• Jeta

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    verkar som hon e från Albanien och katolik!

    Vad hände med Greta då?? sjöng hon bra???


    shqiperi82 skrev 2007-12-17 11:07:16 följande:


    är låten som vann igår. blir bara bättre och bättre ju fler gånger man lyssnar på den...Hon är bara 16 (!!!) år!!! vet dock inte om hon är från Albanien eller Kosovo. Någon som vet??
  • Jeta

    dock fattar jag inte texten så bra speciellt inte titeln??!! nån mer kunnig som vet???

  • Jeta

    var på hembesöket där jag skulle tolka det gick väldigt bra för mig!

  • Jeta

    hejsan, ja det verkar konstigt brukade få gå upp så ofta när jag var gravid, kanske du med är???? hihi


    Albu skrev 2007-12-17 10:53:39 följande:
    Godmorgon tjejer!Nu ska jag iväg och jobba, fast jag sov sa daligt inatt..var tvungen att ga pa toa typ hela tiden..tror jag fatt nan infektion..bläää..Hörs senare..
  • Jeta

    det verkar som att din mans familj har lärt sig att få pengar gratis faktiskt!! har man inte egna pengar får man kanske prioritera annorlunda men visst sådana är dem där nere!! alltid dyraste kläderna och sminket och snyggaste frisyrerna på bröllop fast de inte har råd med mat egentligen liksom.

    Tycker inte du verkar snål utan dem verkar gilla läget med att utnyttja er!!


    Melle73 skrev 2007-12-17 14:27:21 följande:
    Måste bara få skriva av mig lite...Är det bara våra släktingar/bekanta i Kosovo som har konstiga prioriteringar ????Vi brukar skicka 100 euro/mån till min mans familj (mamma,pappa,bror,svägerska,3 barn)Jag har alltid diskuterat prioriteringar med min svägerska när vi är där. Det viktigaste för dom verkar vara kläder och att allt ser fint ut utifrån...Att ha minst 2 klänningar när man går på bröllop osv...och samma klänning går ju absolut INTE att använda på ett annat bröllop !!!Före helgen bad dom om 100 euro extra för att dom skulle gå på ett bröllop. Ok , vi skickade...Nu idag fick vi ett sms:kan ni skicka 100 euro , vi har inga julklappar till barnen !!!Är det jag som är en snål svensk och tycker att dom borde tänkt på det först ?Är det jag som tänker fel ?
  • Jeta

    Ja precis!! tycker din man ska säga ifrån lite. Skulle aldrig skicka en krona om det gick till annat och om de verkligen inte gjorde allt för att få egen inkomst! Det är lätt för dem där nere att bara vänta på att pengar ska komma hem i brevlådan utan att lyfta ett finger själv!!


    micorazón skrev 2007-12-17 14:40:12 följande:
    säger detsamma, dem verkar ta för givet att de får pengar... jobbigt för er, men kan din man inte prata med democh säga som det är? Att om ni ska skicka pengar ska det gå till det nödvändiga...mat o så
  • Jeta

    menar såklart ndrecas man juuh!! virrig man e emellanåt inte hela tiden hahaha


    Jeta skrev 2007-12-17 14:51:14 följande:
    Ja precis!! tycker din man ska säga ifrån lite. Skulle aldrig skicka en krona om det gick till annat och om de verkligen inte gjorde allt för att få egen inkomst! Det är lätt för dem där nere att bara vänta på att pengar ska komma hem i brevlådan utan att lyfta ett finger själv!!
  • Jeta

    skönt att du förstod det själv!
    Ia 70 skrev 2007-12-17 14:42:19 följande:


    E tillsammans med en serb så jag antar att vi inte platsar här??
  • Jeta

    halloj på er!!!

    ndreca: menade att din man borde säga ifrån ang det med pengar

    vi var o tittade på ett hus tyckte så mycket om den!! ska nog buda på den!!! den finns att se på hemnet om ni vill , trappvägen 4 på Hovshada området.

    Nehepp nu ska vi mysa!!

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!