• nötskrikan

    Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd

    Hoppas på sommar snart i alla fall
    Jag har tagit bort några från listan, läser ni fortfarande här och vill stå med så säg till.

    11/1 Irma - mpta
    28/1 Emanuel - Lappen
    29/1 Nova - Puman78
    31/1 Lova - nötskrikan
    5/2 Emelie - spacebeare
    26/2 Ian - beavies


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-05-31 21:14
    28/2 Mio - Michayla
  • Svar på tråden Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd
  • nötskrikan
    mpta skrev 2009-07-01 18:26:11 följande:
    Ja värmen tar verkligen kål på oss alla, visst är det hur skönt som helst men man blir väldigt matt, ikväll har d kommit en skur här å ett åskväder. Ihelgen blir d väl dåligt väder bara för att ja e ledig å vill åka å bada.Va gör sjukgymnasten åt det då? har nog inte hört om det problemet förr. drygt med väntetiden bara, hoppas att d inte tar allt för lång tid, väntetiden tar ingen skada för huvudet då? täntke om d blev svårare att fixa till d lr nå.
    Har bara hunnit läsa på lite om behandling, tydligen stretchövningar regelbundet och mycket trixande med att få dem att ligga så att de tittar åt andra hållet. Svårare fall kan till och med kräva operation. Är lättare att behandla om man upptäcker det tidigt så jag hoppas vi inte behöver vänta så länge på tid hos sjukgymnast.
    Skönt med regn! Fast inte sen när du är ledig förstås, hoppas solen är tillbaka då.
  • mpta
    nötskrikan skrev 2009-07-01 20:32:18 följande:
    Har bara hunnit läsa på lite om behandling, tydligen stretchövningar regelbundet och mycket trixande med att få dem att ligga så att de tittar åt andra hållet. Svårare fall kan till och med kräva operation. Är lättare att behandla om man upptäcker det tidigt så jag hoppas vi inte behöver vänta så länge på tid hos sjukgymnast.Skönt med regn! Fast inte sen när du är ledig förstås, hoppas solen är tillbaka då.
    okej får hoppas att kötiden inte är allt för lång då.
    Ja d va skönt med lite regn våra rabatter behövde det egentligen skulle vi väl behöva lite mer regn men det e ju så härligt me dessa riktiga sommardagarna å
  • beavies

    spacebeare: Grattis till radhuset, skönt med stort!

    Vad duktiga tjejerna börjar bli med pottan nu!!

    nötskrikan: Min dotter hängde duktigt med huvudet åt ena sidan som bebis... och inte var det tal om att göra nått åt det, bara att jag sku försöka själv att ha henne att ha huvet mer åt andra hållet. Det blev bra av sig självt eller om det var min träning

    Igår var vi på viltsafari... åkte i vagn efter en traktor o såg o klappade hjortar, Ian vågade klappa en hjort
    Sen tittade vi på vildsvinen o deras bebisar, då tyckte han att han var rädd (Ian rädd gris) o ville åka igen.
    Och sen fick man mata strutsar, men det vågade vi oss inte på
    Bäst av allt var nog att åka traktorn... det sista han sa igår före han somna var att han hade åkt en stor grön traktor

  • nötskrikan
    beavies skrev 2009-07-01 21:47:24 följande:
    spacebeare: Grattis till radhuset, skönt med stort!Vad duktiga tjejerna börjar bli med pottan nu!!nötskrikan: Min dotter hängde duktigt med huvudet åt ena sidan som bebis... och inte var det tal om att göra nått åt det, bara att jag sku försöka själv att ha henne att ha huvet mer åt andra hållet. Det blev bra av sig självt eller om det var min träning Igår var vi på viltsafari... åkte i vagn efter en traktor o såg o klappade hjortar, Ian vågade klappa en hjort Sen tittade vi på vildsvinen o deras bebisar, då tyckte han att han var rädd (Ian rädd gris) o ville åka igen.Och sen fick man mata strutsar, men det vågade vi oss inte på Bäst av allt var nog att åka traktorn... det sista han sa igår före han somna var att han hade åkt en stor grön traktor
    Skönt att höra att det kan bli bra utan större åtgärder, hittar mest svårare fall när jag googlar tycker jag. Ingen aning om hur allvarligt Sagas fall är. Har mest skämtat om det hittills idag men egentligen känns det läskigt, vill ju inte att det ska vara nåt fel med min lilla bebis.

