• nötskrikan

    Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd

    Hoppas på sommar snart i alla fall
    Jag har tagit bort några från listan, läser ni fortfarande här och vill stå med så säg till.

    11/1 Irma - mpta
    28/1 Emanuel - Lappen
    29/1 Nova - Puman78
    31/1 Lova - nötskrikan
    5/2 Emelie - spacebeare
    26/2 Ian - beavies


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-31 21:14
    28/2 Mio - Michayla
  • Svar på tråden Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd
  • beavies
    nötskrikan skrev 2009-07-07 16:18:17 följande:
    Vilken glad liten sötis! Jo jag känner igen hur hon håller huvudet, vad skönt att höra att det blev bra. Vi försöker ha Saga mycket på mage, det ska tydligen vara bra. Hon tycker magläge är ok ett tag i alla fall...
    jo det rekommendera de åt dottern oxå... men hon var inte så förtjust i det
  • beavies

    här blir det inget med pottan... han verkar inte ha det där på grej ännu. har försökt ha han utan blöja o pottan framme, men han bara kissar där han står o säger inget. Utan man ser att han e nerkissad sen. Kanske han inte e mogen ännu.

  • Mammanna

    Idag har vi packat lite badkläder och varit iväg till parkbadet i sandviken (äventyrsbad) syster min och jag med tot 3 barn i åldrarna 2,5 år 11månader och 5 månader haha tur man har cherikringar Isak och lilla C hade ringar och plaskade runt Isak åkte vatten kannan som han säger.  Jacob har också badat i 2 japp 2 hela timmar han hade jätte roligt stog och hoppade i barn delen av äventyrsbadet, en mysig plats med olika nivåer lågt vatten och en massa roliga figurer samt en jätte söt bro över vattnet
    Tog lite bilder men linsen imade igen hela tiden så det blev inga bra bilder.. får lägga upp några sen så ni får se

    Nu ska jag dricka lite drick äta lite choklad och krypa upp i soffan med en av mina 9 nya böcer av Michael Connelly... Ha så mysigt i ruskvädret


    ~En i himlen~två i famnen~
  • beavies

    Nu var det lugnt här igen...

    I söndags var vi på brandkårsmuseum, Ian gilla alla brandbilar, de hade en utanför som barnen fick leka i o spruta vatten. De fanns oxå ett litet café där och sandlåda med leksaker o en studsmatta mm. Så vi hade en liten trevlig familjeutflykt dit.

    Idag har vi varit på smultronjakt igen... hitta massvis... sååå gott tycker Ian! Nu har vi just kommit in från lite pool bad, härligt väder idag igen!

  • Mammanna

    Ja vädret har varit så härligt i dag Här målas och spikas det för fullt, snart bara målningen av huset kvar.. blää

    Isak har en underbar *ironisk* period just nu han förstår inget av det man säger till honom eller ber han om ( är 2-3 åringar så) Han skirker NEJ!! åt allt och STANNA!! när man sak fram och säga till honom på skarpen blä jag hatar trotts. Märker däremot att han är väldigt trött under trotts perioderna så det är nog lika jobbigt för honom som för oss när han är på det här viset..

    Nu ska mamman tugga lite kudde..


    ~En i himlen~två i famnen~
  • spacebeare

    mmmm smultron, jag å Ian skulle inte få med oss ngt hem hör jag

    är mest trött å varm, har börjat svullnat rejält å kan inte knyta handen tex, men mår fortfarande bra. så jag vill ha reeeegn i massor tycker inte om solen just nu

    var på tul igår å bebisarna växer bra, 2,5kg*2, precis på enlingskurvan så jag är visst en hejdundrans inkubator.
    var även på läkarbesök med Em igår å hennes eksem var inte pollen el katt allergi. läkaren trodde mer på ett udda födoämne el att hon helt enkelt har känslig hy. så vi får hålla ögonen öppna.

  • Mammanna
    spacebeare skrev 2009-07-16 07:22:19 följande:
    mmmm smultron, jag å Ian skulle inte få med oss ngt hem hör jag är mest trött å varm, har börjat svullnat rejält å kan inte knyta handen tex, men mår fortfarande bra. så jag vill ha reeeegn i massor tycker inte om solen just nu var på tul igår å bebisarna växer bra, 2,5kg*2, precis på enlingskurvan så jag är visst en hejdundrans inkubator.var även på läkarbesök med Em igår å hennes eksem var inte pollen el katt allergi. läkaren trodde mer på ett udda födoämne el att hon helt enkelt har känslig hy. så vi får hålla ögonen öppna.
    Vad spännande med tvillingar.. Vad bra att dom växer som dom ska När är det dax?
    ~En i himlen~två i famnen~
  • mpta

    Ja det har vart lugnt här. Jag har inte haft orken för något, hinner ju knappt med mig själv när ja jobbar känner ja. nästa helg är ja ledig iaf längtar såå!! då blir det stockholmsresa å bo på hotell med härlig frukost, 2 nätter med mamma, ska bli skönt

    Imorn ska vi till BM å lyssna på bebisens hjärtljud, har ingen barnvakt till Irma så hon ska följa med, hon ser framemot å berättar stolt att hon ska lyssna på bebisens hjärta och träffa mammas tant(Barnmorskan )

  • nötskrikan
    Mammanna skrev 2009-07-15 22:41:36 följande:
    Ja vädret har varit så härligt i dag Här målas och spikas det för fullt, snart bara målningen av huset kvar.. blääIsak har en underbar *ironisk* period just nu han förstår inget av det man säger till honom eller ber han om ( är 2-3 åringar så) Han skirker NEJ!! åt allt och STANNA!! när man sak fram och säga till honom på skarpen blä jag hatar trotts. Märker däremot att han är väldigt trött under trotts perioderna så det är nog lika jobbigt för honom som för oss när han är på det här viset..Nu ska mamman tugga lite kudde..
    Kunde varit jag som skrivit det där om Lova, förstår precis vad du menar. Hon har alltid varit väldigt envis och haft humör men just nu är det helt galet och man märker att hon själv är helt slut också.
Svar på tråden Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd