• Jeta

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    heeeej jag är vaken


    shqiperi82 skrev 2008-02-17 08:13:26 följande:
    Hallå alla alban tjejer!!ingen vaken eller inloggad på denna speciella dag!! Min man jobbar ju till 16.30 men sen ska vi nog till Råslätt (blattestället) och fira lite!! Var någon samling i en lokal sa våra kompisar. Vi umgås ju mest med svenskar men har några kosovoalbanska kompisar!! Sen skulle man köra runt i bilar och vifta med flaggor och tuta!! hihi OM mannen orkar när han kommer hem. Har ju jobbat 5-18.30 igår och 5-16.30 idag!! Stackarn!!Iallafall: Grattis till självständigheten Kosovo!!! Rroft pavarsia e Kosoves!!! Grattis till självständigheten Kosovo!!! Rroft pavarsia e Kosoves!!! Grattis till självständigheten Kosovo!!! Rroft pavarsia e Kosoves!!!
  • Jeta

    vet ej om de ska hända nåt i Växjö...får väl dra oss ner på stan runt 15 o se när de kör med flaggorna!!! ohh vad härligt, såg på nyheterna igår när de dansade på gatorna

  • Jeta

    du får då håla dig undan från gatorna hmmm kommer ihåg när vi träffades och åt middag i Kristianstad


    micorazón skrev 2008-02-17 10:11:04 följande:
    Jag ska in till Kristianstad vid 15.00, ska städa lite på mammas jobb Så lär väl se några galna albaner ute på gatorna hihi Hur är det med er idag tjejer???
  • Jeta

    hehe ja det hade varit kul att åka upp till Jönköping


    shqiperi82 skrev 2008-02-17 10:12:59 följande:
    här är det kl. 18.00 ikväll. ni får väl komma till jönköping annars? men kl. 15.00 skulle du utropa sig självständiga va? herregud vad kul och spännande... ingen annan här inne idga, alla festar garanterat!! Men min man jobbar så vad ska man göra. Själv städar jag undan lite min pappa kommer en sväng sen och det ligger leksaker ÖVERALLT!!! Sjukt alltså. Mirela tar leksaker från deras lekrum och släpper dem överallt!!! Busunge!!!
  • Jeta

    Har inte hört nåt om flaggan!! hehe ne Kristianstads gator är nog lugna men ifall albanerna skulle köra runt där o fira så bad jag Camilla akta sig


    shqiperi82 skrev 2008-02-17 10:35:11 följande:
    Någon mer som har hört att flaggan ska vara blå men kosovo i mitten. alltså landsformen i nån annan färg?Och har ni hört att hela serbiens regering har ansökt om att få åka till Mitrovica IDAG?? De kanske inte skulle få det eller vad det var men då skulle de åka privat annars.... hmmmm.... VARFÖR????Jeta: vad hände på kristianstads gator? e det farligt där eller?
  • Jeta

    Men alltså nu kan det väl inte hända så mycket mer så att Kosova inte skulle bli ett eget land???? vad skulle serberna kunna göra för att förhindra det?? de kommer bara skämma ut sig som vanligt!

  • Jeta

    godmorgon oooh det låter underbart att däcka av så och tidigt med

    Fam Ndreca skrev 2008-02-17 10:34:51 följande:


    God morgon tjejer..Vad tror ni om dagen? har en känsla av tveksamhet i kroppen men jag hoppas allt kommer gå lugnt till idag!!!Hade planerat att sitta framför datorn igår kväll Jag la sonen vid halv 9 och däckade jag med! Har sovit nästan 12 timmar inatt!!!!!!! Gud vad skönt, senast det hände var väl nån gång innan jag blev gravid...Ska gå till affären och handla lite tårt grejor, tänkte att man måste ju göra något speciellt idag.. Annars blir det nog bara lekparken en sväng och sen kanske jag går och jobbar en sväng, kanske tränar med.. Nu när man börjat gått ner är det bäst att fortsättaAnnah, har ni bestämt vilken väg ni ska ta ner?Jag är så sugen på att åka ner att det gör ont i hjärtat!!! Verkar som min mans bror blir kvar i grekland 1 år till och sedan flyttar hem, vi väntar nog tills dess... Vore helt underbart om alla syskon kan träffas, det har inte hänt på mååååånga år...
  • Jeta

    då kommer jag köra ut på gatorna hahaha o vandalisera ett o anat!! nee skojar bara !!

    hoppas hoppas hoppas!!!!


    shqiperi82 skrev 2008-02-17 10:46:04 följande:
    nej precis, kosovo har ju de flesta eu länder + USA med sig så serberna kan ju inte göra såååå mycket!! men de e ju duktiga på att göra bort sig så man vet aldrig!!
  • Jeta

    meeen jisses flickor vilket liv här är har satans migrän!!!

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!