    Kan tänka mig att du får höra mycket traktorprat nu, måste ha varit en lycklig son.
  • Mammanna
    spacebeare skrev 2009-06-30 10:45:12 följande:
    Mammanna - var bor ni? eftersom ni ska in till Ua.. bor 2mil utanför heja Lova!ska försöka med Em men kommer av mig hela tiden känns det som.
    Vi bor i Bollnäs. Jag har problem med att mitt imunförsvar försöker mota bort mina nervbanor pga infektioner i dom och det kommer tydligen efter en graviditet och förlossning därför har jag varit inlagd i uppsala.

    Jacob hade iaf mjölk och äggvite allergi så vi fick recept på nutramigen och ska tillbkaa igen om 3 månader. Maken klarade av det besöket helt galant han hade till och med bett läkaren skriva ner allt på en lapp till mig jag är ju något av ett kontroll freak haha!!
    ~En i himlen~två i famnen~
  • spacebeare

    mammanna - ok, låter jobbigt!
    duktig make

    nötskrikan - vi kör på Beavis linje tycker jag! man ska inte läsa på internet för mkt!

    Beavis - lät jättekul med viltsafari! Em har ingen fascination för traktorer här är det kaniner efter vårt 4H besök

    ja min dotter kom igår kväll å ville ha full pyjamas mundering + täcke när hon skulle sova(vilket var bredvid mig) sen kröp hon såååååå nära mig hon kunde. har sovit jääääääätebra inatt.

  • Askatt

    Hej hej
    Roligt med en tråd där alla barnen är lika gamla. Våran Jenna är född 16 februari 2007, så jag känner verkligen igen mig i mycket av det ni skriver.
    Vi håller också på att potttränar som bara den...men jag tror Jenna är duktigare än vi.
    Vi glömer liksom bort att vi ska träna och sätter på blöjor av bara farten. Det ÄR ju så bekvämt! Men snart är det semester och då ska vi skärpa oss...hur svårt kan det vara liksom!

    Vi hade tänkt att åka upp till Furuvik imorron, men nu står det att det ska regna...någon som har tipps på var man kan åka om det regnar? Vi bor i Sthlm, men är mobila. =)

  • beavies
    nötskrikan skrev 2009-07-01 22:33:54 följande:
    Skönt att höra att det kan bli bra utan större åtgärder, hittar mest svårare fall när jag googlar tycker jag. Ingen aning om hur allvarligt Sagas fall är. Har mest skämtat om det hittills idag men egentligen känns det läskigt, vill ju inte att det ska vara nåt fel med min lilla bebis. Kan tänka mig att du får höra mycket traktorprat nu, måste ha varit en lycklig son.
    Jo hoppas så är fallet med Saga oxå!! Att det blir bra av sig självt! Har du ngn bild på henne där det syns? Ska se om jag hittar ngn på dottern, så kan du få se hur det såg ut.

    Jo det snackas traktor här ännu... han berättar åt alla att han åkt stooor grön traktor o att han va rädd för alla djuren
  • beavies
    spacebeare skrev 2009-07-03 07:15:14 följande:
    Beavis - lät jättekul med viltsafari! Em har ingen fascination för traktorer här är det kaniner efter vårt 4H besök ja min dotter kom igår kväll å ville ha full pyjamas mundering + täcke när hon skulle sova(vilket var bredvid mig) sen kröp hon såååååå nära mig hon kunde. har sovit jääääääätebra inatt.
    4H besöken brukar va bra! Fast nuförtiden e han int så impad av djuren längre tyvärr... e bara traktorer mm o däck e speciellt intressant
    Vi har en kanin ni kan få
    Mysigt att sova nära! Hon hade kallt då!?
  • beavies

    Här regnar det idag... men behövs säkert, är sååå torrt.
    Igår tog vi premiärdoppet i sjön... Ian tyckt d va kallt, jag me (d var 20 grader)

    Hej hej Askatt!
    Tyvärr kan inte jag komma med ngr tips...

Svar på tråden Vi som fick barn i jan-feb 2007, sommartråd