Men seriöst Anof... du kan inte vara seriös med det här.
Du har 35 sidor med svar.
Du har praktiskt taget fått veta ALLT du kan göra med äggvitor... till å med mer saker än vad jag kan få fram på vårt kära internet!
Å enklare saker... ja, då är det... (ledsen å säga det) maräng som gäller. Det är det absolut lättaste.
Å maträtter??? Skojar du? Finns det nån MATrätt som innehåller mycket äggvita? Nja... skulle inte tro det...?
Äggvitan är ju egentligen bara (rätta mig om jag har fel, nån) ett "bihang" till äggulan. Dock är det vitan som är nyttig med sina proteiner. Gulan består av ca 65 kval och mestadels består den bara av FETT... så varför göra nåt så fett som majonnäs av det...? (jag gillar också majonnäs, men äter det på räksmörgås eller smörgåstårta max nån gång i månaden!). Vitan innehåller bara 15 kcal så det är inte mkt för världen, men den innehåller protein. Ägg i sin helhet är väldigt nyttigt, men bör ändå ätas med måtta enligt kostrådgivare och liknande!!
Slutsats: Försök minska majonnäsintaget, och koncentrera dig på att göra god mat med BÅDE äggvita och äggula.
Du kan säkerligen inte förvänta dig mer hjälp i denna tråd, seriöst...
Äggvita är en ingrediens i efterrätter och kakor... endast äggvita är "sällsynt" om än "icke förekommande" som ensam "äggdel" i en maträtt... i såna mängder bör understrykas.