• nötskrikan

    Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd

    Hoppas på sommar snart i alla fall
    Jag har tagit bort några från listan, läser ni fortfarande här och vill stå med så säg till.

    11/1 Irma - mpta
    28/1 Emanuel - Lappen
    29/1 Nova - Puman78
    31/1 Lova - nötskrikan
    5/2 Emelie - spacebeare
    26/2 Ian - beavies


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-31 21:14
    28/2 Mio - Michayla
  • Svar på tråden Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd
  • spacebeare

    beavis - INGA KANINER!!!
    har "lovat" Em ett akvarium när vi flyttar, känns som att det lär väl bli zoo hos oss precis som när vi växte upp.....
    jättemysigt att gosa men inte när det är sååååå varmt!!!!!

    Hej Askatt!
    Furuvik är ju jättenice!
    har ni varit på Akvarium bredvid Grönan? inomhus å jättekul tyckte jag iallafall

    regnar här med och såååå skönt! har orkat med massa "måsten" som legat å drällt + rensat ut alla stickade tröjer osv ur min garderob. ett steg närmare flytt

  • molly27

    Hejsan! Lägg gärna till Elliot,13/2 är han född. Har haft fullt upp,därav ej varit på familjeliv på ett bra tag. Min man skulle jobbat sista dagen idag,sen semester. Men chefen sa att han ville att dom ska jobba mån tis onsdag nästa vecka med, så semestern blir lite senare. Men det spelar inte så stor roll. Ska till bvc idag, tror att Elliot har fått vattenkoppor.. Och då lär ju hans storebror som är snart 11 år med få det. hoppas alla har det bra i värmen idag/ Molly.

  • mpta
    Askatt skrev 2009-07-03 07:27:05 följande:
    Hej hejRoligt med en tråd där alla barnen är lika gamla. Våran Jenna är född 16 februari 2007, så jag känner verkligen igen mig i mycket av det ni skriver.Vi håller också på att potttränar som bara den...men jag tror Jenna är duktigare än vi.Vi glömer liksom bort att vi ska träna och sätter på blöjor av bara farten. Det ÄR ju så bekvämt! Men snart är det semester och då ska vi skärpa oss...hur svårt kan det vara liksom! Vi hade tänkt att åka upp till Furuvik imorron, men nu står det att det ska regna...någon som har tipps på var man kan åka om det regnar? Vi bor i Sthlm, men är mobila. =)
    Furuvik var vi på förra veckan, ett uppskattande besök.
    ja tråkigt med vädret, ja har jobbat hela veckan å bara för att ja ville ha en riktig heldag på stranden imorn när ja e ledig ska det regna.
    Skulle då istället vilja ta en tripp till buspalatset i hudik men ja vet inte om sambon är så sugen så man blir v'äl hemma å har d långtråkigt.
  • nötskrikan
    beavies skrev 2009-07-03 09:31:37 följande:
    Jo hoppas så är fallet med Saga oxå!! Att det blir bra av sig självt! Har du ngn bild på henne där det syns? Ska se om jag hittar ngn på dottern, så kan du få se hur det såg ut.Jo det snackas traktor här ännu... han berättar åt alla att han åkt stooor grön traktor o att han va rädd för alla djuren
    Jag ser gärna på bilder av din dotter. Här kommer ett par bilder jag hittade lite snabbt: OstbågeSagas favoritsovställning som hon alltid ligger i och en bild på hur hon håller huvudet:


  • nötskrikan

    (Lova vill förresten att jag ska fota nappen på bilden )

    Vad mycket alla skriver, kul! Och nya ansikten också, välkomna! Hinner inte skriva så mycket ikväll eller imorgon, fullt upp. Bebis med magont, storasyster som inte kan sova och sambo som jobbar.

    Potträning förresten, senaste utvecklingen är att Lova vill gå utan blöja och gör så i ett par timmar tills hon behöver kissa eller bajsa, då kräver hon blöja. Sen går det bra att vara utan blöja igen. Inga olyckor nånstans alltså men ingenting i pottan heller. Vet inte vad jag ska säga...

  • mpta

    Nötskrikan: Vilka sötnosar

    Irma har bajsat 2 gånger på gräsmattan inte så uppskattade kanske Hon har sagt till mig att hon måste kissa å sen har hon ställt sig å tryckt så ja har i ren panik fått sprungit dit med pottan, en gång trampade hon i bajset eftersom hon stod å balanserade på en stock samtidigt som hon bajsade haha, kan lova att Irma inte var lycklig efter det.

    Irma har börjat fått en jäkla fantasi nu å hitta på en massa saker Idag när vi satt å åt börjad ehon berättade att hon hade klättrat upp i trädet medan pappa låg och sov, hon klättrade upp till himlen för att mata fåglarna, även skorna klättrade upp för trädet. Fåglarna fick äta upp mammas(min) sallad så jag blev ledsen för att den var slut, sen kom Aron(hunden) och sa: Jag vill också mata fåglarna (Irma gör till rösten), Men då vaknade pappa och sa: Kom ner Irma, du får inte klättra upp där (Irma gör till rösten)... och så vidare.

    Haha ja sådär satt hon å berättade under hela middagen och när hon skulle vara någon annan en sig själv gjorde hon till rösten, va riktigt roligt att höra på henne iaf, så nu har den där livliga fantasin kommit när hon ska berätta långa berättelser om saker som hon har "gjort" ja lr fantiserat om

  • Lappen

    nötskrikan vars har du köpt bodyn med ljusrosa blommor som lill tjejen har på sig?

  • spacebeare

    Lappen - det är en Molo, mitt favvis märke

    mpta - känner igen det där med berättelser

  • nötskrikan
    spacebeare skrev 2009-07-04 10:01:49 följande:
    Lappen - det är en Molo, mitt favvis märke mpta - känner igen det där med berättelser
    Precis, en gammal Molobody som Saga fått ärva av Lova. Dyrt märke men fint... Rea är bra

    Kikar in lite, sambon är på lillbrorsans svensexa idag och jag har precis försökt förklara begreppet svensexa för Lova. Hon dyrkar sin farbror och hon tycker nog det är lite konstigt med en fest som bara pojkar får gå på
  • Puman78

    tittar in och säger hej. Hoppas ni alla har en skön sommar =)

Svar på tråden Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd