• Jeta

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    jag ska ta den

  • Jeta

    vad ska du ge upp!?


    shqiperi82 skrev 2008-02-06 12:52:13 följande:
    jag ger upp nu!!!
  • Jeta

    ok ha det bra, kram


    shqiperi82 skrev 2008-02-06 12:52:30 följande:
    bye bye måste gå nu
  • Jeta

    vaaaaa???


    alisandra skrev 2008-02-06 13:01:43 följande:
    Jag vet inte hur jag ska förklara men alla nummer rörde ihop sig super konstigt, jag och petra trode inte det var sant. För man har ju sett när nummren hoppat över det jämna och börjat på 1 men det där var blandat med alla möjliga tal, haha.
  • Jeta

    Hej
    ohhh så jobbigt när nån man älskar har ont och lider jag tycker det låter underbart att du väljer att vara där för henne första dagarna när hon kommer hem. Ensamheten tar ju kål på många äldre människor så tråkigt egentligen. Tycker inte alls det är bra som det är nu i Sverige och för dem äldre. Många är så ensamma och uttråkade!!

    Ska hålla alla tummar för din farmor!!
    *kram*


    alisandra skrev 2008-02-06 13:14:53 följande:
    God dag Tjejer!Idag är min farmor inne på operation i falun, har sovit jätte dåligt inatt för jag har varit så orolig. Operationen är inte klar än och jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att det går bra.Pappa och jag ska åka upp ikväll och hämta henne efter hon vaknat upp och så, om allt gått som det ska.Hon får inte sova själv första natten efter operationen så jag ska sova hos henne inatt och vara där så länge hon behöver mig, antar att jag blir där tills på Torsdag.Hon har svår reumatism och har opererat sin högra axel.Tycker så synd om henne, hon kan knappt ta tag i saker längre. När vi var och shoppade i Västerås kunde hon knappt vrida om bilnycklen för att starta bilen. Gör så ont i mitt hjärta att hon ska ha så ont så jag hoppas verkligen att operationen lyckas.Jävla skitsjukdomar! Blir så förbannad! Tänk att det alltid är bra och älskade människor som blir sjuka och får ha ont och lida. Aldrig dom där jävla idioterna som inte ens bryr sig om sitt liv, dom som istället sitter och pundar och super ihjäl sig. Och gör massa annat skit, dom klarar sig fan jämt!Så orättvist! Håll tummarna nu tjejer!
  • Jeta

    Lycka till och vad skönt att allt gått bra


    alisandra skrev 2008-02-06 15:22:53 följande:
    Nu ska vi åka och hämta henne.Allt verkar ha gått bra!Vi får de när jag kommer hem igen.Men ha det bra så länge tjejer! Kommer inte kunna logga in här undertiden.Kram på er alla!
  • Jeta

    Halloj!! Hur mås det flickor???? här är rena skiten!! är så jädra seg och min son var hel gnällig hela morgonen. På jobbet är det massa strul och chefen har tagit time out..... öööhhhhh ???!! nåja skönt det är helg!!!

  • Jeta

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh hehehe dock lyckades jag ändån inte få det


    alisandra skrev 2008-02-08 09:31:12 följande:
    Så mycket bombade ju jag inte. Inte om man jämnför med Jeta och Annahs bombning. HAHAHA!
  • Jeta

    Tack, det går bra ändån... det måste juh! men jag känner mig inte alls pigg däremot!! hel konstig jag är seg i hjärnan den vill inte hänga med hehe... tror det betyder att jag behöver sova mer!

    Till helgen ska vi nog hälsa på mina föräldrar och syskon. Mannen jobbar på lördag så jag kanske åker dit redan ikväll... vet ej.
    Hur mår din farmor??? hur mår du själv?? hur har jobb situationen löst sig för dig??


    alisandra skrev 2008-02-08 09:30:17 följande:
    Hej! Med mig är det bra, hur mår du själv mitt i kaoset? Hoppas du mår bra endå. Hoppas det löser sig på jobbet! För det är inte alls kul och gå till jobbet när det inte är bra där.Så skönt med fredag! Vad ska du göra när du kommer hem då? Mysa med din familj? Ha det bra! Kram.
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!