• Jeta

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    oki ha det bra, kram
    Mèlie E skrev 2008-02-13 10:52:33 följande:


    nä usch nu loggar jag ut orkar ej me den slöa sidan, men man kikar in senare på kvällen så klart:)kram
  • Jeta

    men hallååååååååååååååååååååååååååååååååååååå.... vakna nu klockan är snart 11.00 o ingen är inneeeeee.... blir tokig!!

  • Jeta

    men usch vad tråkigt att det inte blev något för din mamma!!!


    micorazón skrev 2008-02-13 14:04:06 följande:
    JÄVLA SKIT!!!!!!! MIn mamma fick inte det, det andra företaget kunde göra det för 200 000 kr mindre så landstinget valde dem istället!! Va fan - inga kvinnor kommer ju vilja gpå dit!!!!!!!!! fan fan fan fan *gråter*Sen sa dem att mamma inte hade lämnat in kvalitetspapper, hon skrev SÄRSKILT till dem att de måste begära dessa, de kan hon inte lämna ut bara sådär. Och de har inte begärt något!!!!!! Min mamma har kvalitetssäkrat HELA företaget, minsta lilla toarulle för fan!!!!Fy fan för politiker... de tnker inte på kvinnorna som nu måste gå till en sämre mottagning. MIn mamma har kämpat på i 15 år med företaget o knappt tjänat nåt på det, hon har lagt ner mycket pengar för att kvinnorna ska känna sig välkomna istället... men inget sån t ser demFAN, ledsen..t¨årarna bara sprutar.. ska int ill stan nu o trösta mamma som nyaa ringde o grät!kommer kanske in senare ikväll!kram på er o tack frö att ni i alla fall höll tummarna!Nu har mamam jobb året ut..... men men hon htitar alltid på nåt!
  • Jeta

    ooohhh vilken underbar låt!!! men vilken hemsk röst hon har alltså!!!! usch nån annan borde fått sjunga den här underbara låten!!!
    Mèlie E skrev 2008-02-13 12:21:02 följande:


    hahaha garvade ihjäl mig när jag hörde denna låt när hon sjön bru..talt hahah lät så roligtdenna låttext va sååå fin men men herre gud va dåligt hon sjunger. Tycker jag.Kan lugnt säga att jag känner 10 som skulle ha framfört denna myyyycket finare synd eftersom det va såååå fin text.Jag var en spillra av mitt forna jagSåg inte ljus, inte en strimma svagEn vingklippt fågel som inte ens drömmer merSom om sorger trycktes allt längre nerMen när jag mötte dig älsklingSå ändrades alltingBrutaltVisst finns mirakelOch för mig är det faktiskt duI dina kyssa öppnar himlen sig för mig nuVisst finns mirakel I din kärlek så stark och sannI dina kyssar och i att vi har funnit varannDu öppnar dörrar jag inte visste fannsEn dörr till livet, jag fick en andra chansJag älskar dig mer än du kan förståJag vet du bär mig när jag inte orkar gåSen du gav mig din kärlekFörändrades livetBrutaltVisst finns mirakelOch för mig är det faktiskt duI dina kyssa öppnar himlen sig för mig nuOch alltÄr så enkelt och så självklartSå skrämmande och underbartMitt mirakel är duVisst finns mirakelOch för mig är det faktiskt duI dina kyssa öppnar himlen sig för mig nuVisst finns mirakel I din kärlek så stark och sannI dina kyssar och i att vi har funnit varann
  • Jeta

    hahahaha


    shqiperi82 skrev 2008-02-13 15:49:45 följande:
    vad hände? flirtade hon med Bujar eller?????
  • Jeta

    nu ska jag hämta Arti på dagis...sen ska jag på föräldra möte kl 18.30

    hejdå

  • Jeta

    tittar på LOST vill se greys oxåååå nåja den ska jag ladda ner istället

  • Jeta

    vart på föräldramöte ikväll... sen när jag kom hem så hade Arti ramlat och slagit i pannan och fått en jätte stor bula som verkligen stack ut!! mannen och han hade spelat fotboll och Arti hade snubblat och slagit i en kant!! uuusch vad jobbigt!!! gjorde ont i hela mitt hjärta mannen hade ringt akuten o frågat om han skulle köra in honom men de tyckte vi ska avvakta...får se hur han mår på morgonen men nu sover han sött usch vilken mardröm!!!

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!