:e. :)
    Ahaa då förstår jag :) Vi kan ju se när det närmar sig hur det ser ut för oss!
    Bohman skrev 2010-08-10 19:04:46 följande:
    idag har det bränt i underlivet hela eftermiddagen, gör riktigt ont...
    och moalnde värk i magen ständigt och dessa jävla sammandragningar...
    usch, är inte alls på humör idag!!!
    Jobbigt :( Hoppas det blir bättre snart eller att bebis kanske kikar ut - för du är väl rätt långt gången nu? (Teflonminne)
  • PennyJenny
    Bohman skrev 2010-08-10 19:58:18 följande:
    jag är i v.35 (34+2)
    O ärligt talat, bebis är såååååå välkommer nu, är så trött på detta!!
    Har full förståelse för det!!
  • PennyJenny
    060810 skrev 2010-08-10 20:17:21 följande:
    Penny:
    Det gör vi! :) Är ju typ 1 vecka kvar så.. till 16:e och ännu lite mer till den 19:e.. :p
    Jag hoppas det är så bra det kan va med dig. Har inte kollat din blogg än idag. Men barnen sover och jag ska kolla in den. :)

    Annars mår jag själv väldigt mysko.. Mår illa, tömmer magen varje morgon minst 1 gång, men kan även gå upp på natten, men sen händer inget mer med det. Jag har mina sd och många gör ont, men de håller inte i sig så länge även om de kan komma med 3-4 min mellanrum när de kommer. Men sen vilar jag och så försvinner de igen.
    Idag sov jag 2½ timme när jag lämnat barnen på dagis och det var så skönt. Hade så ont i magen efter att ha lämnat dem och ändå gick jag supersakta.. Fick en del sd på vägen så jag fick stanna.. :(  Men lyckades somna och sen när jag vaknade var de onda borta... Sen har de kommit och gått hela dagen de jävlarna...
    Önskar på något sätt det satte igång NU, men jag kommer få gå med dessa jäklarna till den 23:e på ren jävelskap från min kropps sida...
    BLÄ!!!!
    Usch, låter jobbigt! Mina sd har nästan helt försvunnit de senaste dagarna. Det är jätteskönt men gör mig samtidigt lite konfunderad, man funderar ju på om de försvunnit så mkt pga att hålet i livmodern blivit större eller om det bara lugnat sig av sig själv... Får nog ta upp det med dr imorgon.
Svar på tråden Vi som har prematura sammandragningar