Inlägg från: Lalune2 |Visa alla inlägg
  • Lalune2

    Glassigaste tråden i historien!!! Välkomna:-D

    Fru B, jag känner igen mig i din sorg efter din mormor. Jag och min mormor var själsfränder och när hon gick bort dog en del av mig, hemskt men sant. Men jag tänker som du, att hon finns runtom oss och "håller koll". Och det känns jättebra.

    Björkeli, inte heller jag har förlorat en förälder så jag kan inte heller säga att jag hundraprocentigt förstår vad du går igenom. Känner du att du behöver göra något för att få distans eller är du sas "ok" med hur det är just nu? Jättekram till dig!!!

    Idol kollade jag också på, jag gillar Agnes sjukt mkt! Och Sebastian, men jag tycker att hans repertoar börjar kännas lite smal, inte riktigt pop-material. Och Måns sjöng så att det glödde i brallan på en!

    Ha ha ha, CA, är du på G ikväll!? Alltså, vi har inte sett den än, det är den 2 februari, vi bara hämtade biljetterna.

  • Lalune2

    Faan, jävla dator, ursäkta mig men den bara strular, därför blev det två meddelanden!

  • Lalune2

    Ja, det är lätt att säga ord men guud vad svårt att göra det i praktiken! Förstår hur du menar med att man skiter i de orden som folk säger. Det är ju _du_ som ska gå vidare och kunna hantera sorgen på ett lättare sätt.

    Jag har också svårt att hantera döden och tankar inför den. Men för många år sedan läste jag en fantastisk bok som hjälpte mig otroligt mkt. Det är en författare som heter Elisabeth Kübler-Ross som har skrivit flera böcker om döden och hjälpt många människor med sina böcker. Den bok som jag läste och som förändrade min syn på döden heter "Döden är livsviktig". Den finns att köpa på Bokus för 48 kr och jag kan inte annat än varmt rekommendera den. Där finns även andra böcker om döden av henne.

  • Lalune2

    Håller iofs med Björkeli, akta dig för mixande!

    Men Rödvin, mmmm så gott!! Vi ska ha ost och vinkväll här imorgon med svägerska och man och barn (som ska sova då), jättetrevligt!

  • Lalune2

    Yohanna, i almanackstråden snackas det just nu grisars orgasmer om du känner för att delta i den konversationen!

  • Lalune2

    Men du gillar ju inte rödvin Björkeli, då blir det ju ost och drinkkväll för dig istället alt ost och ölkväll (eller kommer jag ihåg fel nu?)!

  • Lalune2

    Visst gör det FB!

    Jag har just beställt massa barnböcker, alltså böcker om att bli en bättre förälder, älskar att beställa böcker, det är bara så himla kul!

  • Lalune2

    Jag beställde de här böckerna:

    * "Sluta bråka med barnen, lyssna på vad de egentligen säger". Författaren visar att både små och stora barn har skäl för sitt agerande och hur deras föräldrar med rätt frågor och strategier kan hjälpa dem att uttrycka de känslor och behov som ligger bakom. Ny bok.

    Verkar lite Jesper Juul inspirerat (min guru), så det tänkte jag kunde vara bra.

    * "Lyckliga barn, en bok om föräldraskap". 50-tal experter och kända och okända människor svarar på frågor från föräldrar och från författarna själva. Många frågor handlar om hur man får barn att utvecklas till trygga och harmoniska barn. Ny bok. Jesper Juul är med på ett hörn här.

    * "Barnens GI-mat". GI-mat som man kan göra till hela familjen utifrån välkända recept som pannkakor, korv osv.

    * "Mamman och den vilda bebin". Läste om en kille som sa"världens bästa barnbok på rim ger grym språkkänsla".

    Så nu väntar jag med spänning!

Svar på tråden Glassigaste tråden i historien!!! Välkomna:-D