Inlägg från: Vilda Tiger |Visa alla inlägg
  • Vilda Tiger

    Augustibebisar 2008, del 8

    Hallon
    Ooooops! Det hade INTE jag varit så glad över. Små bebisknän skrapas så på betong, kan jag tänka mig. :-/

    Jucea
    Ja, det är dött här vissa dagar. Undrar var mOe håller hus? Många bortfall känns det som.

  • Vilda Tiger

    Mysigt med putande magar här i tråden. Hoppas jag snart kan sälla mig till er.

    MissH
    Ja, det är nästan overkligt då jag ser på den lilla, lilla människan och inser att den har legat i MIN mage, att hon är MIN och att hon kallar MIG mamma! Det svindlar... Om vi inte hinner talas vid imorgon (ni har väl fullt upp med kalas) vill jag passa på att säga GRATTIS till Elton idag. Hoppas morgondagen blir jättebra.

    Melva
    Jag hoppas att ni slipper magsjuka!

    Jucea
    Lyckeli har 74 i bodys och snart får vi ta fram 80 i brallor. Klänningar sitter konstigt nog bäst i 80. Men jag räknar med att hon kan ha 80 i bodys och brallor fram till jul kanske, eller något kortare. Overall har jag inte ens tänkt på... jo, jag skulle ju få en i storlek 80 av syrran, en som hennes Teo hade i vintras. Han fyller i juni och är året äldre än Lyckeli så jag antar att hon kommer att kunna ha den overallen i år.

    Idag ska jag ta ut en vän med Paddanbåtarna. Hon är från Kraotien och jag skrev för ett tag sedan att hon var här på kvällen. Hon åker hem igen på fredag men en Paddantur måste man ju hinna med om man nu är i Göteborg. Jag hoppas att jag hinner kika lite i affärer också då jag ändå är i stan. Är fortfarande rätt nere och behöver nog komma iväg. Här hemma går både jag och Marcus och surar sedan igår kväll. Aptrist...

  • Vilda Tiger

    Mosade jordgubbar eller hallon är bra. Jag gillade att ha plättar istället för sockerkaka just för att Lyckeli inte skulle få in sig så mkt socker. Det räcker med grädden.

  • Vilda Tiger

    Annars kan man säkert göra på vanligt rostbröd, istället för sockerkaka. Det låter inte görgott men barnen ser säkert ingen skillnad och de ska ju ändå gegga och smaska i sig, det smakar säkert bra ändå.

  • Vilda Tiger

    Linn
    Lyckeli har också 74. Hon verkar vara ganska liten i jfm med många andra bebisar här inne, ELLER så har vi på henne korvskinnskläder.

    Jucea
    ÅH! Va roligt att allt ser bra ut! Jag trodde inte något annat heller men det är ju alltid skönt att få en bekräftelse. Moderkakan i framvägg hade jag sist - då känner man ofta mindre av sparkar och rörelser. Jag kände ju inget förrän i v 22 eller 23 om jag minns rätt. Men du har ju redan känt, du. Jätteglad för er skull!

    Jag har haft en bra dag. Iofs var jag jättenere imorse men sedan åkte vi in till Liseberg en stund. Då M och Lyckeli åkte hem (eller, Marcus gick hem då Lyckeli sov) träffade jag en vän som är här på semester. Vi åkte Paddan, fikade och käkade middag ute. Roligt! Nyss hemkommen hann jag precis pussa Lyckeli godnatt innan Marcus nu lägger henne. Så en sketen dag slutade bra ändå.

  • Vilda Tiger

    Ja, här valde vi plättar mest för att vegansk sockerkaka blir mycket mer smetig än vanliga. Så plättar var enklare byggmaterial.

    Min bästa vän var just här med sin snart fyramånaders Tristan. Vi har städat och haft tråkigt hela dagen så det var jättekul att få prata med henne en stund. Nu är jag redo för sängen, för natten, men först ska det grötas, nattas, ätas kvällsmat och lite popcorn. Det har jag längtat efter hela dagen.

  • Vilda Tiger

    Jucea
    Va härligt! Här har Lyckeli sovut UTAN ATT ÄTA inatt! Hon vaknade och grät halv ett, efter att ha somnat klockan nio med fötterna på huvudkudden, och så tog jag in henne till oss, där hon sov till tio i åtta. Goa unge! Och så flinar hon bakom nappen och hjärtat mitt smälter.

    Melva och Sthlm
    Usch då... fy för mensvärk. Jag hade så ont då jag var yngre att jag svimmade, hade diarréer och skakade i hela kroppen. Tack och lov har det blivit bättre.

    Nu - frukost efter en lååång sovmorgon då Marcus har lekt med Lyckeli.

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8