• Jeta

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Jennie: Är med nyfiken hur det går för dig... inte långt kvar nu iallafall

  • Jeta

    Hallojsan, vad har du fuskat med??????? hehe


    PetraDeliu skrev 2008-02-04 09:39:16 följande:
    tackar tackar
  • Jeta

    hehehe vad roligt för då kan vi göra sällskap, tror jag behöver en runda till psyket oxå när det gäller semlor är beroende hehe och jag är INTE gravid så jag kan ju inte skylla på det tyvärr skönt att det finns fler som jag då

    Mèlie E skrev 2008-02-04 00:35:26 följande:


    HAHAHAHAHAHAHAH AS G!!!!!!!!!!!! shit tänkte ut va jag ska säga nu mer än det där.Jag bara jo detta har förstört mitt liv jag kan ej sova utan att äta en semla först o hela min familj mår dåligt o min ekonomi är i båtten vet ej vart jag ska ta vägen.Det har gått så långt att jag gömer semlor under sängen så ingen ser att jag köpt.hahahah slutar väl med att jag läggs in på psyk.
  • Jeta

    Jag har ej provat att shoppa där hehe men det kanske vore nåt


    PetraDeliu skrev 2008-02-04 10:24:47 följande:
    shopping i jönköping är ju aldrig helt fel
  • Jeta

    hehe oki och hur bombar man??


    PetraDeliu skrev 2008-02-04 10:41:59 följande:
    bombat till inlägg 5100
  • Jeta

    Grattis till monilen!!! åter från dem döda då hehe

    Fam Ndreca skrev 2008-02-04 12:39:20 följande:


    Godmorgon tjejer!Gud vad ni har skrivit mycket!!!!Känns som jag har varit borta i 2 månader inte 4 dagar!Nu har vi avverkat barnkalas i flera omgångar och även ett 60-års kalas och är nu officiellt trötta på kalas! Det har varit jätteskoj men nu räcker det..Har nu lagt in bilden på tårtan (den första misslyckade oooo såååå platta och inte goda)Den andra chokladtårtan som var jättefin och mumsig glömde jag ta kort på!!! Typiskt mig..Camilla hur mår du nu??? Låter läskigt, hoppas du är bättre..O Jennie hur går det för dig? Trodde vi var överens om 31 januari juMélie, skoja inte heller.. jag är kakoman helt hopplöst! Har nog satt i mig 30 kakor (drömmar är favoriten) i helgen, snacka om avgiftning idag!och sist men inte minst, kommer ni ihåg att jag tappade min mobil i mopphinken (eller ja, min son fixade det) och att den dog????HAN LEVER!!!!!!!!!!!! YES YES YES! MIN ÄLSKLING ÄR TILLBAKA!!!!!!!!!!hahahhahaha jag är såååå glad, slipper köpa en ny och dyr!!!ha en bra dag!
  • Jeta

    Hej Jennie!
    Men skit vilken idiot till läkare!!! och det var en HONA alltså läkaren.... undrar om hon varit gravid själv nån gång!!!

    Lider med dig oxå...


    MmmJennie skrev 2008-02-04 14:19:39 följande:
    Hej tjejer!Idag var jag ju hos läkaren... Började med att hon var sen 30min =( sen när jag fick komma in hade hon inte en aning om vf jag var där.. så fick börja med att förklara allt för henne.. Hon sa att jag INTE har foglossning vilket sjukgymnasten sa att jag hade.. o att det är pga diskbråcket som jag inte kan använda bältet jag fick från sjukgymn + att sova me kudde mellan benen inte hjälper... Japp, så det är diskbråcket som spökar här! Ang. igångsättningen tyckte hon att jag kan stå ut med smärtan i några veckor till.. så med andra ord hade hon inte en aning om att jag är i v39... =( Sa till henne: Du! Jag har mått dåligt o har inte kunnat sova en hel natt sen den 10/12... Då blev hon bara tyst! Jävligt dålig stil att vara så nonchalant som hon var... satt där me gråten i halsen o sa att jag orkar inte mera! Men men läkaren vart helt ostörd av det!! Ska ALDRIG mera söka läkarvård här i Angered!! Jävla skit ställe att bo på... Ska flytta tillbaka till Partille! Mkt bättre där... =)Ang att jag har SD med 10-15 min mellanrum o att dom är så ONDA så sa hon att förlossning nog är på G... men men det har dom oxå sagt sen december... o dom på förlossningen oxå...Nee förlåt mig tjejer men är bara så less på sjukvården nu!Fam N: hehe, ja jag trodde oxå vi var överrens om det datumet.. men men icke!Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!
  • Jeta

    hehehe... lungt fler som är knasiga nusen


    funbun skrev 2008-02-04 23:29:39 följande:
    Fan tjejer ni e så jävla duktiga så man får dåligt samvete, särskilt när man hör dig alexandra. Själv e jag stolt om jag lyckats ta upp en påse pyttipanna ur frysen och stekt (vilket jag gjort idag) Sen så kom min svärmor med hundögon och frågade om jag hade lagat nån mat idag. Sorry svärmor men jag är förskräcklig nuse!
  • Jeta

    den var grymt bra hehehe


    funbun skrev 2008-02-04 23:34:57 följande:
    Jag e ganska bra på att äta godis faktiskt
  • Jeta

    Ja den var grymt bra, och söt är hon med


    PuMaMoRsAn skrev 2008-02-04 23:51:39 följande:
    Åh lyssna på denna tjejjen (INTE albanska men imponerande anser jag)

    Mena heter hon om det inte funkar!!
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!