Inlägg från: Vilda Tiger |Visa alla inlägg
  • Vilda Tiger

    Augustibebisar 2008, del 8

    hihiiii! Hallon - My är så nedrans SÖT!!!

    KaOl
    Jag ser klippet, som jag lade in i höstas, men jag kan inte hitta själva artikeln på aftonbladet där de länkar till klippet.

  • Vilda Tiger

    Socker
    Jättefint rum! Va duktig du är.

    Tack för stöttningen, hörrni. Jag ska ta mig ett snack med chefen om det i eftermiddag. Störigt är det iaf... Nu måste jag se till att jag är förberedd inför morgondagen, då min undervisning tar fart.

  • Vilda Tiger

    Melva
    Här har Lyckeli också upptäckt att hon kan srkiiiiika för att få som hon vill. Och det är liksom inte så att hon frågar snällt först utan hon ser något hon vill ha och gastar "ÖÖÖÖÖHHH" och pekar med en gång, och händer ingenting på två millisekunder så skriker hon ännu högre och skakar i frustration.

  • Vilda Tiger

    Jag har fått en liten diktator här hemma. Hon stolpar runt och gastar för full hals "Pottsi-bottsi-pottsi!" och pekar hej vilt på allt hon vill ha och allt hon vill göra...

  • Vilda Tiger

    heidi
    HAAAAAHAHAHAHAHAHA! Hahahahah! HAHAHA! Herregud, sicken grej! Jag hörde nåt likande på radion idag. En kille var med sin tjej på middag hos tjejens klasskompis och klasskompisens kille. Han stod och lagade mat tillsammans med hans tjejs klasskompis medan hans tjej och klasskompisens kille var inne i vardagsrummet. Han gick dit in och såg att hans tjej satt i soffan med ryggen mot, så han böjde sig över henne och gav henne en kyss. Bara det att då han tittar upp så ser han rakt i ögonen på sin tjej, som då satt en bit ifrån på soffan. Det var tjejens klasskompis kille han hade kysst! Hahahaha!

  • Vilda Tiger

    GRATTIS TILL WILLIAM!!!

    Lille
    Jag blev helt rörd av att läsa ditt inlägg där du skrev om vad du gjorde för ett år sen. Nostalgi!

    lilla
    Men, så mycket tråkigt på en gång. Det kan gå så rysligt fort med cancer... Och jag beklagar beskedet om din morfars cancer. Min egen gick själv bort i cancer 98 och jag tänker på det ofta, ofta. Kramar till dig!

  • Vilda Tiger

    Hoppas att ni alla mår bra. Jag sitter på jobbet och unnade mig själv en minirast och passade på att kolla mina trådar då. Undervisningen har kommit igång och jag tycker det är roligt, kul att äntligen få vara med eleverna istället för att bara sitta med planeringsdelen av kurserna.

    Jag fattar inte hur mkt jag har haft i agendan det sista. Det känns som om varje dag är fullbokad, fast den nog eg inte är det. Men det KÄNNS så. Idag ska vi kika på present, imorgon ska vi köpa dator, fira Marcus pappa och lite annat. Dagarna går, men för det mesta är det ju skönt att ha mkt att göra. Igår var jag dock aptrött och däckade innan halv elva. Sköööönt.

  • Vilda Tiger

    luz
    En del kommuner ger ca 3000 kronor i månaden om man väljer att inte ha kommunal barnomsorg. Man får jobba under tiden men barnet måste alltså vara hemma,eller hos farfar eller mormor eller så.

  • Vilda Tiger

    Ja, man får jobba under tiden. För det är ju inte meningen att man ska KLARA sig på de pengarna, det handlar ju om att man får en slant för att barnet inte kostar samhället i barnomsorg. Vi kommer nog försöka ta det och sedan är ju Marcus ändå hemma, plus att då han jobbar kan farfar eller jag ha Lyckeli. Då får hon följa med mig till jobbet. Och så ska man ha tagit minst 280 fp-dagar, tror jag det är.

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8