• Jeta

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    ja jag fick mail för de hade tagit bort mitt inlägg då det var på ett främmande språk!


    shqiperi82 skrev 2008-02-17 14:30:37 följande:
    läste ni i den andra kosovo tråden??
  • Jeta

    hehehe öhhh blev medelm för 100 år sen


    shqiperi82 skrev 2008-02-17 14:31:21 följande:
    läste du inte reglerna innan du blev medlem jeta??? hahahaha.... säkert en serb som skrev det!!!!
  • Jeta

    vad gör du här???
    Ch Belair skrev 2008-02-17 14:33:00 följande:


    Lägg ner! Jag är helsvensk och skriver bara reglerna. Har ni problem med det, ja då är det erat problem. Ni kan lägga ner skitsnacket.
  • Jeta

    Hej på er!!

    Skönt att ÄNTLIGEN kunna få skriva här!!!

    Så Jennie fick en son??? vad ska han heta? hade allt gått bra???

    Fick samtal från dagis att Arti hade mått dåligt och kräkts och fick feber. Så nu är mannen hemma med honom. Sen ska jag vara hemma resten av veckan, känner att jag inte orkar jobba så som läget är nu!! Kanske är hemma en längre tid??!! vet ej.... en otrolig jobbig situation!!

  • Jeta

    Ne alltså jag mår bra, men själva arbetssituationen är kass. Som tex nu när jag ska vara hemma resten av veckan, då ska allt jag har inplanerat "bokas av" så att jag får ju ta allt från denna vecka + nästa veckas. Min chef bollar bara tillbaka ärenden till en själv istället för att dela ut dem till andra.

    Jättekul att vara tillbaka på måndag nästa vecka FULLBOKAD liksom. Som denna veckan hade jag bokat upp mig full redan för jag har så många nya ärenden.

    Man kan ju inte vara hemma med sitt barn och samtidigt veta att man har ass mycket veckan efter liksom, så får det inte vara man måste kunna va hemma och va sjuk utan att ha ångest liksom!!!

    Hel arbetsplatsen sjunker känns det som...


    shqiperi82 skrev 2008-02-18 16:43:12 följande:
    vadå vad e det med dig då gumman? mår du inte bra?? du får gärna inboxa mig eller så kan vi prata på msn om du vill . KRAM och krya på Arti!!!
  • Jeta

    Ja jag ska snart bege mig hemåt och inte bry mig!!

    ang polis så har jag sökt för hösten men jag vet inte riktigt hur jag känner inför det,får veta till sommaren om jag kommer in får ta ställning till det då.

    ang + så vet jag inget än, ska testa 29 februari


    shqiperi82 skrev 2008-02-18 16:54:59 följande:
    OK. gud vad jobbigt alltså!! men FÅR det gå till så? Klart man måste kunna vara hemma med barnen utan att ha panik för att komma tillbaka och ta igen allt. Hoppas det löser sig!!När ska du börja plugga till polis då?Hur gr det med +?
  • Jeta

    micorazon
    Alisandra
    shqiperi82
    Mèlie E
    Malin
    Mine
    Arijeta

    Love Life skrev 2008-02-19 17:31:54 följande:


    vi som vill skriva nån annastans då fl är crap! (man fick väl skriva på engelska? )micorazonAlisandrashqiperi82Mèlie EMalinMine
  • Jeta

    halloj flickor Hur är läget?? här är det mycket bättre med Arti, det är underbart att va hemma. Idag gjorde vi scones och åt som galningar jag o han och han tyckte dem va såååå goa för Arti har bakat

    Alisandra: ja det är så spännande att se vilka länder som erkänner. Synd att Sverige ska vänta till Mars liksom, det är inte länge dit jag vet men det hade känts BRA om de erkände NU!!

    LoveLife: hehe ja herregud det där med bussen hehe. Jag håller med, jag vill också att folk ska tala om när deras barn är förskylda eller något annat så att man själv kan avgöra hur man vill göra liksom.... gaahh blir rasande

  • Jeta

    Ahh trevligt med fika och en bebis, varning för att du kommer vilja ha en LIKADAN hemma hehe

    Ja Cornelia är ett fint namn, har en kompis som jag skrev min c-uppsats med som heter så

    Vet ej varför Sverige ska vänta men det har Carl Bildt sagt.

    Vet inte heller när alla ska erkänna och när det ska va klart men jag tror väl inte att det var något datum som satts.

    Ha en bra dag du med, förresten hur är det med farmor?


    alisandra skrev 2008-02-21 12:29:02 följande:
    Hej Jeta!Här är fint. Har precis kommit in efter en promenad med hundarna. Nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag och fika med min kompis Linda som nyss födde en liten flicka.Ska bli kul och träffa dom! Bebisen heter Cornelia. Fint namn!Åh, scones! Det ska jag baka på lördag.Det är lördags-tradition i detta hus, med ost och apelsinmarmelad på, mums. Jaha, varför ska dom vänta så länge?Sverige är mesar. Men när ska det vara klart med vilka som erkänt? Ha en bra dag!
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!