Inlägg från: Vilda Tiger |Visa alla inlägg
  • Vilda Tiger

    Augustibebisar 2008, del 8

    Jucea
    Vissa har det bra.

    Inatt hade nog Lyckeli ont i magen. Hon vaknade och skrek mååånga gånger, och till slut somnade hon då jag låg och strök henne över magen i cirklar. Hon fick jordgubbar igår för första ggn på länge och hon MÖLADE verkligen, hon kunde inte äta dem fort nog. Jag tror det kan vara de som gav henne magknip.

  • Vilda Tiger

    Heidi
    Åh va glad jag blev av att läsa att allt är bra med din mamma! Jag förstår den otroliga lättnad ni måste känna just nu. SÅ underbart!

    Vi har ännu inte fått redan på provresultaten av Marcus brors tumör. Vi har väntat snart fem veckor...

    Sockertopp och Melva
    Sickna klätterapor. Lyckeli nöjer sig med att ställa sig på leksaker, hon.

  • Vilda Tiger

    Melva
    Vad JAG vet så ringde de i slutet av den v då det hade gått tre veckor. Men sedan dess har jag inte hört mer. Så klantigt av dem att slarva bort provresultat sådär! Usch - det är ju att vänta som tär mest på en ju.

  • Vilda Tiger

    Melva
    Nejnej... David har inte fått svaren från sin läkare än. Så fort han får det har han lovat att säga till oss.

  • Vilda Tiger

    Melva
    Det tar jag för givet att man kan!

    KaOl
    GRATTIS MÅNS!

    Nu - stan och Bob Hund! Tjohoo!

  • Vilda Tiger

    Heidi
    Då ska vi testa på samam dag, du och jag. I övermorgon.

    Lilla
    Ja, Marcus bror David har opererat bort en tumör, han med. Vi går och väntar på provresultat; att få veta om det är cancer eller inte. Han gjorde magnetröntgen igår och idag ska han träffa sin läkare så det är nog idag vi får besked.

  • Vilda Tiger

    Jucea
    Lycka till idag! Va skönt att du fick positiva vibbar av förhandlingspersonen. Glömt inte meddela oss hur det gick!

  • Vilda Tiger

    Japp, det är cancer. Elakartad sådan. Cellgifter nästa, men en omgång ska räcka. Jag skriver mer om det senare.

  • Vilda Tiger

    David har testikelcancer. Alla cancerceller verkar vara borta, ser det efter datortomografin. Det är 30 % risk att det återkommer i nuläget, men efter att han har fått en dos cellgifter sjunker det till 5 %. Så för att vara dåliga nyheter är det bra dåliga nyheter. Han ska INTE skaffa barn 6 månader efter cellgifterna. Han ska få frysa in sperma eftersom det KAN bli värre för honom att skaffa barn i framtiden. Dels så har han ju bara en kula nu efter operationen, dels så KAN cellgifterna påverka spermakvaliteten.

    Jag uppskattar er så mycket. Era kommentarer gör att det känns lättare och att vi känner oss mindre ensamma. Ni har redan fått stötta mig igenom EN sådan här process, men nu får ni finns där för mig en gång till. Och så Heidi som också går igenom något liknande. Hon har ju till och med haft större otur än vår familj då hennes far gick bort... *gråter* Iaf - det jag försöker säga är att in är guld värda.

  • Vilda Tiger

    Heidi
    Ja, lycka till till oss båda! Jag har inte digital den här gången, men OM det visar ett streck köper jag säkert ett sånt bara för att se ordet GRAVID sedan.

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8