LCHF tråden 3
I dag gjorde jag mos på hälften blomkål & hälften broccoli, kokade detta i grädde med en stor klick smör, hade vitpeppar & örtsalt i, detta blev kanongott!!
I dag gjorde jag mos på hälften blomkål & hälften broccoli, kokade detta i grädde med en stor klick smör, hade vitpeppar & örtsalt i, detta blev kanongott!!
-11 kg sen 11 Aug.
Nu är polar bröden i ugnen
Ska bli spännande att smaka på detta!
En sak jag undrar över är att det står att keson ska rinna av, men jag la keson i en typ pastasil & det kom inte ut en droppe... ska man pressa ut vätska tro eller är det ok ändå?
Nu har polarbröden varit inne lite drygt 20 min & är rejält gyllenbruna.... men de är mer eller mindre råa inuti & så sitter de fast på bakplåtspappret
Jag åt några polarbröd förut & jag kan ju inte påstå att det var särskilt goda!
Tunn & fluffig konsistens var det också, så det gick ju inte ens breda bregott på dom för de gick sönder direkt.
Kanske är godare om man tar i mer kryddor & t.ex lite bacon så det blir typ som potatisbullar, men som bröd var det inte gott.