• Svar på tråden Bästa mammorna i Vrena!
  • missFebe
    Svar på #129
    Ja skulle kunna ta dom (tror nog de skulle va snälla här). De e ju sååå söta dina pojkar. Men då får du i utbyte världens gnälligaste 5åring & den kaxiga 7,5åringen (fast ja skulle nog tror att de e snälla hos dig). Så när sker bytet?! Hehe.
  • elegi
    Påminner lite om att jag har fika imorgon och på torsdag från 9:00 som vanligt
    Välkomna
    Nytt ordspråk -Även apfula tårtor kan smaka gott (snott från mamsingen)
  • edis

    1 skitunge till salu här med!! Isak har inte gjort annat än SKRIKIT sen han vakna på em.
    Här var det blodbad igår kväll. Edvin satt på soffbordet och la benen om Isak och skojade att nu sitter du fast, Isak tog nåt steg framåt med följden att Edvin gled ner från bordet och slog bakhuvet i kanten. Har nog aldrig sett så mycket blod förr! Det pulserade ur huvet på honom och tog en bra stund att hejda. Och hur det kan blö så mycket ur ett 6-7 mm långt sår förstår jag inte?! Trodde först att det var jättestort.

    Idag spelade Vrena IF:s pojkar och flickor hemmamatch. Förlorade båda matcherna med Edvin var nöjd ändå.

  • maria8109

    Jenny, jag skulle byta mina yrväder mot dina sötisar när som helst!

    Hoppas ni alla får mysigt på Öppna Anna idag. Eller det är ju nu såg jag!!! Ha en mysig midsommarvecka! Vad har ni för planer för helgen föresten? Vi åker till en stuga i skärgården och dricker midsommar-nubbe på klipporna och förmodligen fiskar vi väl upp en eller två ungar ur havet också!!!

    Kram till alla.

  • elegi

    Är5 det nån som sett lappar om simsolka i sommar vid näset?
    Jag har iaf hittat på nätet att det är som vanligt direkt efter midsommar, vardagar 9:00 från 5 år
    www.sommarlovatalla.nu//by_php/lager.php&lan=sodermanlands_lan
    Mina barn ska iaf gå det är helt klart


    Nytt ordspråk -Även apfula tårtor kan smaka gott (snott från mamsingen)
  • elegi
    elegi skrev 2008-06-17 08:58:32 följande:
    Är5 det nån som sett lappar om simsolka i sommar vid näset?Jag har iaf hittat på nätet att det är som vanligt direkt efter midsommar, vardagar 9:00 från 5 årwww.sommarlovatalla.nu//by_php/lager.php&lan=sodermanlands_lanMina barn ska iaf gå det är helt klart
    Ser inte ut som att hela länken funkar, ni får kopiera och klistra in i adressfönstret istället
    Nytt ordspråk -Även apfula tårtor kan smaka gott (snott från mamsingen)
  • clara b

    Fia, var är du, jag vill ha sällsis nu!!! Fyra nätter i obekväm säng, och jag bölar efter Alva som en unge varje dag. Men annars mår jag bra, bebis mår toppen och bm:orna är snälla. Maten är...ja, som den är, Micke har tagit med sig hämtmat en dag, då blev det Kinakäk i dagrummet.

    Och det bästa är...att Bebis ska komma ut i mitten på nästa vecka(om inget oförutsett gör att den kommer tidigare), så i 37+0 får vi veta vem det är. Gud, så jag längtar!

    Hoppas ni alla har det bra, trots ormar på Näset och annat läbbigt. Jag tycker det är skönt att det blir 3 veckor tidigare för min del, då hinner jag kanske göra er sällskap där och bada lite i sommar! Hoppas vi hörs och ses snart, kram på er alla!

  • elegi
    clara b skrev 2008-06-17 12:29:49 följande:
    Fia, var är du, jag vill ha sällsis nu!!! Fyra nätter i obekväm säng, och jag bölar efter Alva som en unge varje dag. Men annars mår jag bra, bebis mår toppen och bm:orna är snälla. Maten är...ja, som den är, Micke har tagit med sig hämtmat en dag, då blev det Kinakäk i dagrummet. Och det bästa är...att Bebis ska komma ut i mitten på nästa vecka(om inget oförutsett gör att den kommer tidigare), så i 37+0 får vi veta vem det är. Gud, så jag längtar!Hoppas ni alla har det bra, trots ormar på Näset och annat läbbigt. Jag tycker det är skönt att det blir 3 veckor tidigare för min del, då hinner jag kanske göra er sällskap där och bada lite i sommar! Hoppas vi hörs och ses snart, kram på er alla!
    Åh vad kul att höra från dig Clara, jag hade fika här igår så då fick vi en liten uppdatering av Helena, förstår att det är tråkigt/jobbigt utan Alva men det kommer nåt bra utav denna plåga, snart, snart, snart har ni eran lille bäs hos er, håller tummarna att allt fortsätter att vara bra och att vi får veta vem som gömmer sig där inne
    massvis med kramar till dig, vi tänker på dig
    Nytt ordspråk -Även apfula tårtor kan smaka gott (snott från mamsingen)
  • edis

    Kul att höra från dig Clara. Håller alla tummar för att allt ska gå bra!

  • clara b

    Ja uj vad jag saknar Alven! Helena och familjen var och hälsade på igår, så trots att inte Alva kunde komma så fick jag kika på och busa med en annan vild 2-åring...som var helt blyg för mig! Har ju inte träffats på tre veckor, helt sjukt!

    En vecka alternativt en vecka och en dag till bebis...mmmmm, sniffa nacke och fjunigt huvud, ja tack! Helt overkligt!

Svar på tråden Bästa mammorna i Vrena!