• Jeta

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    kläder vore bra hahaha


    shqiperi82 skrev 2008-02-09 13:57:16 följande:
    vet inte vad jag ska ha på mig idag på kalaset?????och inte på mirela heller. Måste tjejer alltid ha kjol/klänning på kalas???
  • Jeta

    transformator = nåt typ som batteri fast för större maskiner ex för kylskåp, truckar, tv, kärnkraft osv


    shqiperi82 skrev 2008-02-09 13:55:49 följande:
    vad e en transformator???
  • Jeta

    ja visst


    shqiperi82 skrev 2008-02-09 13:56:18 följande:
    hahahahaha.... jättekul!!!
  • Jeta

    Hej på dig!
    Vad skönt att du inte haft värk Hoppas på bebis på torsdag, ska hålla alla tummar
    Håller med dig, tjejer ska absolut inte behöva ha kjol/klänning om de inte vill!


    MmmJennie skrev 2008-02-09 14:04:01 följande:
    Hej på er!Japp, då va man inne i v40 idag då o 7 dagar kvar till BF =) Hoppas han vill titta ut snart.. vill helst slippa igångsättning då det kan göra så mkt mera ondare än en normal förlossning...Typiskt, har inte vaknat en enda gång av förvärk under natten.. bara av kissinödighet hehe... Shqiperi: Tjejer behöver verkligen inte ha kjol/klänning på sig på kalas... tycker inte jag iaf! Hoppas ni alla får en trevlig lördag!
  • Jeta

    nästa vecka ska jag vårdplanera en tant som är 101 år....!!!

    det känns häftigt!!

  • Jeta

    Tack ha en bra dag du med


    alisandra skrev 2008-02-09 14:55:43 följande:
    Nu ska jag fortsätta här hemma, ha en bra dag tjejer! =)
  • Jeta

    jädrans va ni är duktiga!!!! måste kännas underbart juh och att ni båda hjälps åt!!

    Vi ska med städa och tvätta senare... usch tråkigt!!


    alisandra skrev 2008-02-09 16:00:19 följande:
    Puh! Jobbigt. Har putsat alla fönster i vardagsrummet och sovrummet nu, 5st! Inte alls kul.. Har hängt ut igenom fönstrerna och det har väl sett ut som jag försökt ta livet av mig. Alla som har gått förbi nere vid sjöpromenaden har glott som tokar på mig, haha! Men det bjuder jag på. Fint blev det iallafall! Bara hallen, köket och andra hallen kvar nu. 4 fönster kvar.Sen ska jag sätta upp lite nya gardiner och göra fint.Bujar har dammsugigt och nu håller han på och torkar golvet i hela huset! Duktig va? Jag har lärt honom! Hahaha!
  • Jeta

    Jag är på jobbet ÄN!!
    hehe har skrivit en hel del utredningar nu så det är asskönt!! ska dock hem NU!!

    Kramissar


    alisandra skrev 2008-02-09 16:31:58 följande:
    Ja, det händer ibland.. Inte ofta men det är kul när man kan hjälpas åt ovh göra det som ska göras. Blir roligare och går fortare också! Nu ska vi åka och köpa lite nya blommor och krukor också.Eftersom hundarna har haft ner endel så jag har omaka krukor i fönstrerna och det kan jag inte ha, haha. Löjligt jag vet, men måste ha samma i varje rum och fönster.Har bara vita nu i olika modeller. Sen måste jag köpa några fler orkideér också, älskar dom blommorna!Skönt med nytt och fräscht i rummen nu när det är vår snart.Älskar det!Jag håller också på och tvättar, så tråkigt och tvätta.Sen måste man ju stryka också, blääää! Speciellt skjortorna är skit och stryka. Men men, måste göras.Vad gör du Jeta?
  • Jeta

    jaha är din man sådan att han vill visa sin falska snälla sida när föräldrarna kommer?? annars brukar det va tvärtom att dem inte vill visa sin snälla sida då brukar fruarna få göra allt för o visa vilken bra nuse man är typ


    MmmJennie skrev 2008-02-09 17:56:19 följande:
    Alisandra: Oj oj oj va ni e duktiga =) Önskar jag oxå kunde skriva... "Vi städar" men tyvärr gör min man nästan aldrig det =( så det får bli "Jag städar" =( Usch va hemskt detta låter... men men får hoppas han börjar hjälpa till när lillen kommit... Hahaha! Vet att han kommer hjälpa till när hans föräldrar är här..men det e bara så att dom ska tro att han alltid är så snäll... *Falskt* tyvärr =(
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!