Inlägg från: fru bengtsson |Visa alla inlägg
  • fru bengtsson

    Glassigaste tråden i historien!!! Välkomna:-D

    Björkeli: Hur luktar vinter? Jag vet hur det luktar när det ska komma snö, men kan inte komma på någon särskild vinterlukt annars...

    Här är allt fint, har precis fått upp värmen efter att först ha varit ute och grillat och sedan promenerat hem med Ellen i sjalen. Själv då?

  • fru bengtsson

    Yohnna: På TV eller? Vill också se, men här visas sport, bara sport, bara massor utav sport!

  • fru bengtsson

    Gislöv: Hälsa mannen! Vi ses säkert imorgon.

  • fru bengtsson

    Björkeli: Nämen fy vad illa! Finns väl inget värre än att behöva frysa när man ska sova heller! Och barnen som är sjuka dessutom... Hur kallt har ni nu då?

  • fru bengtsson

    Björkeli: Inte som det känns nu iaf, men nere hos Gisse kanske de snart har snö!
    Det konstiga här är ju att det kan typ bli vinter på bara några dagar. Hösten har ju varit jättefin och varm här, så jag har lite svårt att se att det snart blir snö, men man vet aldrig... Ett år kom det nästan 50 cm från en dag till en annan, och det var v. 45 tror jag!

    Jag vill förresten också ha varmt hemma, och det är ju jättebra med tanke på att vi värmer upp huset med el! Måste verkligen ta tag i det där snart nu, elräkningarna är inte att leka med vill jag lova!

    Yohanna: Attans, då får det bli en DVD istället kanske. Hur mår du förresten? Har din kompis som var försvunnen kommit tillbaka och hur gick det med henne som tog en överdos? Du och tjejen, hur har ni det? 1000 frågor, sorry!

  • fru bengtsson

    Yohanna: Vad skönt att det gått bra för dina vänner.
    Förstår dig så väl att du inte svarar på hennes SMS, passa er bara lite för att gå i fällan där ni "hämnas" på varandra... Jag tror också att det kan vara bra att bjuda dem på sin egen medicin ibland, om man sedan kan vara ganska cool om det. Alltså inte tjata så mycket om "där ser du hur det känns för mig"-varianten utan mer bara konstatera att det måste vara lika mycket på bådas villkor, men inte låt det bli en diskussion av det. Äsch vad jag svamlar, men ibland kan det vara bra att verka mer oberörd än vad man känner sig, om du förstår hur jag menar....

    Här är det fint iaf. Ellen ska vaccineras på onsdag, så då får vi väl se hur hon ligger till viktmässigt också. Det är lite besvärligt att klä henne eftersom byxor som passar på längden är på tok för vida, men annars är det inget jag oroar mig för direkt. Hon är ett väldigt fönöjsamt barn som är högt älskat av sin storasyster. Manda är helt underbar med Ellen, gullar och gosar med henne, sjunger så hon ska sluta gråta och hjälper mer än gärna till att sköta om henne. Jag är så otroligt stolt över henne för att hon är en så fantastisk storasyster!

  • fru bengtsson

    Herregud! Nu är det snart måndag, och jag har inte ens gått och lagt mig än....

    ....men jag gör det NU!

    Godnatt godingar!

  • fru bengtsson

    Junija: Finns inte ord för hur mycket jag lider med dig och alla andra som inte får ova om nätterna! Båda våra barn sover ju nätterna igenom och har gjort så nästan ända från början....
    Visst sover Junia med er? Kan det inte vara så att hon störs isf och kanske skulle sova bättre/lugnare i egen säng och eget rum? Så var det för Manda iaf, precis innan hon fick eget rum sov hon lite oroligt, vaknade när vi gick och la oss, såg på TV pratade eller.... Ja, du vet!

    Yohanna: Jag roar mitt stora barn, bär mitt lilla barn, lagar middag och effellar! Själv då?

  • fru bengtsson

    Junija: Litet tips: Om/när ni flyttar henne till eget rum, så ha en babywatch hos henne så kan du vara säker på att höra henne om hon vaknar. Är helt säker på att ni snart hittar den lösning som passar er familj bäst!

    Nu ska jag och Ellen på föräldramöte på Mandas förskola. Ses senare!

  • fru bengtsson

    Junija: Det här vet du ju redan, så inte för att jag tror det hjälper men jag skriver det ändå...
    Det är en vanesak! Jag går fortfarande in till Manda innan jag går och lägger mig för att kolla så hon är OK, och har Ellen sovit ovanligt länge ute ivagnen så måste jag gå dit och kolla så hon andas, men ändå är det långt ifrån hur det var när Manda var bebis...
    Det gäller väl, som kloka Björkeli redan sagt, att vänja sig vid tanken och nästan bestämma sig för att det med all säkerhet går bra utan att man kollar, petar eller lyssnar på dem hela nätterna.
    Jag säger inte det här för att vara dryg eller besserwisser, och jag hoppas du inte tar det så heller, men jag vet hur viktig sömnen är för att fungera som människa på dagarna också...

Svar på tråden Glassigaste tråden i historien!!! Välkomna:-D